| Inferno a întrebat:

Avem o entitate suprema, care are putere deplina si aceasta entitate este buna,intelegatoare si iubitoare. Aparent totul este perfect,nimic nu poate sa mearga rau. Cam asa-l descrie Biblia pe Dumnezeu (facand exceptie de anumite pasaje).
Ce poate sa mearga prost? Dar stai, se pare ca intr-un fel sau altul lucrurile tot spre rau au evoluat, privind umanitatea din prezent vad doar moarte, chis si suferinta.
Daca pana si intr-o realitate creata de o enitate atotiubitoare si atotputernica, exista rau,daca pana si intro realitate creata de o fiinta inteleapta raul tot este prezent, atunci ce sa ne mai miram de lucrurile pe care le creaza omul? Daca o entitate atotputernica nu poate (sau nu vrea) sa elimine raul, ce sa ne mai astept de la om?
Cum se poate ca o realitate creata de Dumnezeu sa nu fie lipsita de rau? De ce a lasat Dumnezeu ca lucrurile sa evolueze in acest mod si nu s-a impus?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Sa-mi fie cu iertare, insa este a doua intrebare din aceasta seara ( cred ca sunt mai multe per total) cand alegi sa jignesti utilizatorul si sa nu raspunzi sau daca nu ai nimic de spus sa iti tii insultele pentru tine.
Totusi am o intrebare: Daca cele afirmate ar fi fost postate de catre un crestin, ai mai fi postat acelasi raspuns?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mai bleg.ma tu numa prostii repetitive stii? ce faci cu partea superioara a corpului? aia ce o tii intre urechi? o tii degeaba?

| creatza14 a răspuns:

Toti avem unn scop in viata si mai ales toti avem un scop si dupa viata.
Daca nu te nasti nu mori si nu poti incepe o viata noua.
Viata e un termen relativ, pentru ca, cu fiecare secunda trecuta din momentul nasterii ne apropiem mai mult de momentul mortii!

| GRs a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu macar ai gandit inainte sa dai raspunsul asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu prea gandesc mai andrei.va las pe voi.dar mi-ati pus paula pe ganduri, si deja a inceput a plange.astia din carter ii spun ganditorul.

| shhhs a răspuns:

Teoretic, din punctul de vedere al unui credincios, putem spune ca Dumnezeu a dat libertate oamenilor, si ei ispititi de Lucifer au creat raul.
Totusi nu prea are sens, fiindca daca El le-a dat aceasta ''libertate'' si e atotstiutor, nu ar fi trebuit sa prevada ce se va intampla?