Ce ți se pare ca am zis rău? Chiar atât de mult te complaci în păcatele tale.Pe bune? Aveți atâtea dovezi ca Dumnezeu exista și nu vreți sa acceptați ideea ăsta fiindcă ca complaceți în păcat, și sunteți rai unii cu alții. Nu vreți sa acceptați ca Dumnezeu va va judeca pentru păcatele fiecăruia.Si nici nu vreți sa credeți în el fiindcă iubiți păcatul. Dacă nu crezi citește mai întâi biblia și apoi exprimă-ți frustrarea.
Ai citit vreodată biblia ca sa iti exprimi toațe frustrările?
Cu asta m-ai lămurit, tu crezi în dumnezeu doar pentru că îți e frică de ce te așteaptă dincolo, te temi să nu cumva să ajungi în iad, să nu cumva să fi torturat pentru veșnicie. Nu toată lumea e ca tine însă, eu nu mă tem de ceva iluzoriu, de ceva scris într-o carte, cum nu mă tem nici de sauron din cărțile lui Tolkien sau de cap de mort din harry Potter, așa nu mă pot teme nici de o tortură veșnică. Toată această mascaradă cu iadul și raiul e doar un mijloc grosolan de manipulare a omului, pentru a-l face să se teamă și să cotizeze la biserică. Eu refuz să mă las astfel manipulat și prefer să trăiesc cum îmi place și nu cum scrie într-o carte de ficțiune scrisă acum mii de ani. Toată această așa-zisă religie e ca și dresarea unui câine. Când nu asculți de stăpân când îți spune culcat ești pedepsit dar când asculți ești recompensat. Așa e și cu religia, dacă păcătuiești ți se reamintește de tortura veșnică pentru a ți se inocula frica iar când faci ceva ce este conform cu ficțiunea biblică ți se spune despre plăcerile raiului. După un timp, omul face acest lucru automat, ca și câinele, nu mai e nevoie să i se aducă aminte. Când păcătuiește își amintește de iad și are mustrări de conștiință iar când nu se gândește la cât de bine o să fie în rai. Nu mulțumesc, prefer să nu pun botul la așa ceva.
Scrierile religioase sunt povesti primitive, puerile, absurde, fara sens create de oameni pentru care a minti, a prosti si a insela alti oameni e ceva firesc. Dumnezeu ca si restul zeilor e un personaj inexistent de poveste a carui putere, intelepciune si iubire pentru om se materializeaza prin faptul ca e invizibil si lasa oamenii pe care ii iubeste in intunericul nestiintei si primitivismului, sa moara de boli, de frig, de foame, in accidente si in razboaie. Prin urmare nu se poate pretinde corectitudine, dreptate si adevar de la niste scrieri religioase primitive si dogmatice. Suntem in secolul XXI si e inadmisibil ca oamenii normali si adulti sa creada in povesti puerile, absurde si total rupte de realitate. Credinta in asemenea povesti si negarea realitatii trag in jos intreaga omenire si sub nici o forma nu e ceva care sa inalte omul.
Mai bine citesc stăpânul inelelor, măcar e mai bine scrisă și mai interesantă. Sunt sătul de așa-zis sfinți care au ajuns să capete un prestigiu imens din pomeni și prin manipularea prostimii. Religia are niște sfinți de care probabil că n-ai auzit însă sunt cu totul și cu totul abjecți și nu își merită prestigiul, cum ar fi sfântul guinnefort, care este de fapt un câine. Să nu mai zic de traficul de moaște care se desfășoară de două mii de ani și despre care religia creștină preferă să nu spună prea multe. Bine vă tratați sfinții ciopârțindu-i și împărțindu-i pe la toate bisericile și mănăstirile pentru a trage cât mai mulți bani de pe spatele săracilor și pensionarilor care pun botul la asemenea manipulări în speranța unei vieți mai bune dincolo.
"Şi sa spună "Cine e creatorul tuturor oamenilor?" Intrebarea e gresita "Şi sa spună "Cine e creatorul universului"?
- Big bang-ul.
"Şi dacă au argumente sa spună de ce nu cred și cum pot dovedi ei că Dumnezeu nu există"
- Cea mai buna dovada e absenta lui si faptul ca nu intervine pentru ca nu exista.
"De ce maimuțele nu au devenit oameni în zilele noastre și încă ele mai exista"
- Pentru ca nu au evoluat toate, doar cateva specii au evoluat fiind ca au fost nevoite sa coboare din copaci si sa inceapa sa-si culeaga singure hrana datorita conditiilor de atunci.
Din alea cateva specii, doar homo sapiens s-au adaptat cel mai bine si datorita inteligentei au reusit sa supravietuiasca climatului de atunci.
Acele specii sunt: Australopithecus, Paranthropus, Homo habilis, Neanderthal, Homo sapiens si multe altele, poti cauta singur pe google si o sa vezi ca arata aproape ca noi.
"Şi dacă cei atei văd biblia si religia ca o manipulare în masă de ce ar face unii asa?"
-Money
"De ce suntem creați atât de complecși și perfecți?"
Perfecti in ce sens? Suntem perfecti adaptati la mediul in care traim, dar nu suntem perfecti, complexe sunt si animalele (cainele, pisica, vulturul)...
"De ce avem toate lucrurile necesare aici pe tera (mâncare,surse de hrană,grâu, orz, ovăz, fasole, aer care e compatibil cu plămâni și creierul nostru)"
- Alta intrebare pusa gresit... NOI SUNTEM compatibili cu mancarea aerul si conditiile de aici, NU mediul s-a adaptat dupa noi, NOI am evoluat si ne-am adaptat la conditiile de mediu, si NU toti sunt "compatibili" cu ce avem noi, de exemplu chinezii nu pot manca lapte ca sunt alergici, in schimb noi DA.
Ne-am adaptat la mediul asta asa cum si pisica de nisip de exemplu, s-a adaptat sa traiasca in desert in conditii aride si sa simta mirosul sau sa auda sunete de la kilometrii distanta.
"De ce dacă cei atei cred intr-o neexistență
divină cum se poate detalia toate din cate sunt pe tera sa fie compatibile cu noi. (Apă, aer, soare, orz, grâu)"
-Alta intrebare pusa gresit
"ŞI de ce nu putem sta fără mâncare?
Cine a pus în noi, această nevoie de hrană(cei atei să-mi raspundă)"
- Alte intrebari tampite... Te-ai adaptat tu pentru ca orice specie care exista mananca ca sa supravietuiasca, face ORICE sa supravietuiasca, daca nu mananci MORI.
"Cine e creatorul nostru?"
-Big Bang-ul
"Şi de ce suntem aici pe Tera?"
- Daca eram pe alta planeta intrebai "De ce suntem aici pe..."
Astea sunt niste intrebari tampite... suntem aici pentru ca asa a fost sa fie.
"Ce părere au despre ceia ce se întâmplă în clipa de față cu vaccin anti covid? Și atâția morți din cauza vaccinului?"
- Nu stiu, nu sunt medic nu ma bag.
"Și de ce toate întâmplările din zilele noastre sunt momente apocaliptice?"
-Care-s alea? Momente "apocaliptice" au fost mereu, intotdeauna a venit cate un uragan peste vreun oras, 2, 3, mereu au fost cutremure, mereu au erupt vulcanii...
"Câți dintre voi credeți ca Iisus si-a dat viață pentru păcatele noastre?"
-Asta e o aberatie cretina... Dumnezeu isi trimite fiul pe pamant sa fie omorat ca mai apoi sa invie... Daca nu murea nu ne ierta sau cum? Asta este o prostie.
Si de ce anume a murit pentru pacatele noastre? Care pacate? Ca a mancat unu un mar acum mii de ani, pentru asta trebuie sa pedepseasca o planeta intreaga?
Nu stiu cati neuroni trebuie sa ai sa crezi asa ceva.
Asta nu crede in existenta oxigenului ca nu l-a vazut in puii mei, cu toate ca tot ce mananca el si toate substantele de curatat, prafumurile, solutiile, cauciucul de la masina, adezivi si tot ce are el in casa e facut cu ajutorul chimistilor care lucreaza cu tot felul de substante, reactii dintre oxigen cu hidrogen, clor, etc... cu toate ca poate testa singur cantitatea de O2 din aer sau poate experimenta cu un chibrit si un pahar... Dar el nu crede ca nu l-a vazut, daca zic acum ceva iar ma baneaza astia
Iti pierzi timpul cu toti homo erectusii
Dacă nu vrei sa crezi asta e alegerea ta eu am văzut ci ochii mei minunile care mi le- a făcut Dumnezeu când mama era pe moarte, și m-am rugat către el și mi-a salvat mama de la moarte.Și deci cum am spus eram ateu.Și acum cred cu toată tăria ca el este păzitorul nostru.Și sunt foarte multe minuni pe care le-am întâmpinat în viață.Și am văzut cum a venit în viața mea și m-a ajutat de câte ori am avut nevoie de el.
Fiecare are dreptul sa creadă în ce vrea, dar dacă tu nu crezi asta depînde de tine.Din păcate pentru tine am foarte multe argumente ca exista Dumnezeu, eu îți pot dovedi prin tot ce te înconjoară, copaci, flori, animale, soare, univers, etc.Chiar și big bangul a avut un creator.Nu avea cum sa se creeze singur.Dar pe când tu vii cu niște argumente științifice care nu au nici o noimă. Ştiinta în clipa de față vor sa omoare oameni prin vaccinare deja unii au murit fiindcă sau bazat foarte mult pe știință. Nu ai dovezi asupra mea cu privire la neexistența lui Dumnezeu. Argumentele tale sunt nule.Din nimic nu se poate creea materie fără vreo forța inteligentă, numita creator.Tu vi doar cu simple argumente științifice iar eu vin cu argumente clare și anume creația, existenta ta ca om, plante animale insecte, găini, oi, date de Dumnezeu pentru a hrăni omenirea.Eu am argumente foarte tare cu privire la asta tu nu ai nimic.Nu îmi poți spune ceva ce spune știință. Știință vor sa reducă populația și încă mai exista sceptici și la ora actuala cu toate ca mulți mor din cauza vaccinului, și tot sceptici rămân. Ei cred ca sunt doar teorii ale conspirației dar se moare în spitale pe capete arși în încendi pe sume uriașe de bani iar oamenii tot cred în știință.
Nu-ti bate tu capul, ramai linistit in sfera ta de incultura, daca incepi sa-ti bati capul dai nastere la tot felul de teorii tampite.
Mi-am pierdut timpul degeaba, esti o pierdere de timp, ramai la creatorul tau si la ingerasii tai din nori.
Daca ai vreo carie sau iti cade un dinte, nu te duce la dentist, iar daca te duci, spune-i sa nu-ti faca anestezie, da-o dreacu de stiinta, sa ti-l scoata pe viu.
Vai de capul meu, cate intrebari ai pus. Eu cred in Dumnezeu dar tin credinta pentru mine si nu pun intrebari ca ale tale. Ce atatia morti din cauza vaccinului ma? Ce intamplari apocaliptice? Dar gripa spaniola si ciuma neagra nu au fost apocaliptice?
Esti printre acei oameni care cred în covid și tot felul de viruși. Sunt ațăt de sigur în proporție de 100% ca Vrei sa te vaccinezi.Un om ca tine care crede în știință crede toate minciunile ei.Mult succes cu vaccinul, dacă vei vrea sa te vaccinezi.Presupun ca iti este atât de frica de covid încât statul te-a manipulat foarte bine la televizor cu privire la vaccinul anticovid.Ştiinta abia așteaptă sa scape de tine, în spital te tratează cu indiferenta pana nu le bagi bani la buzunare și tu crezi în știință. Știință manipulează omenirea la tv sa se vaccineze. Când a vrut statul vreodată sa ne fie bine.Un bătrân care muncește 40 de ani la stat și primește 7 milioane pensie? ȘI ei își fac pensii speciale.Crezi tu ca statul te vrea sănătos și imunizat? Hai ma????????când vreodată au vrut ei bine tarii., ca ne-au vândut hectare întregi de păduri și au distrus toți producătorii romani.Cand? Acum Îți vor bine și vor sa te vaccinezi pe gratis hai mă da-o masa de treaba????.
Pentru Holera de ce nu sa găsit vaccin? Se găsește vaccin pentru covid în 8 luni? Hai ma? Pentru Ciuma de ce n-aş găsit un vaccin? pe bune? Se găsește pentru un virus inexistent practic și nu se poate găsi pentru un virus existent.Și încă ceva nimeni nu răspunde pentru ce ți se întâmplă de la vaccin. Ce mai spui despre asta? Vrea statul bine noua? Ce naiba mă. Sunt bătrâni care au 3 milioane pensie și suferă de foame și eI își fac pensii speciale.pe bune? Și ei acum ne vor binele?
Nu exista ratiune care sa justifice ateismul.
Pentru mai multe detalii puteti accesa www.jw.org
Lasați oameni cu Martori voștri al lui Iehova voi nici în iad nu credeți în nimic.Nu mai veniți cu teorii de ale voastre penibile.Sunteți total eronati și vreți sa prostiți un popor întreg.Pe cei care cunosc cu adevărat cuvântul lui Dumnezeu nu îi puteți prostii, știți și voi asta.Sunteți pe lângă religie,voi nu sunteți cu Dumnezeu,ci mai degrabă faceți voia celui rău. Așa ca nu mai încercați sa prostiți lumea, ca cei care cunosc cuvântul lui Dumnezeu ei știu.Nu mai veniți cu teorii de ale voastre si tot felul de reviste, ca nu convingeți pe nimeni sa se convertească la voi.