| FreddieM a întrebat:

Biblia spune ca homosexualitatea e gresita. Dar nu imi amintesc exact unde, poate intre povestea cu sarpele vorbitor si virgina gravida?

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Levitic 18:22
Levitic 20:13
Romani 1:26-28
1 Corinteni 6:9... unde "sodomiții" se referă la cei ce practică homosexualitatea.
Dumnezeu să aibă milă de cei ce luptă cu acest păcat și să le dea biruință!

| FreddieM explică (pentru anonim_4396):

Multumesc Loved by Grace, esti fenomenala.
Cheers

| Gligore2000 a răspuns:

Daca era ok Dumnezeu ar fi creat doi Adam.

| DonEduardo a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar crezi ca homosexualitatea e un pacat?

| CostinAlamariu a răspuns:

Homosexualii spun ca nu e nimic gresit cu stilul lor de viata. Dar nu-mi amintesc exact cand spun asta, oare între două tratamente de SIDA?

| chuckmanson a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă zeul vostru a creat oameni gay, doar ca să îi pedepsească pentru faptul ca sunt gay, înseamnă că zeul respectiv este o ființă diabolică și ipocrita. Faptul ca mai avem aceasta discuție în anul 2021 este o rușine pentru rasa umană. O și ca o reamintire, orientarea sexuală nu poate fi schimbata și toate metodele prin care s-a încercat au dat greș și sunt dovedite a fi incredibil de periculoase pentru sănătatea mintală a persoanelor supuse la aceste forme de tortură și au dus multe persoane lgbt, inclusiv copii la sinucidere, deci te-as încuraja sa lași această mentalitate periculoasă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FreddieM):

Cu drag. Știu că sunt fenomenală.hee hee Dar răspunsul nu era chiar pentru tine, pentru că știu că ai întrebat în glumă...ci pentru cei ce vor citi cu o inimă sinceră.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DonEduardo):

Da, chiar cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru chuckmanson):

Este o patimă, o suferință a sufletului. Dar în Numele Lui Hristos există eliberare! Nu este patimă în lumea asta care să nu poată fi învinsă.
E o rușine nu mentalitatea acesta, ci faptul că ne lăsăm ghidați de instincte, fără să le supunem Conștiinței.

| Mirel4412 a răspuns (pentru DonEduardo):

Nu m ai intrebat pe mine, dar iti raspund eu. Homosexualitatea este un pacat, dar ma pun pe mine in locul lor, adica eu nu simt nicio atractie fata de barbati iar ei simt, si nu inteleg ce ai putea face sa scapi, doar prin credinta

| FreddieM explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu m-am asteptat... Felicitarile mele, esti singura care s-a prins. Xoxoxo sinceri.
Si mersi de raspuns, ai fost super draguta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă sunt atât de fericiți, de ce studiile arată că incidența sinuciderilor este mai mare în rândul persoanelor de acest fel? Nu îi dezumanizează nimeni, ci mentalitatea conform căreia este ok să ne lăsăm purtați doar de instincte, întocmai ca animalele. Omul poate mai mult de atât și menirea lui e de a fi mai presus de animale, nu doar cu numele. Am fost întocmiți ca să trăim curat, frumos și ca să fim îndumnezeiți. happy

| Mayhem666 a răspuns:

Intrebarea asta ar fi trebuit sa fie la categoria religie.

| Mayhem666 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Vai, ai fost asa de amuzant incat am uitat sa rad.

Homosexualitatea NU e un stil de viata. Veganismul e.

| FreddieM explică (pentru Mayhem666):

Intrebarea asta e de fapt o gluma cu iz de sarcasm, dar aproape nimeni nu s-a prins. N-are treaba cu religia. Daca esti inca nedumerit, cere si iti voi explica. (sic)
Cheers

| Mayhem666 a răspuns (pentru FreddieM):

Mi-am dat seama, de la partea cu "poate intre povestea cu sarpele vorbitor si virgina gravida", dar raspunsul meu ramane la fel, intrebarea to ar fi trebuit pusa la categoria religie. Poti face glume chiar si acolo, mai ales ca acolo o sa vina multi fanatici religiosi cu raspunsuri tampite care o sa te amuze.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Mayhem666):

bee

| FreddieM explică (pentru Mayhem666):

Nu cred ca locul intrebarii e la,, religioase''
Poate fi gresit inteleasa si cineva s-ar putea simti ofensat.

| Mosotti a răspuns (pentru DonEduardo):

Nu are cum sa fie un pacat, religia a avut un interes de a zis ca e pacat homosexualitatea, dar n-are nici o treaba cu realitatea.
Daca doi oameni se plac, nu conteaza ca e femeie cu femeie, barbat cu barbat sau femeie cu barbat, e f okey.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai e contradictie, acel dumnezeu sau cine o fi, a facut instincte tocma sa nu te prea poti impotrivi, asta a si dorit, sa faci ce a vrut el de fapt, ca asta e adevaru.

Cand te ia foamea aia urata, mananci, cand te ia pofta aia de ssex tare de tot, pana nu te rezolvi nu mai ai stare, deci nu e asa simplu.
Unele instincte ni le mai oprim, e adevarat, dar nu toate.

| Mosotti a răspuns (pentru Mirel4412):

De ce e un pacat homosexualitatea?! Pe ce baza zici asta? Daca eu, tu nu simtim atractie pentru baieti, aia e, ei simt si e f bine asa pentru ei.
De ce ar scapa de asta?! Ca lor le e bine asa.

Din contra, se inteleg mai bine, ca au cam pe acolo gandirea, pasiunile, temele de discutii, se inteleg mai bine decat una cu unul, culmea.

Eu de ex mi-as fi dorit sa fiu pe invers sau mai bine bi.

E un pacat sa nu ai dreptul de a alege, democratic sunt aia bi, ca au dreptul liber de a alege cu ce categorie se duc.
A nu fi lasat sa alegi, e dictatura, adica sa ma faci sa ma atraga doar sexul opus.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are de ce fi un pacat, argumenteaza de ce ar fi pacat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Dacă nu ne putem împotrivi instinctelor, cu ce suntem mai presus de animale?
Omul poate să trăiască, în funcție de starea de sănătate, o perioadă mai scurtă sau mai lungă fără să mănânce. Se numește autodisciplină, iar Dumnezeu nu ne cere peste puterea noastră. Dacă sănătatea îți permite să ții o zi de post, ține-o (până și știința a afirmat beneficiile postului).
Iar cât despre sex...la fel, nu este ceva ce nu putem controla. La bărbați s-a constatat că libido-ul ar fi în general mai crescut, însă pentru ei Dumnezeu a gândit anumite mecanisme de eliberare de tensiune, când se ajunge la capăt. Nu e ca și cum El ar fi un tiran care se bucură să vadă cum ne chinuim. Doar că el a lăsat căsătoria și doar căsătoria ca să ne bucurăm de acest aspect. Căsătoria este, pe lângă toate celelate frumuseți care înseamnă, un leagăn de ocrotire de bolile specifice unui stil de viață haotic în acest sens. Și cine oare s-ar bucura să se procopsească cu o BTS? big grin Unde mai pui că eviți să îți faci sufletul ferfeniță și să te simți ca un obiect, relația intimă având implicații foarte adânci în ființa omului?
Se pare că Dumnezeu a știut bine cum stă treaba când a poruncit disciplina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Https://youtu.be/SAIcGXG6CxQ

| Mayhem666 a răspuns (pentru FreddieM):

Exact asta e si farmecul.

| Glenky a răspuns (pentru Gligore2000):

Pai mai bine crea doi Adam. Adam si Eva asa bine s-au inteles ca au cazut amandoi din Rai, conform Bibliei.

| Glenky a răspuns (pentru anonim_4396):

Papusa, vezi ca in Biblie scrie ca femeile n-au dreptul la educatie. Cu asta nu esti de acord? Si cam orice e un pacat acolo. Ne vedem in Iad scumpo.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Glenky):

Sunt curios unde scrie in Biblie ca femeile n-au dreptul la educatie.

Sau unde scrie ceva de drepturi? Dtepturile au fost inventate in secolul 18 in lumea seculara. In Biblie nu exista niciun fel de drept pentru nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Glenky):

Ia să vedem unde scrie. happy

| Glenky a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt aici sa te educ. Macar citeste o singura data "bliblia" inainte sa faci pe marea cre(s)tina. "Femeii(A) nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici(B) să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere. 13 Căci întâi a fost întocmit Adam(C) şi apoi Eva. 14 Şi nu Adam(D) a fost amăgit, ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii". Cam trist ca o religie sustine sexismul si ura fata de cei diferiti, desi ei nu fac rau nimanui. Sa traiesti ca ti am dat destula atentie.