Satanistii sunt violenti si rai.Ei nu iubesc binele si nu stiu ce-i iubirea adevarata.
Satanistii sunt de partea rea pentru ca ei sunt constienti ca fac lucruri rele si in loc sa se intoarca la Dumnezeu (partea binelui) isi continua drumul.Ei cred ca daca nu te gandesti la consecinte, acestea nu te vor afecta.
Nu prea, uni chiar adopta acesta religie, si nu-s sociopati cum kalla ii descrie
Te poti numi satanist numai daca ai incheiat un ritual prin care iti este permis sa participi la alte vraji (te poti lipsi de satan cand ai chef, dar nu te mia poti intoarce inapoi, adica l-ai abandonat nu te va mai primi inapoi.), un avatar nu iti arata cine esti cu adevarat. Am vazut in multe trupe de black metal, solisti care poarta la gat lantisoare cu cruci, nu intoarse, asta inseamna ca ei sunt crestini?
Nu mai are nici un rost.Eu ies din discutia asta penibila, nu am cu cine sa ma inteleg.Singurul om cu care ma inteleg in discutia asta este Thoth cat de cat, in rest numai cretini. Ceao.
La video-ul asta http://www.youtube.com/watch?v=XCEE__hSRH0
Dar de ce nu a pus o cruce ceva, macar sa se roage sa vada daca e chiar Dumnezeu? Noi crestinii nu facem asa oricine ne-ar spune sa facem asta.
Orice are legatura cu mancarea suna a masterchef, e emisiune culinara nu?
recedaniel3 întreabă: