Vezi ca tu care esti ateu nu stii de fapt ce vrea sa spuna biblia despre adam si eva dar hai ca iti spun eu: cand le-a spus sa nu manance din pomul cunoasterii nu se referea ca vor fii la fel de inteligenti ca dumnezeu ci ca vor vedea cu altii ochi pentru ca pana in momentul in care adam si eva sa manance din pom umblau dezbracati dar nu le erau rusine unul de celalalt iar cand au mancat din pom au vazut cum arata si dupa cum scria in continuare si-au facut haine din frunze si asa si-a dat dumnezeu seama ca au mancat din pom...stii mai era un inger care s-a crezut la fel de frumos si inteligent ca dumnezeu si acum a devenit satana
Lasa ca ateii astia cred ca am aparut asa din senin sau ne-a adus barza ca macar pe aia au vazut-o daca sustin ca Dumnezeu nu exista pentru ca nimeni nu l-a vazut
Pune mana si invata daca vrei sa vezi de unde zic ateii c-am aparut. Si la o adica, "Dumnezeul" asta al tau de unde a aparut? nu tot din senin?
Pentru ca stiinta e mai credibila decat basmele. e un sentiment placut sa ti sa se explice logic decat sa ti se bage pe gat diverse lucruri
Pentru ca nu sunt dovezi ca el sau alti zei exista. Daca tu ai, arata-mi, ca o sa le analizez cu placere. Si de big bang ar fi bine sa nu vorbeasca crestinii, pentru ca ei n-ar trebui sa creada in asa ceva. Daca nu era stiinta nu stiati nimic de niciun Big Bang, si credeati in continuare basmele voastre biblice. Zici ca dumnezeu a facut lumea. Dar el de unde vine? Nu vezi ca si el tot din nimic s-ar trage la o adica? Si teoria big bangului nu zice ca Universul a aparut din nimic. Inca nu se stie, e un mister. Si da, pot trai cu senzatia ca nu se stie. Nu apelez la credinte oarbe din dorinta disperata de a crede ca stiu.
Nu e nici un sentiment, nici o senzatie speciala...Doar nu crezi si atat, din varii motive intemeiate, nu ai senzatii ca atunci cand mesteci noua guma Five
Dc vrei sa pui jar pe foc?
Daca ai fi vrut vreun meci de box intre crestini si atei trebuia sa fi direct
El a fost dintotdeauna el este alfa si omega inceputul si sfarsitul nu a aparut ci a fost dintotdeauna cum am si spus
Ok, deci spui ca el nu are nicio origine. Bine, atunci si eu spun ca universul n-are nicio origine. A existat dintotdeauna si va exista pentru totdeauna. N-a avut nevoie de niciun zeu inventat de om ca sa existe. Si apropo, te-ai gandit vreodata ce a facut Dumnezeu inainte sa creeze universul? daca el a existat dintotdeauna. Cred ca s-a plictisit serios o eternitate
"credeti ca stiti" Cam cum te simti tu cand crezi ca stii ca nu exista Mos Craciun, exista, dar esti tu rau si de asta nu primesti cadouri.
Mi se falfaie, sunt scapat de grija mataniilor, de frica ca dau de dracu' daca nu pup in fund toti sfinti si o sa ard in iad. Dar tu cum te simti cand te minti singur ca exista Dumnezeu, nu ai nicio dovada si-ti pârţâie curu' de frica sa nu superi moastele vreunui sfant si daca treci noaptea pe langa un cimitir ti se face parul maciuca si te caci pe tine de frica, ai?
Esti chiar amuzant stii dar in ochii lui dumnezeu noi deja suntem castigatorii
Cred ca te-ai plictisit tu ...imi dau seama ca noi n-am putea sa ne imaginam vreodata ce gandeste dumnezeu pentru ca mintile noastre sunt mult prea inferioare
Deci vrei sa zici ca Dumnezeu ne-a facut intentionat cu minti inferioare? De ce oare? Ca sa nu putem gandi prea departe presupun. Oare de ce s-ar teme el ca nu cumva sa gandim prea departe? Ah da, adam si eva, au patit-o. Au mancat din pomul cunoasterii Doar prosti ii placem lui dumnezeu se pare. Pentru ca doar asa il putem venera. Si el asta isi doreste cel mai mult.
Bine maimuto (conform cu stiinta proveniti din maimute lol) eu cu siguranta sunt om si provin din adam si eva nu din maimute
Bine fie ca tine dar daca exista ce vei spune la scaunul de judecata cand te vei afla in fata lui? nu vreau raspuns gen ca oricum nu exista etc. doar imagineaza-ti
Noi nu avem de luptat impotriva carnii si a trupurilor ci impotriva duhurilor
godless1859 întreabă: