Nebunul nu raspunde pentru faptele lui nici in fata legilor umane nici celor dumnezeiesti.
Nu mi am pus intrebarea asta pana acum, dar nu cred ca va ajunge-n iad
Este considerat un pacat, dar mai mic decat daca o faci de buna voie si constient.
Astazi sunt norocos...am dat este 2 intrebari unice si asta este una dintre ele, acel nebun sa zicem ca e posedat de un demon, pentru a nu-si da seama de faptele lui el trebuie sa-si omoare constiinta iar aceasta se omoara foarte greu, ai nevoie de efoarte extraordinare pentru a face asta, deci parerea mea esta ca el nu poate sa nu-si dea seama fara consintamantul lui, rezultand ca ajunge in iad.
Pai tu vrei sa discutam filmul? sau pacatul? ipotetic vorbind? de unde sa stim noi cum va judeca Dumnezeu, si care e rostul nebuniei acelei femei, sau a unei eventuale persoane? putem sa ne dam doar cu parerea.dar sigur nu stie nimeni. sperante avem si un nume in care crezand putem fi iertati si salvati. Iisus Hristos.
Nebunii pot declara orice, dar numai ca sunt nebuni...nu!
Tu ai fost cel care şi-a dat primul cu părerea despre mine.
C-am fost primul sau ultimul, nu ma face sa contez in viziunea ta. Totusi, iti pasa de parerea celorlalti, ca altfel nu ai mai aparea cu pererea ta. A fi neascultator la parerea altora, nu inseamna ca esti nepasator.
Baieti, ca sa nu va mai certati...sunteti amandoi nebuni
e bine asa?
Nu se cearta nimeni). Pana nu te vad despuiata raman unic... Abia dupa innebunesc.
Vizitiul întreabă: