| Serenade a întrebat:

Avem in prezent un frate crestin persecutat, dat afara din casa de catre protectia copilului(oamenii dracului) la indemana sotiei indracite, doar pentru ca respecta biblia in ceea ce priveste educatia copiilor.
Sa ne rugam pentru Dl. Blinder Aurel, sa treaca si peste aceasta uneltire a lui satan si sa speram ca va putea sa isi bata copiii in continuare(cum este recomandat in cuvantul lui Dumnezeu, biblia) ca sa ii scape de iad. Doamne ajuta!
Credeti ca acest om, care actionat dupa cuvantul lui Dumnezeu, merita sa treaca prin asemenea nenorociri?
http://www.youtube.com/watch?v=iPHHedzxDEk

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Noi trebuie sa fim un exemplu pentru copiii nostri, prin modul nostru de viata. Copiii copiaza ceea ce vad la parintii lor.Nu poti sa le impui credinta, este alegerea lor. Eu ma rog pentru ei, dar nu ii pot obliga.

| Serenade explică (pentru EmaS):

Da bine inteles, copiii sub 12 ani cam asta fac, dar cand mai inainteaza putin in varsta incep sa isi dezvolte propriile lor idei, propriile lor conceptii, indiferent de ce au vazut in familie.
"Cine cruta nuiaua isi uraste copilul, dar cine-1 iubeste il cearta la vreme" (Pilde 13, 24). Ei bine, legal esti adult la 18 ani, deci avea tot dreptul sa ii bata ca sa ii aduca pe calea cea buna ca sa ii scape mai tarziu de suferinta. Cu ce a gresit omul ca asculta cuvantul "Domnului" si dorea binele copiilor lui?

| dracu14 a răspuns:

Nu,doamne fereste, a dovedit ca este un crestin in adevaratul sens al cuvantului, nevastasa care la dat afara din casa sigur il are pe necuratu in ea

| EmaS a răspuns (pentru Serenade):

Cu ce a gresit? Vezi tu, uneori legalismul ii face pe oameni sa actioneze fara dragoste, sa impuna anumite restrictii fara sa explice copiilor in dragoste, ca acel lucru le face rau, si ca tu le doresti binele si aici si in eternitate. Trebuie sa ii faci constienti de pericole insa nu cu forta.

| EmaS a răspuns:

Stai linistita draga mea ca ei au primit o educatie aleasa si au avut harul de a avea parinti minunati care au fost un exemplu de comportament si stiu sa faca diferenta!

| 3xfemeie a răspuns:

Mda... Un bun crestin si asta ce sa zic!
Dar sa nu uitam ca astfel de barbati violenti in familie exista fie ei protestanti, catolici sau ortodocsi.
Tipul asta doar isi ascunde nimicnicia in spatele unei false credinte!

| EmaS a răspuns:

Nu sunt ca tine si ca atare nu am sa iti raspund la provocari.Un om cu educatie si caracter isi da seama din ceea ce ai scris ce fel de persoana esti. Nu o sa ma cobor atat de mult. Daca vei continua cu injuriile te voi raporta.O zi faina! http://www.220.ro/......S3Hc0uW1u/

| Jardelin a răspuns (pentru EmaS):

De ce mi-ai sters mesajele? Spune unde anume te-am jignit!