| Sofia2089 a întrebat:

Am incercat acest site:

http://tarotgratis.ro/tarotgratis.php?gclid=CNXCycPjubEC FYXP3wodKjgAZA

Momentan astept raspuns de la doamna Maria si Zina. Ce parere aveti despre lucrurile de genul acesta?

Răspuns Câştigător
| Allrc24Orthodox a răspuns:

Niciodata, Dar niciodata sa nu mai faci asa ceva. De asemena sa nu insemni pe altii sa faca ce ai facut tu. Ghicitul in carti, astrologia, magia, etc toate sunt ocultisme blestemate de Dumnezeu. Practic inlocuiesti puterea lui Dumnezeu cu inselaciunea dracilor. TINE MINTE DIAVOLUL ESTE 0 IN FATA LUI DUMNEZEU. el nu se poate ajuta pe sine si vrei sa te ajute pe tine? toate lucrurile ce tin de ocult se fac cu puterea diavolilor.

citeste te rog cu atentie:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pacate/vraji.htm

http://articolecrestine.com/......-tine.html

Cand ai o problema trebuie sa apelezi la Dumnezeu cu toata increderea asemenea unui copil care il roaga pe tatal sau sa ii daruiasca cv. Bineinteles ca tatal ii va darui acel lucru daca NU VA FI VATAMATOR SAU INUTIL din iubire.
Daca Dumenzeu nu iti indeplineste inseamna ca nu iti era defolos sau ti-ar fi putut face rau. In alte cazuri Dumnezeu amana un raspuns. Tu trebuie doar sa te rogi neincetat Domnului si sa iti pui toata increderea in el.
Trebuie sa te spovedesti de pacatul acesta pentru a putea fi iertat. e mare pacat

8 răspunsuri:
| Sofia2089 explică:

Mi-am pus toata increderea in Dumnezeu si ma tot rog la el si il strig, dar am impresia ca nu ma aude crying...cand esti indragostit si disperat nu poti rezista ispitelor crying

| Morrigan a răspuns:

Da, pentru ca poate vrea sa taie un mar. sau stiu eu ce si are nevoie de cutit ca nu poate cu lingura... iar daca apoi se raneste, o sa stie ca data viitoare sa fie mai atent

| Morrigan a răspuns:

O sa stiu ca la urmatorul sa am grija rolling on the floor) si acum serios, tu daca ai avea un copil, l-ai tine intr-un glob de sticla: asta nu e voie, cu asta nu te poti juca, asta sa nu o atingi... ca te poti rani. nu ii poti interzice copilului asa... ii explici ca se poate rani si sa aiba grija daca vrei sa te asiguri ca nu pateste nimic il supraveghezi la inceput dar nu poti face asta toata viata. trebuie sa il inveti cum sa se joace cu cutite fara sa se raneasca

| RAY a răspuns:

Ca sunt povesti daca erau reale nr de la loto de ce nu le ghiceste nu vor banii, intro lume naturala nu vad nimic supranatual doar prosti cersind supranaturalu

| Sofia2089 explică (pentru Allrc24Orthodox):

Am sa fac orice ca Dumnezeu sa-mi ierte aceasta greseala, nu oo voi mai face! Dar am o intrebare eu acelei doamne i-am pus intrebarea " Oare acel baiat este interesat de mine? ", oare dansa ar putea sa-mi faca rau, dansa stie despre mine tot, adica ce fac sau lucruri de genul acesta? Nu stiu daca intelegeti la ce ma refer...mentionez sa spun ca nu mi-am dat numele real si nici anul nasterii!

| obre a răspuns (pentru Sofia2089):

Sofia.
Ai primit raspun de pe tarot.gratis, ce ti-a zis a fost real ti s-a intamplat?
Tia facut ceva rau.
Astept raspunsul tau.

| amensec69 a răspuns:

Salut. Din pacate cunosc aplicatia si cred ca este numai online. Daca te intereseaza mai multe detalii; intra pe; kari samuels parapsiholog, numerolog, e o tipa america, are site explica in engleza despre viitor.
Mary Mary astro mary este un site, citesti horoscop loghezi, le gasesti si pe Facebook. kari samuels daca esti logat site, Facebook, sau ai pus intrebari, trimite filmulete, te invata multe,. Tipele acestea nu au treaba cu alte ramuri. Kari samuels, explica prin filmulete, sa stii engleza.