Noi trebuie sa fim un exemplu pentru copiii nostri, prin modul nostru de viata. Copiii copiaza ceea ce vad la parintii lor.Nu poti sa le impui credinta, este alegerea lor. Eu ma rog pentru ei, dar nu ii pot obliga.
Da bine inteles, copiii sub 12 ani cam asta fac, dar cand mai inainteaza putin in varsta incep sa isi dezvolte propriile lor idei, propriile lor conceptii, indiferent de ce au vazut in familie.
"Cine cruta nuiaua isi uraste copilul, dar cine-1 iubeste il cearta la vreme" (Pilde 13, 24). Ei bine, legal esti adult la 18 ani, deci avea tot dreptul sa ii bata ca sa ii aduca pe calea cea buna ca sa ii scape mai tarziu de suferinta. Cu ce a gresit omul ca asculta cuvantul "Domnului" si dorea binele copiilor lui?
Nu,doamne fereste, a dovedit ca este un crestin in adevaratul sens al cuvantului, nevastasa care la dat afara din casa sigur il are pe necuratu in ea
Stai linistita draga mea ca ei au primit o educatie aleasa si au avut harul de a avea parinti minunati care au fost un exemplu de comportament si stiu sa faca diferenta!
Mda... Un bun crestin si asta ce sa zic!
Dar sa nu uitam ca astfel de barbati violenti in familie exista fie ei protestanti, catolici sau ortodocsi.
Tipul asta doar isi ascunde nimicnicia in spatele unei false credinte!
Nu sunt ca tine si ca atare nu am sa iti raspund la provocari.Un om cu educatie si caracter isi da seama din ceea ce ai scris ce fel de persoana esti. Nu o sa ma cobor atat de mult. Daca vei continua cu injuriile te voi raporta.O zi faina! http://www.220.ro/......S3Hc0uW1u/
Bossa100000 întreabă: