In lipsa disponibilitatii femeii, da. Barbatul e creat de Dumnezeu sa faca se_x mereu deoarece se produce spma mereu. In afara de saptamana dupa menstruatie a femeii. Un barbat care nu face se_x cu regularitate e un barbat necurat pentru ca se strica sau putrezeste spma in el.
"fericirea ta il face pe Dumnezeu fericit." - pare corect insa gandurile omului nu sunt mereu in armonie cu gandurile Lui Dumnezeu. Chiar daca omul nu are chef e nevoie sa se goleasca sa se curete sa faca se_x pentru a nu se strica spma in el. Chiar daca pasiunea a trecut sa nu caute alta femeie ci sa faca se_x cu aceeasi femeie pana la moarte altfel vesnic. Dragostea nu e doar pasiune sau indragostire. Dupa primii trei ani de relatie cine nu duce dragostea la nivel spiritual ajunge de divorteaza sau de se desparte comitand apoi adulter.
Biblia condamna, chiar daca nu vorbeste direct, nu vorbeste direct nici de droguri dar sunt versete referitoare, unde masturbarea se incadreaza, unul dintre ele este ''Toate lucrurile imi sunt ingaduite dar nu toate sunt de folos, toate imi sunt ingaduite dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine'' masturbarea inseamna dependenta, si sunt multe astfel de versete, biblia spune sa nu poftesti o femeie in inima ta printr-o pofta necurata, in acest caz, masturbarea pe asta se bazeaza, nu vad cum ar putea trece masturbarea aceste teste.
Fiecare se simte fericit in felul lui, unii consumand droguri, unii batandu-si joc de altii, unii furand si acumuland averi, unii dandu-se mari (mandria) etc. Toti acesti fericiti il fac fericit pe Dumnezeu?
In biblie nu scrie nimic de,iar sectancti spun ca vechiul testament a expirat iar legat de asta spun ca nu ca nu a expirat ce le convine lor, in concluzie nu e pacat, pacat inselatul, curvia, nu uita ca si inteleputul solomon era poligam, asa ca multi habar nu au de propia biblie
| Mircea08 sectanctule dar voi cum sunteti? https://www.youtube.com/watch?v=I05BHMLB2AM
"Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrînaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu." Aşadar, apostolul face referire directă la păcatul malahiei sau masturbării"
Doar un exemplu.
Printre altele insa, prostia prevede sa nu te informezi despre un lucru, apoi sa iti dai cu parerea. Cam asa functioneaza, e plina Romania de voi.
Zice bogdonelvisătoru':
"Aşadar, apostolul face referire directă la păcatul malahiei sau masturbării""
ia zi-ne nouă proștilor, bre intelectualule (vai scuză-mă dacă te jignesc), unde zice apostolu' ăla al tău, de ma_sturbare că e păcat? Hait?
"Printre altele insa, prostia prevede sa nu te informezi... e plina Romania de voi" - aha, să intelegem că tu ești geniul Carpaților
CuRiOaSa2012 întreabă:
Ionescu_Alexandru_1990 întreabă:
Vizitiul întreabă: