Krakilla nu are nevoie de logică, logica are nevoie de krakilla...Lumea ar fi un loc mai bun.
Tu intelegi ma gândirea de clasa a 4-a pe care am aplicat-o, Incomprehensibila pentru krakilla?
„Daca spui despre cineva ca nu e intr-un anumit fel, nu inseamna ca il insulti ci doar ii scoti in evidenta un lucru care ii lipseste. "
Ok, spun despre Krakilla ca nu e inteligent.
De aici rezulta potrivit afirmatiei lui ca krakilla e intr-adevar lipsit de inteligenta.
E chiar atat de complex ceea ce spun?
Complexitatea provine cel mai mult din mintea gânditorului iar krakilla este un adevărat gânditor care va cugeta la ce i-ai răspuns și peste luni de zile, probabil ani...Și la tine personal, desigur, deci te poți aștepta să rămână cu sechele după evenimentul ăsta și să îți vezi numele prin răspunsurile lui.
Lucrurile par simple când nivelul informației și cel ce o primește sunt direct proporționali, nu invers proporționali.
Dar eu cred că suntem pe dinafară, fiecare lucru pe care îl spune devine automat o axiomă, și am omis asta. Axiomele astea se mai aplică și doar când sunt în concordanță cu marele maestru, că altfel axiomele pot fi negate, tot de el desigur.