| SaveTheNature a întrebat:

Biblia a prevestit ce se va intampla.pe in zilele noastre.
Timotei 3

1 Să știi că în zilele de pe urmă vor fi vremuri grele,
2 pentru că oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroși, aroganți, blasfemiatori, neascultători de părinți, nemulțumitori, lipsiți de sfințenie,

3 fără afecțiune, de neîmpăcat, calomniatori, lipsiți de autocontrol, sălbatici, nu vor iubi binele,

4 vor fi trădători, nechibzuiți, deosebit de mândri, vor iubi mai degrabă plăcerile decât pe Dumnezeu,

5 având doar o formă exterioară de evlavie, dar negându-i puterea. Îndepărtează-te de astfel de oameni!

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Eu zic sa nu mai arunci margaritarele la porci! Chiar nu se merita sa pui Cuvantul lui Dumnezeu aici ca ceilalti sa il ia in batjocura! Mie una mi-e groaza sa mai intru pe site-ul asta mai ales la "Religie"

10 răspunsuri:
| aurasauras a răspuns:

Totdeuna au existat vremuri grele, totul este ciclic.

| aurasauras a răspuns:

2 Totdeuna au existat vremuri grele, totul este ciclic

| SaveTheNature explică (pentru Esperança):

Ma simt obligat sa fac asta.Macar unii dintre ei mai afla cate ceva, si isi vor pune semne de inbare atunci cand vor da de greu.Ma simt dator sa le deschid ochii.

| Esperança a răspuns (pentru SaveTheNature):

Si eu gandeam la fel,pana cand am mers la biserica si ciudat e ca predica a fost exact despre astfel de site-rui/bloguri si am inteles ca nu trebuie sa facem din Biblie o filosofie,nu trebuie sa intram in dispute, nu trebuie sa citim mizeriile unora si altora. chiar vb si despre persoanele care tot cer semne etc. Groaznic e sa vezi cum se bat crestinii intre ei care are dreptate, care nu. foarte urat! Dar fiecare face cum crede ca e bine. Dar iti zic eu ca e o pierdere de timp... dar daca iti place sa vezi cum isi bat joc de Dumnezeu... e okwinking

| SaveTheNature explică (pentru Esperança):

Ma gandesc sa ma opresc pentru ca nu vad schimbari in atitudinea lor.Dar macar prin intrebarile mele am reusit cat de cat sa le pun semne de intrebare,care ii vor face ca atunci cand sunt la greu sa inceapa sa creada mai mult, si sa isi dea seama ca fara el, nu pot face nimic! Ma voi retrage in curand e la sectiunea asta. Dupa ce inteleg motivele necredintei lor.Pana acum reiese faptul ca datorita arogantei oarbe pe care o au refuza sa vada realiatea! Doar pentru ca se cred atotputernici, independenti, si ca ei nu vor pati nimic niciodata.Se comporta ca si cum vor trai vesnic pe pamant!

| Esperança a răspuns (pentru SaveTheNature):

Cu asa oameni chiar nu se sta la taclale. Intrebarile lor sunt prostesti. Raspunsul la intrebarile lor este unul singur ISUS HRISTOS este Adevarul! Cine crede in El,bine cine nu iarasi bine. Dovezi au avut, au si vor avea, ca nu au ochi sa le vada si urechi sa auda e problema lor.

| sandra2012 a răspuns:

Pai si nu asa sunt oamenii in ziua de azi? Bautura, sexul, internetul, drogurile si nu numai au distrus lumea si au indepartat-o de cuvantul lui Dumnezeu. Pacat insa ca mergem din rau in mai rau si nu vom mai avea iertare de la Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai asta e marea prostie a credinciosilor incearca atat de mult sa-i salveze pe altii ca nu-si mai vad pacatele, mai frate vezi-ti de pacatele tale daca cineva nu vrea sa auda de Dumnezeu e treaba lui, asta inseamna sa le limitezi libertatea bai frate are grija Dumnezeu de fiecare hai sa nu mai fim noi Dumnezei va rog

| ForJesus a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vorbești tu?
Astfel, credința vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos. Romani 10:17
Cat despre păcate...a murit Domnul nostru Isus Hristos pentru ele, noi am fost spălați, curățați de păcate!

| Rapplex a răspuns:

Si eu daca prezic aceste lucruri voi fi 100% un clarvazator incredibil.Sa fim seriosi, e greu sa prezici lucrurile astea? Si in plus, oamenii erau asa si pe vremea aiawinkingDaca zicea Biblia ca Popescu moare la data XX.XX. XXXX ora X minutu X secunda X, atunci ii recunoasteam previziunile clare si negresitewinking