| kira30 a întrebat:

Auzeam astazi ca satanistii sunt niste mielusei in comparatie cu crestinii. Dupa ce i-am aratat asta

http://www.crimetime.ro/......ierul.html

celui care mi-a zis despre satanisti ca sunt inofensivi a raspuns ca asa ceva era considerat normal in vremurile acelea si a adus in discutie inghizitia.
Intrebarea:Sunt satanistii inofensivi? Credeti ca in satanistii din prezent s-ar putea ascunde un "Hannibal"?

Răspuns Câştigător
| Kalla a răspuns:

Satanistii sunt violenti si rai.Ei nu iubesc binele si nu stiu ce-i iubirea adevarata.

Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Ei cred ca daca nu te gandesti la consecinte, acestea nu te vor afecta.

64 răspunsuri:
| hummmer a răspuns (pentru Dumniezău):

Asa e nu au nimic in comun skull

| Scarbo a răspuns (pentru Dumniezău):

O sa ma straduiesc sa caut acel documentar.

| Kalla a răspuns (pentru Scarbo):

Si eu spun ca a fost satana! Si in Biblie scrie clar ca satana se infatiseaza cu lumina si spune ca este un inger sau sfant sau chiar Dumnezeu ca sa ne faca sa paatuim.Satana s-a folosit de necazul acestui om pentru a face rau la alte persoane.

| Dumniezău a răspuns (pentru Scarbo):

Te sustin, prietenelaughing)

| Kalla a răspuns (pentru Dumniezău):

Nu am zis ca am probleme cu avatarul tau...doar ca nu poti pune poza unui taietor de iarba pe o carte de bucatarie.Asa daca tu esti ateu si pui poze sataniste la avatar normal ca lumea va crede ca esti satanist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Scarbo):

Mi se face rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

Nu prea, uni chiar adopta acesta religie, si nu-s sociopati cum kalla ii descrie

| Dumniezău a răspuns (pentru Kalla):

Daca te deranjeaza imi schimb avatarul, dar sa nu ma mai faci satanist

Nu trebuie sa-ti schimbi avatarul pentru mine! Daca iti place pastreaza-l, acum stiu ca nu esti satanist. happy

| Scarbo a răspuns (pentru Kalla):

Te poti numi satanist numai daca ai incheiat un ritual prin care iti este permis sa participi la alte vraji (te poti lipsi de satan cand ai chef, dar nu te mia poti intoarce inapoi, adica l-ai abandonat nu te va mai primi inapoi.), un avatar nu iti arata cine esti cu adevarat. Am vazut in multe trupe de black metal, solisti care poarta la gat lantisoare cu cruci, nu intoarse, asta inseamna ca ei sunt crestini?

| Scarbo a răspuns (pentru Kalla):

Si dzeu ce naiba face in timpul asta? De ce nu il ajuta pe saracul om la necaz? Pana la urma e vina lui Dzeu ca acel copil a murit doar l-a vrut in rai nu? Mi-e greata cand vad fiinte asa egoiste...

Si daca respecti in totalitate legile sataniste

Vorba lui Thoth.Un avatar nu iti arata cine esti cu adevarat.Mi l-am pus pentru ca imi place pur si simplu, nu pentru ca sunt satanist.

| Kalla a răspuns (pentru Scarbo):

Caile Domnului sunt infinite si a satanei este doar una:minciuna.Nu stii cum sau cand poate Dumnezeu sa ajute.

Am inteles!

Eu stiam caile satanei sunt trufia/mandria, neinfranarea, lacomia, zgarcenia, pizma si lenea nu doar minciuna.

| Scarbo a răspuns (pentru Dumniezău):

Http://satanismul.blogspot.ro/
mi-e lene sa scriu :(

Da dar primul sau scop este acela de a trimite cat mai multe suflete in iad iar pentru a face asta cel mai bun lucru e minciuna.

Daca nu-ti place avatarul meu, imi pun o poza cu hristos, sa vedem, ai sa comentezi si atunci?

Esti batut la cap? Nu am zis sa-l schimbi! laughing Doamne fereste...

Am vazut blogul asta de vreo cateva ori si am si citit cate ceva din el

| Dumniezău a răspuns:

Nu mai are nici un rost.Eu ies din discutia asta penibila, nu am cu cine sa ma inteleg.Singurul om cu care ma inteleg in discutia asta este Thoth cat de cat, in rest numai cretini. Ceao.

Ce sa faca...doarme

| HueyFreeman a răspuns (pentru Dumniezău):

Primul comentariu din Top Comments: Priceless!

| Dumniezău a răspuns (pentru HueyFreeman):

La ce te referi? Nu inteleg.

| Dumniezău a răspuns (pentru HueyFreeman):

Aaha

| KnowEverything a răspuns (pentru Scarbo):

Suna a masterchef laughing

| mariaalessandra a răspuns (pentru Scarbo):

Dar de ce nu a pus o cruce ceva, macar sa se roage sa vada daca e chiar Dumnezeu? Noi crestinii nu facem asa oricine ne-ar spune sa facem asta.

| Scarbo a răspuns (pentru KnowEverything):

Orice are legatura cu mancarea suna a masterchef, e emisiune culinara nu?