anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti Snapchat? Cica poti prinde fantome cu aplicatia asta:

https://www.youtube.com/watch?v=669jI1uRIQ8

Ceea ce e interesant e faptul ca unii din acele filmari au vorbit cu presupusele fantome sa scoata limba, si li s-a raspuns cu o limba scoasa. Si acest lucru e posibil, doar daca cineva chiar scoate limba (o fiinta vie). Cainii aia animati nu aveau cum sa scoata limba asa out of nowhere. Da, poate fi un glitch al aplicatiei, insa e cam mare coincidenta sa scoata limba fix cand le cer acele persoane.

Pentru cei care nu cred in asa ceva...Cum explicati ce se intampla acolo?

12 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cred în existența îngerilor răi.
Dar de asemenea cred și în existența unor aplicații care pot executa o comandă primită vocal, nu doar comenzi apăsate pe ecran.
Astfel de aplicații pot reda pe ecranul aparatului (smartphone ului) comenzile vocale.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Povesti de adormit copiii.
De ce nu vezi asa ceva in viata reala, dar le vezi foarte des in filmari?
De ce nu a venit niciun demon, desi i-am invocat prin pentagrame?
De ce nu vezi niciodata OZN-uri, desi le vezi in filmari ca si cum ar fi la ordinea zilei?
De ce cand incerci sa comunici cu spiritele nu se intampla niciodata?
TOATE ASTEA SUNT PROSTII DE SPERIAT COPIII SI PE TOTI IDIOTII CARE LE CRED REALE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

"NietzscheFrumosSiDesteptSunt"

ei bine, demonii si fantomele sunt de alta parere, de aia nu ti s-a aratat niciunul.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai vazut vreodata unul?

| PersonajFictiv a răspuns:

Spiritul foloseste un corp ca sa se manifeste in lumea asta.
Daca nu e prezent corpul si e doar spiritul, nu are cum sa se activeze acele filtre din moment ce se activeaza doar cand e prezent un corp uman, etc.
E ca si cum ai zice ca vrei sa bei apa cu spiritul, nu ai cum sa faci asta.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu m-am uitat la tot video-ul, la fazele alea cand acele spirite se vad, nu am explicatie, am zis doar de faza cu limba, meh, n-am idee, nu stiu, nu putem sa fim siguri de nimic pana la urma.

| RAY a răspuns:

Ce legatura are religia cu fantomele?

anonim_4396

Crede-ma, ca nu vrei sa ti se arate nimic.
Da, ar fi fun, interesant pe moment, dar nu o sa mai fie deloc fun sa ajungi sa-ti fie frica sa stai/ sa locuiesti singur.

Mie imi e de-ajuns un atac de panica (provocat de un fenomen paranormal sau de cutremur puternic) cand se intampla sa stau singura, ca sa ajung sa nu mai pot dormi deloc in solitudine, sa am nevoie mereu de companie. E groaznic, crede-ma.

Eu sunt pasionata de paranormal pentru entertainment, si urmaresc destule materiale reale si experiente ale oamenilor care trec prin destule nasoale, nu mai au liniste din cauza ca sunt urmariti oriunde se duc/se muta, sau din cauza ca s-au jucat cu Ouija boarduri si alte asemenea.
Esti sigur ca vrei sa ajungi urmarit de un demon desi schimbi case/apartamente? Nu cred ca vrei. Orice e posibil. NU e indicat sa te joci cu chestii din astea, nu se stie pe cine inviti in lumea reala.

Repet, Sa zici mersi ca nu ti s-a aratat nimic.

Iar pentagramele nu sunt de ajuns, asa ca idee. Documenteaza-te, nu oricine invoca demoni troznind din degete si desenand niste pentagrame amarate.

Cu Ouija boarduri ai incercat? E imposibil sa nu fi patit ceva. Poate nu ai urmat instructiunile cum trebuie?

Si da, am avut parte de experiente demonice, nu stau sa dau detalii ca nu ma intereseaza sa fac pe nimeni sa creada in ceva. Si cateva rude mi-au povestit ce experiente horror au avut, nu cu Ouija boarduri, dar au facut alte manevre. Maicamea chiar a vazut un OZN de 2 ori.

Nu ma intereseaza in ce cred altii, eu doar cer pareri de curiozitate.
Cum ziceam, se cheama entertainment.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

De obicei chestii paranormale se posteaza aici.
Parca cineva facuse o sugestie sa se creeze categoria Paranormal, dar nu a ajuns implementata.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Scrie la admin, ca nu e greu, chiar ar fi fain sa fie

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Le vezi fiindca crezi in ele. E de ajuns sa ti se para ceva ciudat, ca deja incepi sa delirezi. De ce? Fiindca deja teama e infiripata in subconstientul tau.
Le vezi la televizor, nu inseamna absolut deloc ca sunt reale. Ti le povestesc rudele, dar te-ai gandit ca isi pot inflori povestile de dragul de a ii speria pe ceilalti?
"Sa te muti din apartament in apartament". Asta-i clar din reality show-uri americane. Dar stii ca americanul comun e un om cu un nivel scazut de inteligenta? Se uita la astea tocmai spre a fi speriat, pentru ca nu intelege ce se ascunde in spatele ecranului, dar nici nu vrea sa stie.
"Puterea" acestor demoni imaginari sta numai in subconstientul tau. Puterea lor este faptul ca tu crezi in ei. Poti interpreta orice in natura ca fiind un demon. Tocmai fiindca crezi in ei.
Si nu, nu m-am jucat niciodata cu un Ouija, dar am sa incerc. Tocmai pentru a-mi dovedi si mai mult ca demonii sunt doar niste halucinatii.

anonim_4396

Cum spuneam, nu ma intereseaza parerile altora.
Mi-ai pus o intrebare, ti-am raspuns.

Experimentez ceva, cred. Nu experimentez, nu cred. Simplu. Sunt destui care nu experimenteaza insa cred. Sunt open minded. Adevaratii oameni destepti sunt aia deschisi la minte, deschisi la posibilitati, pentru ca planeta e destul de ciudata si creepy la modul general. Multe lucruri aparent fara explicatie se intampla. Nimic nu e alb sau negru. Foarte rar vezi un indoctrinat religios sau un ateu care sa respecte credintele sau necredintele altora. Cineva care e mereu la mijloc, adica un agnostic (cu definitiile si ramurile de rigoare, nu ma pricep la astfel de definitii si etichete), ala e cu adevarat expansiv mental.

"Si nu, nu m-am jucat niciodata cu un Ouija, dar am sa incerc. Tocmai pentru a-mi dovedi si mai mult ca demonii sunt doar niste halucinatii."

Mirific! Te asteptam cu un feedback.