| craniw a întrebat:

BIserica e suparata ca Mos Craciun s-a suprapus peste sarbatoarea crestina Nasterea Domnului. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu-mi pasa de craciun da sasi raspuns biserica se supara din motive fianciare banul e dumnezeu tuturor doar prosti nu vad asta amin slava banului la mai multi

9 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Fiecare crede in ce vrea, daca vrea. Nu e treaba ta si nu te afecteaza.

Daca ai fi inteligent cum vrei sa pari ti-ai ocupa timpul cu chestii mai utile decat controverse interminabile pe internet pe tema religiei.

| darrio2007 a răspuns (pentru CataC):

Bravo.

| 220V a răspuns:

Daca nu era sarbatoare lui nea craciun, traditia inverii lui isus disparea demuuuuult de tot, asa ca biserica a adoptat-o

| tamtamtam a răspuns:

Ca e invers. Traditia exista inainte de traditia nasterii lui Jeebus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biserica e suparata ca Mos Craciun nu lasa cadouri sub cruce, a avut nesimtirea sa-si faca singur insemne fara acordul altor divinitati.Sa-mi spui tu de ce nu intra pe usa ca popa si si-a ales hornul ca mijloc de acces.In plus brazii si cadourile nu sunt sfintite, doar cele care provin din unele donatii de pe la manastiri.

| craniw explică (pentru CataC):

Nu inteleg sfatul pe care mi-l dai. Singur ai spus ca fiecare crede in ce vrea si eu adaug : si scrie ce crede.

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Păi ele au o legătura!

| Urzi23 a răspuns:

Din cite stiu eu impodobitul bradului de Craciun in europa dateaza de peste 500 ani. Prima consemnare a unui brad impodobit cu luminari este de la Martin Luther
Apoi :
Cei mici abia asteapta sa vina Mos Nicolae Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut sfant al Bisericii noastre. Indiferent pe cine intrebi, iti poate spune despre el ca este sfantul care aduce daruri
Apoi :
Chestia cu mos craciun este pur marketing Sunt o droaie de filme cu mos craciun care face si drege,,,,,
Apoi :
Din cite stiu eu pe 25 nu avem ca sarbatoare un mos craciun ci Nasterea Domnului.mos craciun a copiat pe Mos Nicolae sarbatorit de noi pe 6 dec
Apoi :
Mai este o gaselnita de Sf Paste hop si "iepurasul "cu cadouri. Oare ce sarbatorim noi de paste iepurasul sau invierea Mintuitorului
Apoi :
Introducind niste chestii (mos craciun, iepurasul de Paste ) se abate atentia de la semnificatia reala a sarbatorilor.

| craniw explică (pentru Urzi23):

Multumesc pentru raspuns. Si eu cred aceste lucruri