Nici o gaura neagra sau o singularitate nu explodeaza. Singularitatea Big Bang este o ipoteza nedovedita pentru ca nu s-a observat nici o singularitate sau gaura neagra explodand. Dumnezeu a creat materia in mod controlat din imateria Sa.
Tot ce vezi este creația lui Dumnezeu la Big Bang.
Semnat. Sadrian46, fizician fanatic teu sau ateu, depinde cum mă scol dimineața.
N-are nicio legatura o gaura neagra cu existenta sau inexistenta lui Dumnezeu. Daca fotografiau un extraterestru da, era altceva.
A gandi inseamna a pacatui, ce sa spuna si ei toate raspunsurile = dumnezeu, daca iti folosesti mintea vei arde pe vechi in iadul vesnic
Arata-mi unde scrie in biblie ca zeul evreu a facut gaurile negre.Cum ai zice ca zeul evreu a facut ce nu exista fizic, ma refer la intuneric.O gaura neagra nu e ceva fizic.
Isaia 45:7 " Eu întocmesc lumina şi fac întunericul, Eu dau propăşirea şi aduc restriştea*, Eu, Domnul, fac toate aceste lucruri." Tu vrei sa scrie intr-o carte chiar toate lucrurile care exista si le-a facut?
Man, intunericul nu exista, la fel nici frigul. Intunericul e lipsa luminii si frigul lipsa caldurii.
Asa crezi tu, dar spatiul gol, vid, nu contine decat intuneric si trebuie sa fie ceva fiindca nu poate sa fie nimic fiindca nimic e lipsa spatiului.
Cum nu exista? Daca nu existau cu adevarat nu le dadeam nume. Tu ai pus nume sotiilor tale imaginare care nu exista?
Si Avraam "a fotografiat" niste ingeri si le-a dat sa manance. Dupa ce a ars Sodoma si Gomora ingerii aceia s-au dematerializat. Ce nu intelegi?
Intunericul e imaterie dar exista. Nu poti spune ca nu exista intuneric. In Biblie scrie ca Dumnezeu a creat tot ce se vede adica universul si Pamantul si tot ce e pe Pamant.
Insasi Hristos a spus ca scripturile nu contin toate detaliile pentru ca omul inainte sa cunoasca este necesar sa aiba incredere in creatorul sau adica in Dumnezeu.
Frigul si intunericul e imaterial si exista. Golul e opusul plinului insa golul exista si nu e nimic. Golul e imaterial.
Nu poti masura frigul si intunericul pentru ca sunt imateriali.
Exista ca notiuni Spiderman si Superman. Ce nu ti-e clar? Exista in filme. Insa tu confunzi niste filme sau compari gresit niste filme cu realitatea.
1. La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul.
2. Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor.
3. Dumnezeu a zis: "Să fie lumină!" Şi a fost lumină.
4. Dumnezeu a văzut că lumina era bună; şi Dumnezeu a despărţit lumina de întuneric.
Oricum.Pamantul a existat mai demult decat 'ceul', scuze. Decat atmosfera
Sunt doua aparate SIMPLE care masoara temperatura si lumina (intunericul in asertiunea ta) sau nu te-au invatat inca la scoala de termometru si luxmetru?
Simplu.Dupa biblie apele existau inainte de facerea pamantului, plus ca cerul nu avea cum sa apara fara sa fie pamantul. Cerul-atmosfera.