Satanistii sunt violenti si rai.Ei nu iubesc binele si nu stiu ce-i iubirea adevarata.
Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Ei cred ca daca nu te gandesti la consecinte, acestea nu te vor afecta.
Daca ii place carnea de om nu vad nici-o problema, si mie mi-ar place sa o incerc sa vad ce gust are, de fapt chiar mi-as dori. Cred c-ar avea un gust bun, daca e prajita bine pe gratar, condimentata, un pic de mustar, maioneza si alte mirodenii. M-asi ospata din plin cu asa ceva. daca as putea sa cumpar de undeva ar fi bine ca mi-e lene sa transez pe cineva, mai ales ca e si ilegal...
Acum depinde daca acel om o manca direct cruda. Asta e ceva cu adevarat macabru in zilele noastre, dar mai demult poate nu era chiar asa rau.
Majoritatea satanistilor sunt egoisti, iar egoistilor sanatosi la cap le e frica de politie, d-aia e in interesul lor egoist sa nu comita infractiuni. Cati crestini au schingiuit si omorat pentru a avea un loc in rai nu mai pui la socoteala, ti-a nimerit pe un nebun care credea ca e... varcolac.
Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Nu judeca inainte sa te mai documentezi.Ai citit macar cele 11 legi satanice? De unde stii tu ca satanistii sunt neaparat de partea lui Satan? Citeste legile si ai sa vezi ca in satanism nici nu se pomeneste de vreo zeitate cum ar fi Satan (dupa parerea ta).In satanism nu spune sa crezi in vreo zeitate ci sa crezi in tine insuti.Sa nu te lasi condus de zeitati si dupa regulile lor.Tu esti singurul stapan al tau.Si ca un sfat:mai documenteazate inainte sa critici fie el crestin, satanist, musulman, etc.
Atunci sunteti atei nu satanisti! Sunt satanisti moderni ca tine care nu cred in zeitati si sunt cei spirituali unde trebuie sa-l venerezi pe satan, sa invoci demoni...
http://www.youtube.com/watch?v=XCEE__hSRH0
Nu are pe cine da vina, asta il face sa nu se simta vinovat. Odata, pe discovery world, am ascultat marturia unui criminal in serie, care a ucis 5 oameni.Totul a inceput cand acesta a suferit o trauma de la moartea fiului sau. Era obsedat de mormantul fiului sau, mergea in fiecare zi la cimitir, cand intr-o noapte i-a aparut dzeu in fata si i-a spus ca daca omoara 7 oameni fiul sau va invia. Omul nostru a ucis 5 oameni, nu a reusit sa omoare sapte deoarece a fost prins de politie. Criminalul a mai spus ca daca reusea sa omoare 7 oameni, iar fiul sau nu invia continua sa ucida in continuare...Acum sa nu-mi spui ca asta a fost din nou diavolul, deoarece asta va da de inteles ca diavolul este mai puternic ca dzeu.
recedaniel3 întreabă: