anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Auziți…eu nu cred în asta da' vreau să că întreb și pe voi:
E adevărat că pe 21-XII-2012 se va sfârși lumea(eu știu că oamenii n-au cum să prezică sfârșitul lumii da' acum…na)!
Adică o fată mi-a zis că vor fi 3 zile de întuneric da' nu va veni apocalipsa!

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

De venit sfarsitul va veni, insa nu stie nimeni ziua si ceasul.

16 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara apocalipsa nu există, vom murii şi va fi sfârşitul lumii atunci când nu o să mai fie credinţă pe pâmânt negativiştilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brâncuşi):

Mulțumesc tu, Brăncuși!
M-am liniștit!
Hu!

| GRs a răspuns:

Ce ati baut toti de ati inceput cu 21 decembrie? In fiecare zi vad cel putin unul care se trezeste si pune intrebarea asta la religie. La celelalte categorii e mai ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GRs):

Da da' unii cred în de-astea da' colega mea nu mă crede că nu vine și vreau odată să-i dovedesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Asta vroiam să aud însfășit!
Mulțumesc!
Eram disperată!
Trebuie să-i zic prietenei mele adevărul odată!
Îți acum un FUNDOI!

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult!

| Thunderstruck a răspuns:

Dati ma in pana mea un search daca nu stiti sa va folositi capaul.Copii tampiti, degeaba aveti internet.

| Urzi23 a răspuns:

La gainarii de genul acesta experti sunt ateii, ei cred tot ce spune stiinta rolling on the floor.Pe mine ma lasa rece data respectiva numai Bunul Dumnezeu stie cind va veni sfirsitul asa ca la culcare sa spui Tatal Nostru si sa te insemni cu Sf Cruce si nu uita sa multumesti "Ca numai unul a multumit si acela era de alt neam".

| relian a răspuns:

Atita vreme cit oficialitatile nu au spus nimic nu cred ca vine nici un sfirsit sau ceva rau in data respective.Cineva spunea pe aici ca doar ateii spun asta si nu stiu ce chestii de stiinta bla bla.Asta e ca ateii nu au spus ca vine ceva odata ce stiinta n-a dat un comunicat ceva sa ateste ca va veni sfirsitul sau stiu si eu ce fenomen.Eu din ce am vazut stiinta a spus oamenilor sa stea linistiti ca nu se va intimpla nimic.Sint alti oameni care pe baza unor documente ce ei le interpreteaza in felul lor au scos tot fel de ipoteze si teorii.Insa toate nu au nici un support sau o baza ceva.Incepind de la Niubiru si mai stiu eu ce alinieri etc toate sint povesti.Ar fi trebuit deja sa vedem pe cer planete si mai stiu eu comete etc.Si cum la ora asta oricine poate sa cumpere un telescop de orice natura (, bani sa aiba) atunci nu vad cum sa ni se ascunda ceva.Dar ca sa ii poti dovedi asteapta ca nu mai e mult si atunci se va lamuri singura. Zile de intuneric poate sa fie daca cumva sint nori pe cer si sint foarte grosi.Eu pe unde sint am avut o zi din asta in care miezul zilei era ca si noaptea.Dar erau nori foarte grosi si nimic mai mult. Iara referitor ca oamenii nu au cum sa prezica sf lumii nu e asa cum crezi tu. Oamenii pot prezice sf lumii daca apare un asteroid de o anumita marime si care se indreapta fix spre pamint urmaind sa aiba loc o coliziune. Daca este sufficient de mare fi sigura ca ne-am dus cu totii.Si aia este tot o previziune.O alta previziune a oamenilor este starea vremeii. Daca ai cunostinte bune despre clima si aparatura buna atunci prevezi vremea destul de exact.Deci oamenii pot prezice anumite fenomene dar nu cu foarte mult timp inainte.

| Chαяtreux a răspuns:

Nu e adevarat

| danay72 a răspuns:

Biblia nu spune cand va veni sfarsitul si de fapt nu stie nimeni decat Dumnezeu. Sfarsitul va veni pentru ca sunt multe semne, dar nu cand zic oamenii.Matei24:3-14,2Timotei3:1-5

| roxaa15 a răspuns:

Nimeni nu stie nici clipa sfarsitului decat Dumnezeu

| RAY a răspuns:

E posibil sa vina o cometa din partea opusa a soarelui partea aia care nu o putem vedea, daca vine o cometa din partea aia nu putem face nimic in prezent nici nu putem anticipa ca se va intampla asa ceva vreodata

| NascutSaFiuTrist a răspuns:

Sigur nu va veni pentru ca eu am visat aseara o batrana care mi-a zis ca o sa mor la 30 de ani asa ca nu are cum sa vina mai am ceva ani pana la 30 laughing si in plus eu deja am luat tot ce trebuie de anul nou asa ca sper ca nu am dat banii aiurea si sa mor fara sa apuc sa ma petrec nu ar fi corect, parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NascutSaFiuTrist):

rolling on the floor

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Daca Iisus, fiind Fiul Celei mai Mari si mai Tari Energii Eterne existente nu a stiut cand va fi Sfarsitul, cu atat mai putin niste oameni care isi duc viata pe Pamant.Zic si'eu acum, na!laughing