Modele de viata in orice vreme vei gasi. Daca in trecut erau mai multe cele pozitive astazi par a prevala cele negative. Daca nu-mi place ceea ce vad, macar am un reper clar despre ceea ce nu vreau sa fiu. Ideea de model pnetru mine este mai mult "ispirativa" decat tendinta de a copia pe cineva. M-a impresionat Richard Wurmbrandt. Pe tine?
Nu am nici un model în viață, nu caut să fiu ca cineva anume ci caut să fiu cum îmi place să fiu.
Nu am modele de viata.Incercand sa faci ce a facut altcienva ajungi doar o copie ieftina a originalului.
Pe mine m-au impresionat mai multi. Din pacate numele lor sunt dispretuite aici si prefer sa nu le dau. Insa majoritatea celor care m-au impresonat sunt modele de neatins pentru mine, asa ca prefer viata simpla, fara prea multe teluri, insa nici lipsita de teluri.
Nu prea cred. Realitatea arata ca fetele cam trag catre actrite sau fotomodele, iar baietii catre fotbalisti, boxeri, piloti. Oricum e bine daca ai clar definit ce iti place si cum iti place sa fii. Iluzia socializarii sau lumea virtuala a jocurilor te-ar anihila psihic.
Niet, niciodată n-am vrut să fiu ca o anumită actriță, mai ales că în ultimul timp nici nu m-am uitat la filme.
Cât depre fotomodele în nici un caz, chiar am avut un timp când am făcut modeling...e groaznic.
Corect. Mare dreptate ai. Matur si inteligent raspuns. Mi-a placut. Toate cele bune si multumesc de raspuns!