| FreddieM a întrebat:

Biblia spune ca homosexualitatea e gresita. Dar nu imi amintesc exact unde, poate intre povestea cu sarpele vorbitor si virgina gravida?

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Glenky):

Ok, din textul expus de tine nu rezultă faptul că femeia nu ar avea dreptul la educație.
Nici nu îți poți imagina câtă cinste i-a dat Dumnezeu femeii prin faptul că S-a întrupat printr-o fecioară...și prin faptul că după înviere prima oară i S-a arătat unei femei.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Putem de ex sa ne opunem sa nu facem rau, dar asta pentru ca nu e instinctul ala asa de puternic.
Dar la alea puternice nu prea ai cum in general., poti sa te opui daca e ceva mai jos ca intensitate. Daca ti-e foame de te rupe, doar maso sa fi sa faci tu disciplina sa nu mananci.
Te opui dar ti-e nasol, si nu ai nici un interes.
Aaa, o zi sigur, eu am tinut si doua, dar am tinut ca nu simteam foamea! NU ca m-am opus eu, si sa stau cu foamea aia in gat.
Deci cum ar veni, nu mai aveam instinctul.

Dumnezeu (bine, sa presupunem ca el exista, dar real natura a facut asa) a vrut sa fie libidoul f sus, nu asa doar mai crescut, ca sa se duca la cat mai multe.
Si multi din ei, la un moment dat se plictisesc de partenera si nu mai pot face cu ea, chiar daca vor! Special ca sa-i oblige sa mai schimbe, te pui cu natura?
Si pana nu faci ca instinctu, ai pus-o.

Daca te protejezi, nu iei nici o boala, e ok, si nici nu lasi femeia gravida inutil cand nu e cazul.

O rel si de distractie nu face rau la nimeni, iti face sufletu fericit, ca te simti bine, ca si tu si el va simtiti bine in pat, de pierdut nu e nimic.
Te simti un obiect doar daca te sacrifici ca doar el sa se simta bina, dar cand si femeia se simte la fel, e reciproca placerea.

Pai la baza suntem tot animale, asa ca aia e.

Aia nu are nici o treaba, nu are de ce homosexualitatea sa fie un pacat, doar ca au zis niste unii asta cand au facut religia, si lumea a preluat fara sa gandeasca.

| Gligore2000 a răspuns (pentru Glenky):

Trebuia sa le faca posetute la amandoi si hainute roz si oricum nu se inmulteau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Crede-mă că putem în Hristos să ne opunem și celor mai puternice instincte. Martirii s-au putut opune chiar și instinctului de supraviețuire, care este mai puternic decât oricare. Cel mai puternic om este acela care se poate învinge pe el însuși.
Iar la faza cu libidoul crescut, nu înțeleg de ce ai adus în discuție așa-zisa "nevoie" de parteneri multipli, chiar nu cred în așa ceva. O femeie îi este suficientă unui bărbat, dacă amândoi luptă să nu se stingă acel foc dintre ei.
Dacă te protejezi nu iei nicio boală și nu rămâi însărcinată ca femeie? Se zice că prezervativul ar fi cel mai sigur și că în plus, spre deosebire de alte metode, protejează de boli. Dar, cu toate astea, procentul siguranței contracepției nu e de 100%...și unde mai pui că se poate rupe și ai luat și boala dacă e cazul? Chiar merită riscul?
Și crede-mă, păcatul nu îți poate face sufletul fericit, e o iluzie și atât. Și nu, nu suntem animale, suntem cu mult mai mult.
O zi frumoasă îți doresc!

Da, poti anula instinctul de supravietuire prin indoctrinare, uite-te la arabi, insa nu prin opunere, pur si simplu nu-l mai au.
Si atunci ce rol mai au instinctele? De ce exista? Ca nimic nu e inutil in natura umana. Sunt facute sa le anulezi tu? Evident ca multe sunt proaste, recunosc, si nu trebuiau sa existe, insa totusi exista, are de ce.

Aia cu protectia 100 % asa e, insa 99, 9 % protejeaza, nu e problema, hai sa nu ne mai amagim.
Riscul e prea mic vs placerea care o ai, deci merita, ca dovada ca se face asta, ca dovada ca in occident copiii sunt educati spre proectie, si rezultatele se vad.

Si cine a zis ca e pacat?! Ca sa te faca nefericit apoi. Pe ce baza zici ca e pacat?

Aia cu partenerii multipli, nu toti o au, insa pe multi diversitatea ii ajuta, au inca un partener poate pentru distractie, dar cu sufletu e acasa, si asta e tot ce conteaza.

| Mirel4412 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu zice nimeni ca nu ii lasa( poate doar aia de prin iran), doar ca reporducerea se poate produce doar intre barbat si femeie. Imperecherea e cel mai vechi instinct in toate rasele de vietuitoare.

| Mosotti a răspuns (pentru Mirel4412):

Si ce leg are reproducerea? Doi oameni se plac si pot face relatie si fara sa reproduca, nu are treaba neaparat.

| Glenky a răspuns (pentru Gligore2000):

Din nou o dovada de cat de incult esti. Culoarea roz a fost initial purtata de catre barbati. Dar mna, masculii alfa virgini de 40 de ani o asociaza cu femeile si Homosexualii.

| Gligore2000 a răspuns (pentru Glenky):

Poate la voi in sat barbatii se imbracau in roz.
Rozul este culoarea asociată cel mai adesea cu sensibilitatea, tandrețea, dulceața, copilăria, feminitatea și romantismul. Jeanne-Antoinette Poisson, marchiză de Pompadour folosea mult aceasta culoare, dar poate era barbat.