| kira30 a întrebat:

Auzeam astazi ca satanistii sunt niste mielusei in comparatie cu crestinii. Dupa ce i-am aratat asta

http://www.crimetime.ro/......ierul.html

celui care mi-a zis despre satanisti ca sunt inofensivi a raspuns ca asa ceva era considerat normal in vremurile acelea si a adus in discutie inghizitia.
Intrebarea:Sunt satanistii inofensivi? Credeti ca in satanistii din prezent s-ar putea ascunde un "Hannibal"?

Răspuns Câştigător
| Kalla a răspuns:

Satanistii sunt violenti si rai.Ei nu iubesc binele si nu stiu ce-i iubirea adevarata.

Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Ei cred ca daca nu te gandesti la consecinte, acestea nu te vor afecta.

64 răspunsuri:
| Scarbo a răspuns:

Daca ii place carnea de om nu vad nici-o problema, si mie mi-ar place sa o incerc sa vad ce gust are, de fapt chiar mi-as dori. Cred c-ar avea un gust bun, daca e prajita bine pe gratar, condimentata, un pic de mustar, maioneza si alte mirodenii. M-asi ospata din plin cu asa ceva. daca as putea sa cumpar de undeva ar fi bine ca mi-e lene sa transez pe cineva, mai ales ca e si ilegal...

| Scarbo a răspuns:

Acum depinde daca acel om o manca direct cruda. Asta e ceva cu adevarat macabru in zilele noastre, dar mai demult poate nu era chiar asa rau.

| Scarbo a răspuns (pentru Kalla):

Totusi sunt si ei oameni nu? Imi pare rau cati spun asta dar asa sunt toti oamenii. De cand ne nastem incet incet ne departam de "bine", si ne apropiem de "rau".

| Kalla a răspuns (pentru Scarbo):

Cu asta sunt de caord cu tine dar m-am suparat din cauza la cea ce ai spus despre femei.Si eu sunt fata, de ce nu ma urasti?

| M25M a răspuns (pentru Kalla):

Parca e o comupunere de clasa a 5-a....Satanisti nu sunt numai acei care doresc sa iasa in evidenta...

| Kalla a răspuns (pentru M25M):

Am trecut de clasa a cincea nenea, gata!

| RAY a răspuns:

Eu n-am vazut satanisti, dar vad crestini si mi destul

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Daca voi vreti binele de ce va faceti raul unul altuia?

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Cand s-a intamplat asta? Noi crestinii suntem uniti spre deosebire de voi.

Nu inteleg, nu stiam ca esti fata si ne cunoastem? am vorbit vreodata cu tine fata in fata? de ce imi pui aceasta intrebare?
Nu conteaza daca esti femeie sau barbat e mai bine pentru oameni ca toti sa dispara.

| Kalla a răspuns (pentru Scarbo):

Bine...te las in pace

| kira30 explică (pentru Scarbo):

Deci,daca ar fi legal sa transezi pe cineva Hannibal e mielusel pe langa tine?

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

De ce minti fata, cum cand s-a intamplat asta mereu

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

"Mereu" nu este un raspuns inteligent

| Scarbo a răspuns (pentru kira30):

Acum depinde, daca-mi va placea carnea voi continua sa mananc in continuare, e ca si cum a-si primi mancare pe gratis.

| doctorandus a răspuns:

Majoritatea satanistilor sunt egoisti, iar egoistilor sanatosi la cap le e frica de politie, d-aia e in interesul lor egoist sa nu comita infractiuni. Cati crestini au schingiuit si omorat pentru a avea un loc in rai nu mai pui la socoteala, ti-a nimerit pe un nebun care credea ca e... varcolac.

| Dumniezău a răspuns:

Tu chiar crezi ca exista varcolaci?

| Dumniezău a răspuns (pentru Kalla):

Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Nu judeca inainte sa te mai documentezi.Ai citit macar cele 11 legi satanice? De unde stii tu ca satanistii sunt neaparat de partea lui Satan? Citeste legile si ai sa vezi ca in satanism nici nu se pomeneste de vreo zeitate cum ar fi Satan (dupa parerea ta).In satanism nu spune sa crezi in vreo zeitate ci sa crezi in tine insuti.Sa nu te lasi condus de zeitati si dupa regulile lor.Tu esti singurul stapan al tau.Si ca un sfat:mai documenteazate inainte sa critici fie el crestin, satanist, musulman, etc.

| Kalla a răspuns (pentru Dumniezău):

Atunci sunteti atei nu satanisti! Sunt satanisti moderni ca tine care nu cred in zeitati si sunt cei spirituali unde trebuie sa-l venerezi pe satan, sa invoci demoni...
http://www.youtube.com/watch?v=XCEE__hSRH0

Am vazut videclipul de vreo 3 ori si sincer m-am cam plictisit de el.Omu ala facea ritualuri ca sa-l invoce pe asta zisul lui stapan.Dar ceea ce vedea el in ritualuri erau doar iluzii, nu erau reale.

| Dumniezău a răspuns (pentru Scarbo):

Mai sunt si acum de astia care mananca carne de om dar din pacate sunt putinihee hee

| Scarbo a răspuns (pentru Dumniezău):

Du-te in Africa sa vezi cati sunt, si o mananca direct cruda rolling on the floor.

Iar critici.Eu nu am spus ca sunt satanist.Nu cred in Satan si nici in Dumnezeu si nici in alta zeitate.Ce ti-e asa de greu sa intelegi?

Poate ma duc.Chiar sunt curios cum traiesc aia si ce stil de viata au.Ar fi fain daca m-as duce cu taicmiu si il las acolo sa-l manance aia de viu, ca m-am saturat de ellaughing

| hummmer a răspuns (pentru Dumniezău):

Daca satanistii nu au nimic in comun cu satan, de ce ii poarta numele?

| Kalla a răspuns (pentru Dumniezău):

Pai te cam da de gol avatarul tau satanic...asta m-a facut sa ma gandesc ca esti satanist.

Nu are pe cine da vina, asta il face sa nu se simta vinovat. Odata, pe discovery world, am ascultat marturia unui criminal in serie, care a ucis 5 oameni.Totul a inceput cand acesta a suferit o trauma de la moartea fiului sau. Era obsedat de mormantul fiului sau, mergea in fiecare zi la cimitir, cand intr-o noapte i-a aparut dzeu in fata si i-a spus ca daca omoara 7 oameni fiul sau va invia. Omul nostru a ucis 5 oameni, nu a reusit sa omoare sapte deoarece a fost prins de politie. Criminalul a mai spus ca daca reusea sa omoare 7 oameni, iar fiul sau nu invia continua sa ucida in continuare...Acum sa nu-mi spui ca asta a fost din nou diavolul, deoarece asta va da de inteles ca diavolul este mai puternic ca dzeu.

| Dumniezău a răspuns (pentru hummmer):

Ca sa intrebi tu, d'aia.

Ai vreo problema cu avatarul meu?

Dumnezeu a cerut sa ucida oameni? In conceptia cretinilor asta nu se putea intampla.Dar uite ca s-a intamplat.laughing