Sfânta Raţiune. Mă ajută să nu devin sclava nonsensurilor şi superstiţiilor - basmelor religioase.
Nu ma inchin la Sfinti ci ma inchin la Cel prin care toti oameni sau putut numi Sfinti si neprihaniti, Domnul Iisus Hristos- Dumnezeul care moare pentru oameni.
Sfânta privire, ajutată de sfânta minte, ce este dotată cu sfânta raţiune ce întrebuinţează sfânta logică, şi mă face să fiu un sfânt între sfinţi. Mai puţin când beau, atunci sfânta gură devine păcătoasa gură şi sfântul ochi transmite sfântului creier informaţii false despre sfintele fete. Şi atunci cad în păcat. Dar a doua zi, sfânta gura primeşte sfânta ciorbă de burtă, şi sfântul creier primeşte har să pună iar în funcţiune sfânta raţiune.
Evident ca singurul sfant care ne poate ajuta este "Sfanta Ratiune" care apartine adevaratei religii numite STIINTA!
Si nu "sfanta prostie" pe care se bazeaza o falsa religie care ne cere sa credem totul a proasta fara sa stim nimic!
Chiar si in cazul minunilor sfintilor tot Dumnezeu este Cel care realizeaza minunea.
O reteta care sa functioneze insa neconditionat, de fiecare data nu exista... Dumnezeu nu ramane nimanui dator cu nimic dar de multe ori planurile Sale nu coincid cu dorintele noastre subiective si uneori viciate.
Nu vei primi un ajutor miraculos care sa treaca peste efortul tau de a rezolva problema. Insista, invata, depune efort, ajuta, corecteaza-ti viata, evita efectele indepartand cauzele care genereaza efectele, si vei vedea foarte multe "minuni" in jurul tau...
Nici Dumnezeu si nici sfintii nu incurajeaza delasarea noastra, comoditatea, rezolvarile facile, ci de foarte multe ori, asumarea consecintelor...
Dar roaga-te, Dumnezeu nu ramane cu nimic dator celui care se roaga, mai devreme sau mai tarziu, intr-o forma sau alta...
Maica Domnului. Loc de munca.
Sfintii Spiridon, Nicolae, Mina. Surse de venit in afara locului de munca.
Sf Iosif. Este o apocrifa despre el, citeste-o.
Alti cunoscuti spun despre Sf Nectarie.
Se numeste Iehova, si este Dumnezeul cel viu si adevarat, iar un verset din biblie (momentat am un lapsus) il numeste rasplatitorul celor ce il cauta cu adevarat.
De unde stii ca Iehova este Dumnezeul cel adevarat?
De unde stii ca nu e Allah?
Cauta despre Sfantul Arsenie Boca, Iustin Parvu, Cleopa Ilie. Toti sfintii te ajuta (mijlocesc pentru tine) daca ii rogi.
Daca esti din Bucuresti iti recomand sa mergi la Sf Mina, am prieteni care spun ca li s-au implinit dorintele.
Adoriana întreabă:
mafioata_7621 întreabă:
anonim_4396 întreabă: