| Filip23 a întrebat:

Aveti modele de viata? Din timpul prezent sau trecut? Erau mai puternice cele din trecut sau astea din prezent?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Modele de viata in orice vreme vei gasi. Daca in trecut erau mai multe cele pozitive astazi par a prevala cele negative. Daca nu-mi place ceea ce vad, macar am un reper clar despre ceea ce nu vreau sa fiu. Ideea de model pnetru mine este mai mult "ispirativa" decat tendinta de a copia pe cineva. M-a impresionat Richard Wurmbrandt. Pe tine?

9 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu am nici un model în viață, nu caut să fiu ca cineva anume ci caut să fiu cum îmi place să fiu.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Da am modele negative sad

| adisuper a răspuns:

Nu am modele de viata.Incercand sa faci ce a facut altcienva ajungi doar o copie ieftina a originalului.

| miki13 a răspuns:

Nu,nu am nici un model.

Răspuns utilizator avertizat
| Filip23 explică (pentru anonim_4396):

Pe mine m-au impresionat mai multi. Din pacate numele lor sunt dispretuite aici si prefer sa nu le dau. Insa majoritatea celor care m-au impresonat sunt modele de neatins pentru mine, asa ca prefer viata simpla, fara prea multe teluri, insa nici lipsita de teluri.

| Filip23 explică (pentru FucktheSystem):

Nu prea cred. Realitatea arata ca fetele cam trag catre actrite sau fotomodele, iar baietii catre fotbalisti, boxeri, piloti. Oricum e bine daca ai clar definit ce iti place si cum iti place sa fii. Iluzia socializarii sau lumea virtuala a jocurilor te-ar anihila psihic.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Filip23):

Niet, niciodată n-am vrut să fiu ca o anumită actriță, mai ales că în ultimul timp nici nu m-am uitat la filme.
Cât depre fotomodele în nici un caz, chiar am avut un timp când am făcut modeling...e groaznic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Filip23):

Corect. Mare dreptate ai. Matur si inteligent raspuns. Mi-a placut. Toate cele bune si multumesc de raspuns! happy