Pacatul tau cel mare, pe care nu il ispasesti nici cu cel mai greu Canon, este ca te-ai lasat intr-o stare de nestiinta atat de grava, incat crezi ca poti crea fiinte. Ia-te de mana cu Celcestietot, care crede ca acest lucru este posibil, caci a vazut pe Youtube. Nici unul din voi doi nu va intrebati de ce nu a facut nimeni un astfel de experiment verificat de un grup de biologi.
Am văzut și eu asemenea "chestii" pe YouTube mai demult, dar au ieșit numai ciudățenii și din cate am observat acestea trăiesc numai în apă. Vrei că așa ceva să aibă ADN-ul tău sau nu? Dacă vrei să aibă ADN-ul tău, asta înseamnă că păcătuiești.
N-ai cum sa creezi un om amestecand niste prostii.
Nici macar n-o sa prinda viata.
Nu le spune; nu merita sa stie nici macar asta.
Moamă,hai că esti deștept de nu ar fi trebuit să stim lmao, am intrebat naibii daca e un pacat.Nu imi trebuie abureli in plus
Intreaba un preot, sa rada si ala. Ce fata o sa faci, cand nu o sa iti iasa homunculusul! Sa iti faci un selfie, chiar in momentul ala.
Preoții in Romania, aia nu-s preotii, ci niste bețivi si niste oamenii care au promis inchinarea domnului si fac si aia pacate
Nu i-am laudat pe preoti, nu stiu la ce imi raspunzi. Am zis sa intrebi un preot, pentru ca ei sunt cu pacatele. Sau intreaba un pastor, daca esti pocait, sa rada si ala.
Ca preotii si clericii habar nu au de nimic, si nu ai ce invata de la ei, asta spui, nu? Ai mare dreptate. Atunci nu le spune, si o sa radem numai noi de ideea ca poti crea fiinte vii. Sa nu uit, multumesc mult pentru apreciere.
Asa să mai faci si tu funde, ce plm.Eu tot ti-am repetat "daca este pacat" nu că "am facut".Si daca nu ti-ai dat seama pana acu' era un bad joke, si iti dai seama că nici nu m-as gandii să fac un parazit -_-
Ce sa fac cu atatea funde!? O funda inseamna ''multumesc'', atat, nu stiu cate am. Problema este ca tu crezi ca este posibil sa faci asta. OK! Spui ca este o gluma; observa ca spui ca e rea, desi daca ar fi gluma, nu ai avea motive sa spui asta, observa ca spui ca nu te-ai gandi sa-l faci, nu ca nu il poti face, si haide sa ramana gluma. Ai glumit, bravo tie, ai umor. Dar bietul maniac religios, celcestietot, chiar crede ca este posibil.
Danyel129 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: