Se spune ca e pacat sa petreci, sa intretii relatii sexuale in orice post chiar daca il ti chiar daca nu.
Cred că aici găseşti răspuns la întrebările tale : http://www.crestinortodox.ro/......68740.html
E o timpenie. Tu iti traiesti viata dupa ce auzi din vecini sau dupa ce consideri tu ca iti e tie benefic? Perioadele de abstinenta pot prinde bine intr-o relatie, insa nu ca asa zice lumea si mai ales cind zice lumea ca "ar trebui".
Diferenta este ca o masina dupa ce o uzezi 5 ani iti cumperi alta noua, alta haina pentru oase si suflet nu gasesti pe piata.Trist...
Esti casatorita? Daca nu, e PACAT sa ai relatii sexuale SI IN AFARA POSTULUI!
Interesant, esti nelamurita si cauti pe net daca e bine asta sau nu, dar te-ai intrebat daca CURVIA e pacat?
Tu stii ce e aia CURVIE? -curvia implica persoanele necasatorite care au relatii sexuale iar preacurvia implica persoanele casatorite care au relatii in afara castoriei(familiei)
¨Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii (...) nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu.(1Cor.6:9)
"Si faptele firii pamintesti sunt cunoscute, si sunt acestea: preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea (...) Va spun mai dinainte, cum am mai spus, ca cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu" (Galateni 5:19-21).
Stiu, ADEVARUL deranjeaza, dar asta si vreau. Nu ma intereseaza ce crezi despre mine, sunt aici sa spun ADEVARUL.
horansgang întreabă: