Da, pe fata ii injura multi pe evrei si cand ajung in fata icoanei se roaga la... un evreu.
Da eu am ceva cu ''Evreii,,.Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor.
Toate datele tale personale:numerele de telefoane, conturile bancare, datele de sanatate, familia, deplasarile etc sunt trimise ''Statului Israel,,.O masura anti-libertate.Ei sunt aceia care au azi monopolul bancilor, monopolul cailor ferate, monopolul comertului etc.Israelul este singurul stat din lume care nu s-a imprumutat niciodata de la ''FMI,,.O familie de ''Evreii,, nu o sa-i dau numele ca nu are importanta a infiintat sistemul financiar mondial.Ei controleaza(Fmi, Rezerva Federala, Bank of England, Comisia Trilaterala).''Evreii,, nu se vor imprumuta niciodata pentru ca nu au nevoie.Ei fabrica banii si ii controleaza.Nici nu ma inchin la evreii si alte aberatii.Nu am treaba cu nimeni in lumea asta si nu am prejudecatii.Singurii pe care am boala si ii justificata sunt ''Evreii,,.Cei mai influentii si puternici oamenii din lume sunt ''Evreii,,. Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt speculanti de stat din bursa de valori. Evreii controleaza 97% din Mass-Media mondiala. Evreii controleaza industria muzicala si industria cinemtografica.Traficanti de arme, droguri, carne vie, diamante, cafea, tigari si altele, pentru ca apoi sa se numeasca investitori, oameni de afaceri.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_wkVJcH65s
Acest documentar te va soca si iti va explica mai multe. Dinastia de ''Evreii,, Rothschild au o avere de 500 trilioane de dolari.Cu averea acestei familii ar putea sa fie hranita si imbracata intreaga populatie.Ei sunt fondatorii sistemului mondial financiar.
De ce sa ai ceva cu ei? Sunt si ei oameni. Nu rescpecta religia noastra si nu cred in Noul Testament dar sunt si ei oameni!
kaynmaincallme întreabă: