anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit la televizor ca femeile care fac avort nu au voie sa se spovedeasca.Este adevarat? Cica nici in biserica nu au voie macar sa intre... Astept raspunsu vostru, cei care pot sa imi spuna mai multe despre acest lucru.

Răspuns Câştigător
| CristiB93 a răspuns:

Nu e adevarat pot sa se spovedeasca dar nu au voie sa se impartaseasca decat peste cativa ani dupa ce isi fac canonul dat de preot la spovedanie pentru iertare

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E fals.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu pacat avortul.ai voie sa te spovedesti.si sa speri in mila si iertarea domnului.pavel a omorat multi crestini pana a ajuns apostol al neamurilor.deci Dumnezeu hotaraste.

| Anonymus314 a răspuns:

Nu exista pacat care nu poate fi iertat, cu exceptie sinuciderea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat.

| unbaiatanonim a răspuns:

Ce nu inteleg eu, la ce ai nevoie de spovedanie? Nu ai cui sa-i spui secretele? Spune-mi-le mie happy, o sa te iert pentru orice ai fi facut tongue. Nici ateii nu sunt de acord cu avortul. Omori un copil degeaba. Iubitul tau nu are bani de caciula? Sau care e problema? straight face

| cristina_6928 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Le multumesc tuturor celor care m`au ajutat. si tie iti multumesc chiar daca mai luat la misto putin.nu ma cunosti, nu te cunosc asa ca nu are rost sa ne judecam.

| RazvanAttilaRus a răspuns:

Cine ti-a zis asemenea tampenie?

| MasterYoda a răspuns:

Exista un tabel cu toate femeile care au facut avort sau au facut sex in post, la intrarea in biserica...

| greencity a răspuns (pentru MasterYoda):

Bine gandit laughing

| unbaiatanonim a răspuns (pentru cristina_6928):

Nu te judec, dar serios, de ce sa faci avort? Chiar daca sunt ateu, sunt contra avortului straight face, totusi, e un copil. Macar spune-ne ca ne-ai facut curiosi.

| cristina_6928 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Nu e treaba nimanui de ce am facut eu avort. si decat pe tine te-am facut curios. nu ii baga pe toti in acceasi oala.