anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.Câți dintre utilizatorii TPU cred în Dumnezeu?
Şi dacă au argumente sa spună de ce nu cred și cum pot dovedi ei că Dumnezeu nu există?
Şi cei care nu cred în Dumnezeu sa vină cu argumente sa spună de ce nu cred?
Şi sa spună "Cine e creatorul tuturor oamenilor?
De ce maimuțele nu au devenit oameni în zilele noastre și încă ele mai exista.

Şi dacă cei atei văd biblia si religia ca o manipulare în masă de ce ar face unii asa?
Rog ateii sa-mi vorbească de ce cărțile istorice vorbesc despre Iisus?
Cei care nu cred ca Dumnezeu exista sa îmi spună dacă au citit cândva biblia?
Și de ce cei atei nu sunt de acord cu ce spune Biblia?

De ce suntem creați atât de complecși și perfecți?
De ce avem toate lucrurile necesare aici pe tera (mâncare,surse de hrană,grâu, orz,ovăz,fasole,aer care e compatibil cu plămâni și creierul nostru)
De ce dacă cei atei cred intr-o neexistență
divină cum se poate detalia toate din cate sunt pe tera sa fie compatibile cu noi. (Apă,aer, soare, orz, grâu)
ŞI de ce nu putem sta fără mâncare?
Cine a pus în noi, această nevoie de hrană(cei atei să-mi raspundă)
Cine e creatorul nostru?
Şi de ce suntem aici pe Tera?
Ce părere au despre ceia ce se întâmplă în clipa de față cu vaccin anti covid? Și atâția morți din cauza vaccinului?
Și de ce toate întâmplările din zilele noastre sunt momente apocaliptice?
Cum pot explica asta cei atei?
Câți dintre voi credeți ca Iisus si-a dat viață pentru păcatele noastre?

83 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Sunt oameni care nu au unde sta sunt copii flamanzi pe străzi și ceresc o bucata de pâine sunt forțați de propri lor părinți sa cerseaca sa aiba jigodia ăla de tasu sa aiba ce bea de băut sunt mulți copii maltratați nu scot un cuvânta de frica sa sunt mulți oameni in vârsta abandonați in soarta nu au bani de medicamente sunt lăsați in voia sorți nu bani nu adăpost sunt milione de copii pe planeta asta Abandonați in creșă lăsați in voia sorți pe propri lor părinți nu le pasa de existența lor Sunt mulți Drogați la colțul străzi care sun gata să-ți dea im cap pentru 10 lei sași cumpere doza care au nevoie pentru ca sunt depedenți și nu sunt acolo degeaba sunt cu un motiv nu a avut cine sale dea minte au cedată nu au știu ce sa facă nu au avut pe nimeni im spatele lor realitate ia doborâtă și au făcut ce ai știu mai bine sau refugiata in droguri băută nu sunt nici ei de vina pe o parte ca se afla acolo sunt mulți oameni pe străzi la ora actuala e frigă și iar i alte orașe ninge ei stau in frig am văzută cu ochi mei astăzi cum un cerșetor i-a dat 5 bani lui o femei. re cerșea bani pe străzi cu ochi mei am văzută eram in stație am stat și mam întrebare uite ma acel om care ni are știe ce inseamna sa nu ai știe ce isemana sa dormi pe stomacul Gol in frig pe când dacă ai cera uni trecător de rând ce și am văzut cu ochi mei de multe ori le era frica sa scotă 5 lei sin buzunar am văzută cu ochi mei multe și trăit de când sunt in România a-și spune ca exista dar la câte am văzut și trăit mi-am loat răspunsul și lecția

| Asiuvv82 a răspuns (pentru UnDiavol):

Dumnezeu spune
Fericiți de voi ceI flamanzi ca voi ve-ți fi saturat
Dumnezeu mai spune
Vai de voi cei bogați pentru ca voi aici v-ați primit rasplata.
Fericiți de voi cei săraci ca a voastră este împărăția cerului.
Vai de voi care râdeți acum pentru ca voi ve-ți plânge și va ve-ți tângui.
Acei drogați pe care tu i-ai văzut ei si-au ales sa trăiască așa. Nu i-a pus Dumnezeu cocaina sau heroina în seringa.Cat despre cei săraci Dumnezeu are răsplată mare în cer pentru ei. Căci Domnul spune
Nu va faceți comori pe pământ unde molid le roade și hoții le fura.Ci faceti-va comoara în ceruri unde molia nu o strica și nici hoți nu o fura, ca acolo unde este comoara voastra este și inima voastră. Cat despre suferință, ăsta e crucea fiecărui om. Iisus a stat 40 de zile nemâncat fără sa ia pic de hrană în gura. A fost biciuit și batjocorit scuipat și bătut.Asta este deznădejde. Citește biblia adevărul nu va întârzia sa iti apară

| UnDiavol a răspuns (pentru Asiuvv82):

Eu te respect nu am nimic cu tine nici cu nimeni este algerea Ta ce faci cu viața ta dar eu am trăit și văzut cu ochi mei destule și încă văd zi de zi Mi-am loat Răspunsul pe care îl căutam nu te judec nu am nimic cu tine nici nu nimeni nu sunt ateu nici mason ăștia sunt cei mai tâmpită desene animate am stat cu limitați ăștia de vorba vai de ei

Ei sunt săraci aici, dar în împărăția lui Dumnezeu au totul, pe când cei care au cat timo traiesc nu vor avea nimic pentru ca răsplată lor au avut-o cât au trăit pe pământ și vor fi aruncați în cuptorul de foc
Căci Iisus a spus.
Mai lesne este unei cămile sa intre în urechile acului, decât unui bogat sa intre în împărăția cerurilor
Dumnezeu mai spune.
Fericiți de voi cei flamanzi pentru ca voi ve-ți fi saturati

Unde este el când cineva este omorâtă nevinovata? Und este el când copii Korn de foamne pe străzi și mor de frig cu o geaca pe cap și nu am sa mănânce și iau bătaie ca nu au făcut destui bani de baut lui jigodie ăla numita tata? Unde este el când cineva îl implora pe el să-l ajute ca nu are ce pune pe masa săi de la copil și se duce ia bani cu camătă și de 2 ori mai mult înapoi unde este el când o zdreanță numita mama sau tata a-și bat copii in ultimul hai îi înjura îi bat de nu mai știu de ei unde este el când cineva se naște cu o boala incurabila și își dorește sa Trăiască sa aiba o viața normla unde este el când mulți oameni sunt maltratați unde este el când mulți copii simți violat-o la creșă nu scoate in cuvânta ca nu au unde sa se ducă unde este el? Am multe întrebări dar nu țile mai pun pe alea le sti și tu

Eu nu vreau sa fiu satul eu ma mulțumesc cu ce am și chiar de nu am eu vreau dreptate sa aiba toți nu doar câțiva și alți sa moara pe străzi de foame eu vreau egalitate nu bogăție

Cei care mor în chinuri cumplite omorâți de alți Dumnezeu îi iartă și îi primește cu brațele deschise. Asta e crucea fiecărui om. Dumnezeu îngăduie atâtea suferințe, din cauza ca nu facem ce a spus el.Nu ascultam poruncile lui.Suntem pe zi ce trece foarte răi.Nu ne mai suportam uni cu alții.iar Dumnezeu trimite pedepse pentru ca omul prin pedeapsa se poate îndrepta și poate avea o viață sfântă și dreaptă. Pavel a fost omorât din cauza credinței pentru ca la marturisit pe Iisus.Și era unul din cei 12 apostoli a lui Iisus, și tot a suferit. Când vom fi drepți înaintea Domnului atunci el va fi drept cu noi și ne va scăpa de tot ce e rău.

Deschide ochi viața nu este cum crezi eu eram mai rău ca tine mi-am loat răspunsul
Și lecția

Atât timp cât noi nu facem nimic pentru Dumnezeu și suntem rai unii cu alții toți vom avea de suferit din pricina unora. Dumnezeu trimite pedepse nu din mânie, ci fiindcă iubește foarte mult pe omul care îl pedepsește. în împărăția lui Dumnezeu e un loc teribil de frumos, unde pacea și iubirea e copleșitoare și nu își are limite și sfârșit. Aici totul trece dar va veni o vreme când vom sta înaintea lui Dumnezeu, și vom răspunde pentru fiecare păcat și pentru fiecare fapta sau vorba rea săvârșită. Dumnezeu pedepsește pentru ca omul trăiește în păcate grave (curvie, relații de concubinaj,minciuna ura, înșelătorie și etc)
Când Dumnezeu trimite o pedeapsa pe un copil, o trimite datorita păcatelor părinților.

| Asiuvv82 a răspuns (pentru Asiuvv82):

Și Dumnezeu spune
"Toate câte ve-ți cere în neprihănirea voastră ve-ți primi".
Iar ca sa primim ceia ce ne lipsește trebuie sa fim mai buni uni cu alți, să ne rugăm mai mult sa mergem la biserica, sa ne mărturisim păcatele, sa nu mințim,sa nu furăm,sa ne cinstim parintii care ne-au dat viață,sa nu ne inselam uni cu ceilalti,sa renuntan penteu totdeauna la aceste pacate, și toate se vor schimba in bine.ca doar prin dezlegarea preotului avem iertare de păcate. Preotul este doar un martor.Intre mine sI preot cel care asculta păcatele nu este preotul este Iisus Hristos.Și doar prin preot putem primi iertare, prin canonul pe care ni-l va da.

Eu nu-l judec vreau sa aiba toți ce are bogați vreau sa fie egalitate vreau sa nu mai existe sărac bogată dar asta este dor un basm nu văd care ar fi sensul sa fie cineva omorâtă din cauza unui bolnav mintal nu văd de ce trebuie eu sa văd un copii cad cerșește in fata uni Market banii ți-e tise Pare normla ca ăla copil ăla sa stea atâtea ore acolo in frig in picioare cu o plancarda In morți ei sa se milogieaca pentru o bucata de pâine eu nu vreau sa văd cum un copil se roagă de mine săi dau banii sa aiba ce sa mănânce eu vreau sa aiba ce sa mănânce nu vreau sal văd in vrig când alți plângă ca nu au iped nu mai știu cum și alți mor de foame eu nu văd normalitate in asta nu văd sens frate in nimic din toate astea nu văd de ce un copil sa sufere la colțul străzi nu văd de ce un om sa nu aibe bani de mdicamnte nu Vreau sa existe atâta ura atâta lăcomie nu văd sens sa văd o mama și un tata sta la colțul străzi sa ceresc bani sa aiba ce pune pe masa eram frate la stație O femei și niște copii lângă ia tot cerea bani și nimeni ba nimeni din stația aia nu i-a dat bani era aglomerata era și o zdreanță acolo sa Sculat el S-o dea pe filosoful ca mergeți la munca i-am zis ce vina au iei ca sunt așa tu in loc sa ajuți faci gura mare ți-e frica sa scoți 5 lei din buzunar a tăcut nimic nu a zis eu m-am dus am loata la toți sawruma și am dat și bani am mâncat și cu ei la masa da nu am făcut asta ca Dumnezeu să-mi de-am Mai mult sau altceva eu am vrut asta era alegerea mea nu spun nici asta lumea sama creda baita bun ma doare p*** de lumea am simiti am vrut sa fac asta era alegerea mea nu era alui sa altuia viața nu este cum crezi crede-ma știu ce văd zi de zi și trăiesc sunt o grămada care vreau satile spun dar chiar nu mai am răbdarea aia pe care o aveam o data m-am saturat de răutate mam saturată sa văd oameni zgârcit

| mastadont a răspuns:

Ce nu înțelegeți voi religioșii este că nu este de datoria ateeilor să demonstreze că dumnezeu nu există ci voi trebuie să demonstrați că el există. Știința se ocupă cu demonstrarea teoriilor și implicit cu demonstrarea existenței acestora. De exemplu, gravitația este dovedită ca existând pentru că oricine o poate experimenta. Nu ai cum să dovedești cum că ceva nu există pentru că inexistența nu se poate dovedi prin experimente. E ca și cum eu susțin că există unicorni. Poți tu să-mi dovedești că aceștia nu există? Poți să spui că nu există pentru că nu i-a văzut nimeni. Da, dar eu spun că i-am văzut și cred în ei. Dacă vreau să te conving că aceștia ar exista atunci e treaba mea să dovedesc cumva că există, nu e treaba ta să dovedești că nu.

| NotNamed a răspuns (pentru mastadont):

Exact!

| Zuzu1991 a răspuns:

Raspunsul nu e deloc simplu
eu NU cred nici macar putin in religie, pentru ca este foarte usor contestabila la greu, si are prea multe imbecilitati categoric evidente

insa in partea cealalta, am vazut primul episod din documentarul "Curiosity" in care Stephen Hawking "dovedea" ca nu exista D-zeu, cu niste argumente ABSOLUT IMBECILE, de gen, lua numai ce ii convenea din istoria stiintei si le aplica unde ii convenea, de ex. spunea ca Einstein e cel mai mare savant din toate timpurile, iar apoi ca universul a aparut din nimic, pentru ca e posibil, ca doar asta se intampla in mod curent in fizica cuantica...
fizica cuantica care NU exista, e doar o teorie, din mai multe motive, cum ar fi ca legile fizicii cuantice nu se aplica in fizica "normala" (dar el o ia din aia si o pune in ailalta cand ii convine) si alte "chestii" de gen incalca flagrant un principiu dovedit negru pe alb in propriului lui experiment numit "The Martini Experiment" si faptul ca insasi Einstein a spus ca fizica cuantica nu exista pentru ca "D-zeu nu da cu banul"

asa ca "nu" trebuie sa explice de unde a aparut universul, si nici cum a aparut spatiu (ca doar se "extinde" la fel ca universul... se extinde in CE?!? FOARTE EXACT?!? ) si nici faptul ca energia negativa care, cica, ca ar fi in spatiu, nu a fost dovedita fizic deloc, ABSOLUT DELOC, dar spatiu este pretutindeni in jurul nostru

in plus, din experienta personala, existenta soartei (soarta si D-zeu inseamna cam acelasi lucru) e un lucru dovedit CATEGORIC, cea mai categorica dovada e Hitler, au fost 42 de incercari de asasinat
https://www.google.com/search?q=42+ways+to+kill+Hitler
nici una nu a reusit, iar esuarile au fost incredibil de pueril lamentabile

| Holiday a răspuns:

"De ce suntem creați atât de complecși și perfecți?"

"ŞI de ce nu putem sta fără mâncare?"

Atat de complecsi si perfecti ca nici fara mancare nu putem supravietui prea mult...
Cel mai bine iti dai seama de "perfectiunea" ta cand stai pe WC. Ce poate fi mai perfect decat o creatie care trebuie sa se rahateasca?! E clar creatie divina asta.

"Câți dintre voi credeți ca Iisus si-a dat viață pentru păcatele noastre?"

De fapt povestea crestina nu afirma ca Isus s-ar fi sacrificat pentru pacatele oamenilor, ci pentru IERTAREA pacatelor. Acum ca la modul obiectiv nu a avut nici un efect, e alta discutie.
De fapt Isus a fost un sectant schizofrenic.

| Asiuvv82 a răspuns (pentru mastadont):

Tu spui ca Dumnezeu e inexistent,și sa ti-l arat pe Dumnezeu dacă există.Ia spune-mi tu aerul există? Îl poți vedea? Ți la aratat cineva pe aer? Îl poți pipaii?
Categoric nu, dar totuși ai nevoie de el, ca să poți să respira. Ăsta se aplica și în cazul lui Dumnezeu, el exista dar nu îl poți vedea, dar el e prezent în fiecare dimineață când inima ta Îți bate. Ne da toate câte avem nevoie pe planeta pământ. Apa, grâu, porumb, ploaie pentru creșterea grâului. El face ca inima noastră sa bată în fiecare dimineață, și ti-a mai dat o zi ca tu sa te poți trezi astăzi.În toate aceste lucruri se vede prezenta unun creator.

Ai un suflet minunat, și Dumnezeu Îți cunoaște gândurile mai bine decât mine, dar suntem săraci din cauza unui guvern incapabil de a conduce o țară. Suntem săraci fiindcă aşa a rânduit Dumnezeu. După cum ti-am zis chiar și Iisus a fost sărac, și a stat nemâncat 40 de zile în pustie. Iisus a fost scuipat, batjocorit pentru păcatele noastre.Noi nu putem sa ne ducem crucea.
Iisus a spus: Cel ce v-a răbda până la sfârșit acela se v-a mântui.
Cere-ți și v-I se va da, căutați și ve-ți găsi, bate-ți și vi se va deschide.
Nu judecați sa nu fiți judecați, iertați și v-I se v-a ierta.
Căci cu ce măsură măsurați cu aceia vi se v-a măsură.)
Dumnezeu a rânduit ca uni sa fie săraci pe aceasta lume fiindcă în lumea cealaltă acei oameni nevinovați care nu au avut cu ce sa se hrănească vor primi însutit, şi înmiit ceia ce le-a lipsit.Citește pilda bogatului nemilostiv și săracul Lazar.
Ai aici un link mai jos

https://m.youtube.com/watch?v=VbFji2tchV8

| mastadont a răspuns (pentru Asiuvv82):

Dar ce? Doar ce putem vedea, pipăi, auzi, mirosi sau respira există? Dumnezeu există, însă doar ca concept în mintea omului, la fel ca și binele, răul, etica, etc. Aerul îl respiri clipă de clipă, fără el nu ai putea trăi. Când bate vântul nu simți aerul cum îți răcorește pielea? Putem spune deci că îl simțim cu pielea deci există. După cum spuneam, demonstrează-mi că există Dumnezeu în mod obiectiv și științific și o să cred. Până atunci rămâne doar un concept inventat de mintea umană. Și unde e acest Dumnezeu în inima mea? Unde e el în bobul de grâu? Dacă am diseca, moleculă cu moleculă, un bob de grâu unde l-am găsi pe dumnezeu dacă spui că există? Și eu pot să spun că magia din Harry Potter există, e în toate plantele, în toate animalele, avem și 7 volume scrise despre aceasta deci există un fundament, doar că unii sunt încuiați și nu au abilitatea de a o simți. Voi vorbi degeaba însă pentru că nu am cum să dovedesc, nu pot să-mi scot bagheta și să fac să plutească tastatura pentru că magia nu există. Așa sunt și credincioșii când vorbesc despre dumnezeu. Vorbesc despre faptul că e atotputernic, atotștiutor, etc dar când vine vorba să-i demonstreze existența se pare că e și atot tăcut și atot nepăsător pentru că nu le dă nici-un semn, fiind cel mai probabil inexistent.

Uite aici ai un link mai jos în care știință în zilele noastre a confirmat existenta lui Dumnezeu te rog sa îl urmărești

https://m.youtube.com/watch?v=dsrdF5LCT2I

Doar din titlu îmi dau seama că e un clip fără fundament științific. Pe ce studii și experimente se bazează? Care sunt sursele oficiale prin care susține acest lucru? De propagandă creștină sunt sătul, mai ales de imagini făcute să capteze privirea cu cât de frumoase, minunate sunt dar fără a prezenta nimic în mod concret. Dacă vrei să demonstrezi că dumnezeu există, postând clipuri fără nici un rost nu vei reuși decât să-mi demonstrezi că nu ai cum. Dă-mi o sursă științifică, un studiu, un experiment făcut de o universitate, o instituție de renume și mai vorbim.

Acești oameni care prezintă dovada existentei lui Dumnezeu sunt oameni de știință.Au și nume dacă stai sa îi urmărești. Poți caută numele lor pe YouTube sau pe Google și te poți interesa puțin de ei.Nu Îți trebuie știință sa afli de ceva legat de Dumnezeu.Este de ajuns sa te uiți puțin în jurul tău și sa te întrebi cine a făcut toate câte sunt (copaci, pământ, oameni, soare luna și așa mai departe, păsări, plante) și etc. Uita-te la tine și pune-ți un semn de întrebare cum îți plimbi degetele pe tastatura.
Uita-te la tine cum ești creat atât de perfect încât inima Îți poate bate și pompa tot sângele în diferite zone ale corpului. Uita-te la animale și întreabă-te cine le-a creat? uita-te la păsări și la diferite viețuitoare. Oare ele nu au avut nevoie de un creator?

Degeaba vorbesc unii oameni dacă nu au studii în spate, cum spuneam, și eu pot să spun că magia există dar dacă nu sunt în stare să dovedesc printr-un experiment care să poată fi reprodus și în altă parte atunci vorbesc degeaba. Plantele nu au conștiință, animalele la fel și nu cred deci într-un dumnezeu, nici măcar nu sunt conștiente de acest concept și trăiesc foarte bine și așa. Ceea ce vezi tu ca fiind atribuit lui dumnezeu eu atribui evoluției, doar cu ajutorul acesteia am ajuns să fim atât de perfect proporționați, doar cu ajutorul selecției naturale am ajuns la ce avem astăzi. De exemplu, a mai existat o specie de oameni care a dispărut cu câteva zeci de mii de ani în urmă pentru că nu au reușit să se adapteze, și fiind mai puțini au fost asimilați în populația mai mare și au dispărut. Așa e și cu animalele, cele care nu se pot adapta schimbărilor de mediu dispar și rămân doar cele mai puternice.
Și ce rol are dumnezeu în toate acestea atunci? Cu ce mă ajută pe mine că există sau nu? Cu ce te ajută pe tine? Dacă ar fi să disecăm un animal unde îl găsim pe dumnezeu dacă tu susții că acesta le face pe toate să existe? Din câte disecții s-au făcut încă nimeni nu l-a găsit așa că îmi e greu să cred că ar exista.

| UnDiavol a răspuns:

Așa zisul Dumnezeu al vostru dacă chiar este așa bun și iertător de ce sunt crime? Dece sunt boli incurabile din naștere pa copii mici nevinovați de ce atâta răutate pe pământul asta frate nu are niciun sens unul măcar nu are sens sa sufere oameni nevinovați care chiar nu au nicio vina pe pământul asta o data ce lui nu-i pasa de copii aia care mănâncă bătaie și cersesc pe gerul asta o data ce lui nu-i pasa de omul ăla care doarm esubt pod pe gerul asta o data ce lui nu-i pasa de copii care se nasc cu boli incurabile de mici o data ce lui nu-i pasa ca mulți oameni sun omorâți din căzută la niște bolnavi mintali și el tot iartă pentru mine nu exista Dumnezeu nu mai exista cu toată fința îți spun ajunge cu atâta povesti mam scârbit de atâtea povesti și scuze ca exista Și de ar existat nu-mi pasa de existența lui așa cum lui nu-i pasa de oameni aia care nu ai greșit cu nimic in viața și îl implora pe el săi ajute sale de o bucata de pâine pe masa sa aiba ce sa mănânce nici așa cum lui nu-i pasa de Copii ăia nevinovați nici mie nu-mi pasa de el și de existența lui Dumnezeu nu exista pentru mine nu sunt ateu nici mason nici alte porcari am stat de vroba și cu idioți ăia limitați

Spune-mi și mie dacă tu faci ceia ce spune Dumnezeu ce ai de pierdut? Nimic castigi imparatia cerului.
Fericiți cei care au crezut dar care n-au vazut a spus iisus
Și întrebarea esti dacă toată viața ai trăit cum ti-a plăcut ție în pacat ce ai câștigat? Nimic nu ai câștigat te-ai condamnat la chin veșnic singur.Și te duci în fundul iadului.Chiar și dacă nud crezi pune-ți această întrebare. Încearcă sa faci ceia ce a spus Dumnezeu, și vei vedea cum Dumnezeu se va descoperii prin minuni asupra ta.Fa acest lucru și vei simți prezenta lui Dumnezeu, la fel cum zici ca simți și aerul pe care nu îl poți pipaii tot așa îl vei simți si pe Dumnezeu, pe care doar îl simți fără sa îl poți pipai.Fa ceia ce a spus Dumnezeu și el nu va înceta sa iti arate puterea lui. Încearcă asta si vei vedea răspunsul. La fel de ateu am fost și eu.Și uite-mă ca acum am ajuns sa să cred tot ceia ce a zis el ca m-am rugat lui și am simtit puterea lui.

Pentru ca Dumnezeu a dat omului liberul arbitru sa își aleagă ce vrea.Bine sau rău? Dumnezeu nu silește pe nimeni cu forța să creadă în el și sa faca ceia ce a spus, și a lăsat omului liberul arbitru sa își aleagă ce vrea. Dacă omul si-a ales sa facă rău asta nu e vina lui Dumnezeu ca omul si-a ales traiul asta de viața. Dar la capătul vieți nimeni nu va scăpa de judecata lui.Și fiecare vor răspunde Pentru răul pe care l-au făcut în viața.

Răspuns utilizator avertizat

Chiar și Sfântul Apostol Pavele a fost omorât cu pietre și era unul dintre cei 12 apostoli al lui Iisus și tot s-a chinuit și a stat flamand prin temniță. Noi cine suntem sa ne plângem de râul care ni se întâmplă. asta e crucea fiecărui om urmărește pilda Bogatului nemilostiv și săracul Lazar.

Nimeni nu este perfect pe pământu asta toți aveam păcate iar cu liberul Arbitru astea toate sun povesti omule toate sunt o minciuna nici unu din toate astea nu are sens intr-o zi cand te va lovi de realitate o să-ți dai seama