| AvalohAlyn a întrebat:

Ati participat vreodata la olimpiada de religie? Pot participa anul viitor? Ce trebuie sa stiu despre aceasta? Merci mult

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ateii sunt campioni la capitolu olimpiade la religie, pai trebuie sa stii biblia fb

| hate1t4ll a răspuns:

Doar daca esti fanatic religios, de preferat sa te exprimi pe TPU prin zeci de "intrebari" ridicole.

| AvalohAlyn explică (pentru hate1t4ll):

Joc de glezne si taci

| C0nstantin a răspuns (pentru AvalohAlyn):

La ce intrebari stupide pui mai bine ai sta acasa, decat sa mergi sa te faci de ras la vreo olimpiada... si aici ma refer la orice fel de olimpiada.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu am avut ocazia

| AvalohAlyn explică (pentru C0nstantin):

Nu ma fac de ras ca invat, am timp pana anul viitor.Nu-ti mai da cu parerea.Joc de glezne te rog, vreo 1 luna incontinuu poate iti mai pier aerele de mare ateu.

| C0nstantin a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ai grija de lungul nasului copilas. Cand vorbesti mult si prost esti tratat precum vorbesti... joc de glezne ii zici la mamica si taticul tau care te-or invatat asa de "smecher" si de "tare in gura" pe internet. Decat sa mananci rahat pe net aiurea mai bine ai face ce ai zis mai sus: "Nu ma fac de ras ca invat, am timp pana anul viitor" asa ca pune mana pe carte si invata. Daca tot te mananca degetele sa postezi, posteaza ceva ce sa fie si de interes nu ca, Kaka si-o prezentat tricoul cu trimitere la JESUS si porcarii de genul, ca nu pasioneaza pe nimeni.

| AvalohAlyn explică (pentru C0nstantin):

Pasioneaza pe cei pasionati care ii pasioneaza pasiunea asta.rolling on the floorTe-am ranit a? Generatia asta, tinerii astia, smecherii astia.Nu sunt tipul de tip smecher sa stii, ba chiar am fost timid candva, acum sunt mai curajos nu in sensul de nesimtit.Domnule ma scuzati, sanctitatea voastra domnul Constantin Levaditi

| MMihai a răspuns:

Pe vremea mea erau olimpiade de: matematică, fizică, chimie, etc.
Nu se preda religia la școli.
Poate mergi la o asemenea olimpiadă de: matematică, fizică, chimie, etc!

| AvalohAlyn explică (pentru MMihai):

Nu merci.Prefer o olimpiada de religie, istorie, geografie, romana etc

| whattt a răspuns:

Da am fost, degeaba stii ce-ti preda profa-n clasa daca nu stii biblia

| CarmilMatia a răspuns:

Depinde de ce religie esti...

| AvalohAlyn explică (pentru CarmilMatia):

Crestin ortodox.

| AnyAnA99 a răspuns:

DA, poti, dar mai intai trebuie sa discuti cu profesorul/profesoara ta de religie happy