Adevarul este ca in ziua de azi este cam greu cu ce spui tu insa la fete se mai accepta aceasta treaba.
Eu unul am 28 ani si am vrut sa fac sex mult timp insa din pacate nu am gasit pe nimeni am avut o relatie cu cineva si nu s-a ajuns la nimic iar de vreo 8 ani sunt singur si ce sa fac apelez la filme pentru adulti macar atat ca altfel innebunesc.
Decizia este a ta faci cum doresti tu si cum simti asta.
Succes.
Pacat este doar cand faci sa sufere pe cineva.
Biserica doar creeaza probleme cu reguli modificate si expirate.
Cred ca dacă-ți pui un pic ambiția și te faci plăcut pentru o fata, reușești sa te combini cu una
Gandeste la rece, eliminand toate doctrinele religioase.
Vrei sa faci asta? Esti pregatita? Daca da, atunci FA CE SIMTI, urmeaza-ti INSTINCTUL.
Sexul nu e ceva dăunător, e ceva foarte placut si benefic.
Ideea de a nu o face pana la casatorie provine de acum sute de ani.
Din moment ce nu existau metode contraceptive si oamenii nu aveau nici cea mai mica idee despre cum se formeaza o sarcina, alegeau sa se bulească dupa casatorie
Daca se buleau înainte de căsătorie si femeia ramânea însarcinata, era considerata c***a si se alegea praful de copilul acela care urma sa creasca fara tată, pentru că Guess what? Nu aveau cum sa dovedească ca el e tatal, nu puteau sa ii testeze ADN-ul cum e acum.
De aceea era considerat pacat.
Pune totul la indoiala si incearca sa intelegi de ce faci si crezi anumite lucruri. Daca aveau sens pe vremuri, iar acum numai au, atunci fa-le.
Daca au sens si acum, atunci nu le face.
Daca nu aveau sens nici atunci si nici acum, ignora-le.
De ce sa-ti faci viata grea? Sunt niste chestii simple, putina logica si ai o viata frumoasa si usoara.
De ce sa fie "astazi" mai greu? Nu e deloc mai greu sau mai usor astazi ca in trecut. E acelasi lucru.
Sfatul meu e sa nu pacatuiesti fiindca pacatul o sa atraga dupa sine foarte multa suferinta.
De ce ar fi mai greu in ziua de azi? E acelasi lucru frate. Tine de alegerea ta personala de a te abtine sau nu. Nu e deloc mai greu astazi decat a fost acum 800 de ani
Suna frumos insa din păcate nu cred ca mai sunt femei care sa accepte in ziua de azi un virgin la 28 ani toate vor cu experienta.
Ia-ați una mai mica, eu sunt fata și am văzut și fete virgina la 24 de ani asa ca spor la căutare. Dacă te plângi și nu faci nimic nu o sa găsești. Cauta, fa-te frumos ca sa atragi. Nu contează ca ești virgin, sa nu fii fătălău acum.
Sunt fata, nu găsesc o soluție de a face lucrul asta.
Uita.te ce raspuns destul de logic a dat @raMLesS pentru motivul acestei reguli prostesti cu un aer de eleganta.
Mi se pare ca mai mult este o regula medievala decat un cuvant dumnezeiesc. Acum ca exista metode contraceptive ar trebui sa fie estompata aceasta regula care macina milioane de oameni.
Singura chestie care mai e benefica de pe urma acestei reguli este ca ii poate ajuta pe unii sa dea înapoi, fiind nepregatiti si putand risca sa faca o boacana. Dar pe langa acest dezavantaj sunt mult mai multi care ar face.o, care se simt pregatiti din ambele parti si se plac cu adevarat doar ca regula asta e un popas social si religios.
Ar putea scoate regula asta stupida din doctrina pentru ca exista alte moduri care sunt realiste de a informa omul si al convinge daca e pregatit sau nepregatit, de a ii explica riscurile si beneficiile.
Sunt, cauta. Eu de exemplu nu m-as uita dacă e virgin. Sa fie el ok ca om
Cum adica nu gasesti o solutie? Pur si simplu astepti pana la casatorie, cum nu gasesti.
La fete e acceptata treaba asta pe cand la barbati e altfel trebuie experienta de la o anumita varsta.
Am încercat orice si cu o fata mai mica sa am o relație dar nu a fost
Nu te așteaptă nimeni pana la casatorie, de cat doar dacă are aceleași concepte ca tine. Am întâlnit 2 băieți, dintre care unul era teolog. Restul nu te așteaptă
Eu te încurajez să te rogi zilnic lui Dumnezeu pentru viitorul tău soț și să rămîi dedicată principiilor biblice. Faptul că simți atracție pentru o anumită persoană de sex opus nu e automat păcat, așa am fost creați.Mi=a plăcut ce spunea cineva că e păcat de curvie la nimvelul minții atunci când vezi opersoană, îți place și te gândești că dacă ai avea ocazia ai face sex cu ea, adică cedezi la nivelul minții.Sunt și site0uri creștine matrimoniale și ortodoxe și neoprotestante unde scriu tinerii care vor să se căsătorească, noi avem niște prieteni care așa s=au găsit, au 2 băieți și o familie fericită.
Daca nu te asteapta ai direct un steag rosu aici. Daca te iubeste cu adevarat ar trebui sa astepte. Daca n-au rabdare inseamna ca nu se gandesc la tine ca la o persoana pe care s-o iubeasca pe termen lung. Vor doar sa consume actul si sa plece. Si tu daca ai fi desteapta nu te-ai lasa batjocorita.
Nu intelegi ca asta e strict in interesul tau? E o strategie perfecta pentru a gasi un baiat serios si hotarat ca te vrea.
Daca nu aplici aceasta strategie o sa te lase aproape orice baiat pe care il gasesti si daca se gandeste unul totusi sa ramana cu tine o sa vina momentul in care probabil te va insela.
Treaba ta, e viata ta si ti-o distrugi cum vrei tu, dar eu iti zic ce e mai intelgent sa faci. Dupa cum am zis, cine te iubeste cu adevarat are rabdare, cine nu, nu. Simplu.
De ce m-ar înșela? Eu am văzut cupluri care s-au luat. Părerea mea e ca e important sa te iei chiar dacă ai făcut asta.