| Anonimasimpla a întrebat:

Buna ati auzit sau intalnit in viata voastra baieti sau fete pocaite? adica spre exemplu ca baiat nu are voie sa atinga o fata, lucruri de acest gen sau exista vreo religie in Romania care sa fie atat de drastica ca sa zic asa.Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Da sunt secte si de astea,vezi virgine pana la nunta, niste materialiste care se casatoresc cu bogati majoritatea dintre ele, apoi ala se satura de ea si o lasa cu en copii mi se pare absurda aceste primitivisme ale reliiei cancerul omeniri si otrava umanitati, poti fi bun si fara dumnezeu asta e clar, in Romania religia e afacere

25 răspunsuri:
| GYGYLATINO a răspuns:

Sincer am auzit dar la poacaite asa e pana isi uneste destinele la o biserica baiatu sau fata nu are voie sa o atinga dar in ziua de azi numai conteaza religia cum ar fi dar daca e cazul tau si esti ai putea sa alegi crestin ortdox sau sa te dai pe alta religie acum ai vazut si tu ca religia in scoli numai este obligatorie

| Anonimasimpla explică (pentru GYGYLATINO):

Mersi pentru raspuns, nu e cazul meu,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, o religie care are interdictie contactul tactic cu o persoana de sex opus, inca nu am auzit de asa ceva, poate doar la calugarii ortodocsi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fie asa dastrica religia pe cat trebuie sa fie omul de incuiat si fanatic.

| Doub a răspuns:

Atins in ce fel?

| Jeezy a răspuns:

Da,si mi se pare chiar normal nimic drastic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

HaHa, fata cuminte, nu te gandesti la prostii laughing

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca am evoluat de la "fata rea" la "fata cuminte".E bine.happy Pai conteaza ce fel de atingerilaughing. Intrebarea e incompleta.

anonim_4396

Nu cred ca ai evoluat. Mi degraba folosesc cuvantul "rau" in sensul pozitiv.Cel putin asa cred. Oricum un trandafir odata inflorit e imposibil sa ajunga la un stadiu de o frumusete mai profunda.Cel putin in sfera pe care o vedem cu ochii deschisi, nu inchisi.Dar poate sa ofileasca, depinde.

| Anonimasimpla explică (pentru Doub):

Adica sa o sarute, pipaielaughing))

| Doub a răspuns (pentru Anonimasimpla):

Ahh,pai in cazul asta, nu, nu are voie.happy

anonim_4396

Sa inteleg ca si tu faci parte din acea categorie?

| Anonimasimpla explică (pentru RAY):

Da asa e, in ziua de azi lumea se gandeste doar la partea materiala din pacate.mersi pentru raspuns.

Din categoria celor "fara pipaieli" si alte rahaturi? Dahappy.

anonim_4396

Categoria pocaitilor ma refer. laughing

Pai se includ si aici. POCĂÍ, pocăiesc, vb. IV. Refl. 1. (În practicile creștine) A-și mărturisi păcatele săvârșite, a se căi și a căuta să obțină iertare prin post și rugăciuni. ♦ A manifesta părere de rău, a avea remușcări, a se căi pentru o faptă, o greșeală etc. ♦ Tranz. fact. A face pe cineva să-și mărturisească păcatele sau greșelile și să se căiască de ele.Deci da, sunt pocaitahappy

anonim_4396

Cum ai evitat-o. big grin

Ce am evitat?laughing

anonim_4396

Pai nu cred ca daca ai sau ai avea un iubit ai evita atingerile laughing

Conteaza ce atingerilaughing.

anonim_4396

Off, nu cred ca conteaza laughing

Oooo,ba da!

anonim_4396

Ti-ar placea..Mai ai lucruri de experimentat. O sa vezi.

Nu,nu cred.Ma cunosc bine.Nu-mi schimb principiile.

| RAY a răspuns (pentru Anonimasimpla):

Si eu ma gandesc la banii, dar ca sa ai o prietena si sa o platesti mai bine singur

Întrebări recente