Da sunt secte si de astea,vezi virgine pana la nunta, niste materialiste care se casatoresc cu bogati majoritatea dintre ele, apoi ala se satura de ea si o lasa cu en copii mi se pare absurda aceste primitivisme ale reliiei cancerul omeniri si otrava umanitati, poti fi bun si fara dumnezeu asta e clar, in Romania religia e afacere
Sincer am auzit dar la poacaite asa e pana isi uneste destinele la o biserica baiatu sau fata nu are voie sa o atinga dar in ziua de azi numai conteaza religia cum ar fi dar daca e cazul tau si esti ai putea sa alegi crestin ortdox sau sa te dai pe alta religie acum ai vazut si tu ca religia in scoli numai este obligatorie
Hai ca am evoluat de la "fata rea" la "fata cuminte".E bine. Pai conteaza ce fel de atingeri. Intrebarea e incompleta.
Nu cred ca ai evoluat. Mi degraba folosesc cuvantul "rau" in sensul pozitiv.Cel putin asa cred. Oricum un trandafir odata inflorit e imposibil sa ajunga la un stadiu de o frumusete mai profunda.Cel putin in sfera pe care o vedem cu ochii deschisi, nu inchisi.Dar poate sa ofileasca, depinde.
Da asa e, in ziua de azi lumea se gandeste doar la partea materiala din pacate.mersi pentru raspuns.
Pai se includ si aici. POCĂÍ, pocăiesc, vb. IV. Refl. 1. (În practicile creștine) A-și mărturisi păcatele săvârșite, a se căi și a căuta să obțină iertare prin post și rugăciuni. ♦ A manifesta părere de rău, a avea remușcări, a se căi pentru o faptă, o greșeală etc. ♦ Tranz. fact. A face pe cineva să-și mărturisească păcatele sau greșelile și să se căiască de ele.Deci da, sunt pocaita
Pai nu cred ca daca ai sau ai avea un iubit ai evita atingerile
Si eu ma gandesc la banii, dar ca sa ai o prietena si sa o platesti mai bine singur
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: