| Prietens a întrebat:

Buna, acum o problema diferita de celelalte. Eu sunt la biserica crestina dar o prietena de la biserica ortodoxa m-a invitat la ei sa invat a canta la pian sau chitara...1 nu stiu la ce sa cant...2 nu stiu daca o sa fie bine daca o sa ma duc la biserica cea ortodoxsa (adunare)

Răspuns Câştigător
| Irinel15123532 a răspuns:

Poti merge, Dumnezeu nu nu-a impartit pe culte, El a spus sa ne iubim unii pe altii si sa ne acceptam, sa fim uniti si prieteni, nu conteaza religia, biserica, traditiile.

24 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se canta la ortodoxi la pian si chitara? eu stiam ca se canta la bani

| Mircea08 a răspuns:

Si ortodocsii spun ca sunt o religie crestina, asa dupa cum dealtfel spun toate religiile din Romania, numai ca NU POATE FI ADEVARAT! crestin este acela care traieste in conformitate cu invatatura lui Hristos, iar aceasta este EVANGHELIA (NOUL TESTAMENT). Daca religiile care pretind a fi crestine ar avea aceasta invatatura nu ar exista acele MARI diferente de invatatura intre ele.
Tu cunosti invatatura lui Iisus, adica Evanghelia? daca nu o cunosti atunci STUDIAZ-O (nu te multumi doar sa o citesti ) pana o intelegi, iar dupa ce o intelegi vei putea lua in cunostinta de cauza decizia de a trai conform invataturii lui Iisus, sau renunti la Iisus si aderi la alta invatatura.
Muzica este o arta, si poate fi divina sau nu in functie de cine o canta. E bine sa cunosti un instrument, si iti recomand orga deoarece este un instrument complet la care poti canta si linia melodica si acompaniamentul complet orchestrat dupa cum doreste cel care canta. Daca stii un instrument bine poti invata la orice alt instrument in cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi ortodocșii nu-s creștini?
straight face

| Superior a răspuns (pentru RAY):

OMULE
Raspunsul asta e propaganda ateista 100% toata ziua.
Explica-mi si mie ce legatura are cu intrebarea?

| Superior a răspuns (pentru suntserios):

Esti penibila.

Doamne cu ce-ti ocupi timpul pe blogul ala,cum poti spune ca esti deschis sa-l primesti pe Dumnezeu oricand cand cauti atata sa-l contesti?
Apropo,Michael Shermer alaturi de Sam Harris sunt doi handicapati care si-au permis sa faca misto de alti savanati mari care cred in Dumnezeu,cum ar fi Francis Collins,Roger Penrose, Erwin Schrodinger, etc, ba chiar sa-i faca instabili mentali si nebuni.
Lawrence M. Krauss tot ce face e sa vorbeasca in dezbateri si sa-l conteste pe Dumnezeu, altceva nu stie.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Vrei sa vorbim de propaganda?
https://www.tpu.ro/utilizator/acgiai/intrebari/
intrebarile tale ce sunt? sunt afirmati omule, fi sincer, sunt propaganda a ceea ce crezi tu, pentru tine totul este propaganda si la scoala e propaganda, de ce mai mergi?

Baiete cine esti tu sa jignesti niste savanti

| Uvox a răspuns:

Du-te cu dzeu fiule, cu unele exceptii peste tot e acelasi lucru. Nimic
Deosebit

Michael Shermer savant? E un dobitoc care-si bazeaza existenta pe site-ul Skeptical.
Sam Harris e doar un scriitor amarat, care e cel mai "mare" ateu al zilelor noastre.
Amandoi se lauda cu cateva cunostinte de fizica si astronomie, in rest doi papagali infecti.
Daca tu ii numesti savanti si spui ca stiinta e de partea ta... ma rog.

Ce castigi ca i jignesti?

Nimic,dar ei ce castiga?

Ce castiga ca ce? ca sunt impotriva basmelor, a minciunilor, oamenii aia sunt geni si merita respect, tu ai o obsesie fata de asa zis propaganda ateista, profesori tai tot propaganda fac nu?

Sunt foarte curios, de ce au venit sectele din alte tarii intr o tara crestina? de ce sectancti vorbesc in numele tuturor crestinilor cand ei sunt o erezie =lucru afirmat de biserica ortodoxa, catolica, culmea imi spui ca cica fac propaganda ateista cand videoclipul este unul ortodox, desi ortodoxi sunt atei a?

Tu nu vezi ca vorbeste un preot ortodox acolo? ce propaganda ateista visezi https://www.youtube.com/watch?time_continue=1172&v=4ACtO0vuPcc
eu vad ca sectancti pacalesc ortodoxi

Merita respect? Best joke 2k18
Profesorii mei sunt crestini apropo.

"sunt geni"
care nu au contribuit cu nimic, genii care se mandresc ca sunt inruditi cu maimutele

Si tu esti mandru ca esti facut din lut si din incest

Sunt mandru ca sunt rezultatul unui proces natural creat de Dumnezeu.

Dumnezeu nu a creat un proces natural ca omul nu e anatomic din lut, un proces natural inseamna o cauza naturala, ceea ce a facut dumnezeu se numeste magie, tu crezi ca ploaia e cauzata de dumnezeu?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Superior):

Penibil, nu penibila. Auzi, da de ce va deranjează asa tare când vi se zice ce mare mafie e biserica, ca doar și banii tai ii sifoneaza.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Superior):

Da o ma in spanac. Cum te crezi tu superior ca nu te tragi din maimuță dar te rogi la un bătrânel care locuiește pe un nor și ți e frica sa nu te trasneasca dacă nu lingi doua moaște... Superior frate, ce sa zic

| AC4S4 a răspuns (pentru suntserios):

Pentru ca e o generalizare a unui stereotip, deci o prostie.
La fel si cu "batranelul de pe nor", tot un stereotip. Crestinii nu cred in asa ceva, deci prin raspunsul tau ai dovedit si mai multa prostie (lipsa de informatie nu e, ca ti s-a mai spus ca sunt doar stereotipuri, dar insisti cu ele).