Buna ce faceti? Am o intrebare mai ineresanta. Un prieten d al meu stie asa zise tehnici de control mental si toate cele in domeniu. De ex scrie pe foaie anumit chestii si ma face sa le spun. Sau d multe ori cand se uita la mine imi da dureri oribile de cap are o privire total schimbata. Si multe altele. Ma pricep si eu cat de cat dar nu-s poate ma ajutati voi cu un site mai b facut pe care sa gasesc mai mult informatii. Pe el la invatat o anumita persoana.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
"Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.", Noul Testament Matei 6. Asta face el il slujeste si pe Dumnezeu si pe satana, si asa fac toti care cred ca il pot pacali pe Dumnezeu sa se inchine de 3 ori la El, dar si sa sparga mintile oamenilor si sa ii manipuleze. Degeaba se inchina lui Dumnezeu daca face lucruri sataniste: "Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură." Noul Testament, Iacov 2.
Am auzit si de preoti care fac invocari sataniste, asa ca degeaba se duce la biserica daca face lucrarea diavolului. Poate a inceput ca o joaca, dar trebuie sa se termine pentru ca tentatia de a manipula oamenii si a se juca cu creierele lor va creste nu va scade. Prietenul tau risca sa ramana fara Dumnezeu si sa te traga si pe tine in plasa diavolului. Mergi la Maslu. Iar pentru el nu stiu daca esti suficient de puternica sa il tragi si pe el de sub influenta diavolului pentru ca el are acum o putere de a face ce vrea cu oamenii pe care vrea sa si-o mareasca si la care nu cred ca vrea sa renunte. Daca nu renunta o sa ajunga in iad, poate el sa faca rugaciuni si sa se inchine lui Dumnezeu cat vrea daca faptele lui sunt sataniste, manipuleaza oamenii, si faptul ca te doare capul este clar ca ce se afla in interioarul lui, adica diavolii iti fac rau. Iar atunci cand faci rau atunci te departezi de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu inseamna iubirea oamenilor. Porunca suprema a lui Dumnezeu nu a fost sa mergem la biserica, sa ne inchinam si sa credem in Dumnezeu, porunca suprema a lui Dumnezeu este iubirea oamenilor: "Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii." Noul Testament, Ioan 13. Iar el asa nu iubeste oamenii ci le face rau si isi face rau si lui si tie daca mai stai langa el iar el nu vrea sa se schimbe. Trebuie sa se intoarca inapoi la Dumnezeu pentru ca merge pe drumul spre iad. Dumnezeu sa te ajute!
De unde pana unde tehnicile de control mental sunt asociate cu diavolul? Voi v-ati tampit de tot?
Din pacate nu te pot ajute. Chestiile astea nu se spun, nu le gasesti pe net. Se "fura" de la altii mai priceputi...
Departeaza-te cat mai repede de un astfel de "prieten"! Omul asta e prieten cu diavolii si mai devreme sau mai tarziu o sa devii si tu prietena cu diavolii daca mai stai in preajma lui.
Si eu am cunoscut o astfel de persoana pentru scurt timp si in momentul in care i-am spus ca nu mai vreau sa am de-a face cu ea in fata cateva zile mai tarziu m-am trezit ca traversez pe rosu desi vedeam masinile ca incepusera sa se indrepte spre mine, dar ceva ma tot impingea sa traversez pe rosu. Si am traversat si o masina m-a lovit la picior. Nici acum nu stiu cum am scapat, era aproape de mine si un camion nici acum nu stiu cum am putut sa traversez trecerea printre masini. Stiu doar ca la capatul trecerii cand am ajuns, "prietenul" radea. El ma impinsese, desi eu niciodata nu am trecut pe rosu mai ales cand erau masinile asa aproape, dar "prietenul" mi-a facut un bine si s-a jucat cu creierul meu si m-a indemnat sa sar in fata masinilor.
Departeaza-te de omul asta, dar sa fii precauta cum te departezi de el pentru ca o sa vrea sa se razbune cum mi s-a intamplat si mie. Si nu el vrea sa se razbune ci diavolul din el vrea sa se razbune pe tine, diavolii asa fac cand scapa un om de influenta lor. Departeaza-te in timp si incet, desi probabil iti va cunoaste intentia de a te departa de el. Si la mine tot cu dureri de cap era, avea niste ochi hipnotici gri si stia ce gandeam la un moment dat cand se concentra. Nu-l considera prieten, e dusman, are diavoli in el. Mergi de mai multe ori la slujba de Maslu, e foarte buna pentru alungarea demonilor. Apropie-te de Dumnezeu si informeaza-l de fiecare data cand mergi la biserica. Fa-l sa stie ca esti omul lui Dumnezeu, arata-i de fiecare data cand va intalniti credinta ta in Dumnezeu si se va departa el de tine si asa nu va mai incerca sa se razbune pe tine. Dumnezeu sa te ajute!
Chiar el cu mine la biserica si se inchina si vb despre Dn.zeu. si eu stiu sa fac ce face el insa pe mine nu m-a invatat nimeni asa m.am nascut si mereu am avut credinta in Domnul. Insa drept vorbind el e prieten cu o satanista care a vrut sa ajunga si la mine dar am rupt orice legatura cu ea. Insa el comunica chiar daca zice ca nu de cate ori ma legam de ea se supara. Si mai cunosc pe cineva care face chestii d astea si are credinta in dumnezeu spunea ca vrea sa invete doar tehinicile acelea. Mi.am dat seama ca am intrat in incurcatura rau d tot.
Ma bucur ca esti hotarata sa schimbi situatia ta periculoasa in care te afli. Si daca ai putere sa il tragi si pe prietenul tau, dar doar daca poti. El e foarte prins de diavoli, daca nu vrea sa se schimbe, departeaza-te de el. Poate o sa se intoarca el singur la Dumnezeu in momentul in care va incepe si el sa se simta rau de la diavoli. Si cu yoga la fel, apartine de alta credinta Iisus nu a fost yoghin. Principiile noastre crestine, bunatatea, iertarea, marturisirea greselilor facute, indreptarea greselilor, iubirea semenilor sunt singurele care ne ajuta aici pe pamant, iar dupa moarte ne aduc viata vesnica.
Impotriva diavolilor cele mai puternice sunt mersul la slujba de Maslu, moliftele sfantului Vasile, sfintirea casei de catre preot, inspirarea fumului de tamaie. Dar mai cea mai puternica dintre toate este spovedirea greselilor facute. Dumnezeu sa te ajute!
"Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.", Noul Testament Matei 6. Asta face el il slujeste si pe Dumnezeu si pe satana, si asa fac toti care cred ca il pot pacali pe Dumnezeu sa se inchine de 3 ori la El, dar si sa sparga mintile oamenilor si sa ii manipuleze. Degeaba se inchina lui Dumnezeu daca face lucruri sataniste: "Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură." Noul Testament, Iacov 2.
Am auzit si de preoti care fac invocari sataniste, asa ca degeaba se duce la biserica daca face lucrarea diavolului. Poate a inceput ca o joaca, dar trebuie sa se termine pentru ca tentatia de a manipula oamenii si a se juca cu creierele lor va creste nu va scade. Prietenul tau risca sa ramana fara Dumnezeu si sa te traga si pe tine in plasa diavolului. Mergi la Maslu. Iar pentru el nu stiu daca esti suficient de puternica sa il tragi si pe el de sub influenta diavolului pentru ca el are acum o putere de a face ce vrea cu oamenii pe care vrea sa si-o mareasca si la care nu cred ca vrea sa renunte. Daca nu renunta o sa ajunga in iad, poate el sa faca rugaciuni si sa se inchine lui Dumnezeu cat vrea daca faptele lui sunt sataniste, manipuleaza oamenii, si faptul ca te doare capul este clar ca ce se afla in interioarul lui, adica diavolii iti fac rau. Iar atunci cand faci rau atunci te departezi de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu inseamna iubirea oamenilor. Porunca suprema a lui Dumnezeu nu a fost sa mergem la biserica, sa ne inchinam si sa credem in Dumnezeu, porunca suprema a lui Dumnezeu este iubirea oamenilor: "Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii." Noul Testament, Ioan 13. Iar el asa nu iubeste oamenii ci le face rau si isi face rau si lui si tie daca mai stai langa el iar el nu vrea sa se schimbe. Trebuie sa se intoarca inapoi la Dumnezeu pentru ca merge pe drumul spre iad. Dumnezeu sa te ajute!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.226.93.138) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro