Ai inteles gresit. Cand Dumnezeu a facut cerul ( universul ) si Pamantul a intocmit Pamantul ca si corp ceresc ce era acoperit in intregime de apa adanca. Tu confunzi atmosfera cu cerul din primul verset al Bibliei.
In Biblie prin cer se refera la univers sau la atmosfera Pamantului sau la domeniul spiritual.
Ti-am zis ca intunericul ce e imaterial nu putem sa il masuram. La fel si frigul.
Am zis altceva dar daca ti neaparat putem inventa "un Kg de intuneric" pentru tine sau e la metru?
Iti admir rabdarea si nervii de fier sa pui astfel de intrebari. Da totusi nu stiai raspunsurile deja?
A fost descoperita si demonstrata o gaura neagra... dumnezeu a facut-o
A fost descoperita viata pe alta planeta, dumnezeu a facut-o
A fost descoperit un creator mai mare decat dumnezeu, dumnezeu l a facut.
Nimeni nu poate deminstra ca exista dumnezeu, dumnezeu a vrut asa.
Evident ca stiam.Dar am vrut sa vad si parerea credinciosilor care o ard cu zeul evreu sau alt zeu fictiv.
"Nimeni nu poate deminstra ca exista dumnezeu, dumnezeu a vrut asa."
Eu pot demonstra ca Dumnezeu exista dar la ce te-ar ajuta asta?
Despre cerul vazut de pe Venus ce zici? Orice planeta are un cer. Chiar si stelele. Asa ca sunt mai multe ceruri. Dumnezeu locuieste departe in afara universului material si in orice directie ai privi spre cerul Pamantului la miliarde de miliarde ani lumina se afla domeniul imaterial unde locuieste Dumnezeu. Tu niciodata nu vei ajunge la un astfel de nivel superior de gandire daca continui astfel ca pana in prezent.
Ce "nu chiar"? Ia mai gandeste-te. Cand privesti la cerul senin noaptea nu privesti la atmosfera ci la univers. Iar ziua cu cer senin vezi Soarele care nu e in atmosfera Pamantului. Pe cer nu vezi atmosfera Pamantului cand e senin noaptea. Da, unele corpuri cosmice nu au atmosfera sau daca e aceasta este foarte rarefiata.
Vrei sa intrebi ce se vede de pe Luna. Se vede la fel ca de pe Pamant cand cerul e senin noaptea. Si ziua s-ar vedea ca noaptea pe Pamant insa lumina puternica de la Soare si dispersia luminii in atmosfera Pamantului da nuanta de albastru ce ne impiedica sa vedem ca noaptea. Si pe Luna cand e Soarele pe bolta cereasca a Lunii nu se vad stelele si galaxiile indepartate din jurul Soarelui pentru ca lumina de la Soare interfereaza cu lumina ce vine din adancul universului.
Se vede spatiu in toata splendoarea lui pe luna. Luna nu are atmosfera.
Nu îți ofer nimic la schimb, ai totuși ocazia prin dovezile concrete ca dumnezeu exista, asa cum susții ca le ai, sa îți susții toate premizele pe care le arunci pe aici. Eu zic ca pentru tine acesta demonstrație ar trebui sa fie nepretuita
Nu oferi nimic, primesti acelasi lucru. Daca oferi convertirea ta, aduc dovezi palpabile la nivel mondial. P.S. Nu glumesc.
Ai fost pe Luna? Auziti neamuri asa minune, omu fu pe luna, cand si cu ce autobuz se ajunge acolo?
Aaa, ok, deci convertirea mea va dezlusi la nivel mondial una dintre cele mai mari mistere... Existenta lui dumnezeu. Off, ma mai gandesc
Nu dragule, nu convertirea ta duce la vreo noua descoperire, ea este doar o conditie pusa de mine.
Nu mersi, nu vreau sa descopăr adevărul absolut al planetei cu pretul de a gândi cum vrea un necunoscut de pe net și a crede în basmele lui