| тecнιннιlα a întrebat:

As vrea sa imi fac cununia religioasa la manastire. Exista o problema, am citit pe internet ca este interzis. Puteti cumva sa ma lamuriti? Nu stiu sigur daca este permis sau nu sa o fac acolo.

Răspuns Câştigător
| paladi22 a răspuns:

Salut nu este nici o problema daca faci cununia in manastire sora mea a facut cununiain manastire

2 răspunsuri:
| MeForeverAlone a răspuns:

La mănăstire sunt numai femei care și-au trăit viața curată, fără păcate, îmbrăcate foarte decent și dedicate total lui Dumnezeu, nemăritate și care nu au cunoștință de bărbat. Normal că nu te poți cununa acolo, nici nu înțeleg de ce ai vrea s-o faci. Nu e destul că stai în mirosul lumânărilor și tămâii din biserică în momentul cel mai important din viața ta? Eu cred că ar trebui să renunți la idee și gata.

| тecнιннιlα explică (pentru MeForeverAlone):

Din cate stiu, poate ma insel, calugarita poti deveni egal cum ai trait pentru ca nu esti judecata atata timp cat renunti la viata ce ai dus-o pentru a te calugari, deci nu consider ca ai dreptate.
Sper sa pot si nu am sa renunt la idee decat in momentul in care o sa imi fie interzis de catre cei de acolo si nici atunci nu o sa fiu multumita.
Nu mirosul tamaii ma face sa vreau sa intru in biserica, ci linistea pe care o ai acolo. Tocmai de aceea vreau la manastire. Acolo ma simt mult mai bine mereu, mai linistita. In schimb in biserica nu. De ce? Deoarece preotii din ziua de astazi lasa mult de dorit si nu se mai dedica acestei slujbe. Sunt mult mai rai in suflet, mult mai lacomi sau nervosi si ma dezgusta nu ma mai atrage nimic in biserica la care obisnuiam sa merg.