anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Cine ma ajuta sa inventez o rugaciune?
Nu imi vine nici o idee. Dar sa nu fie luata de undeva. Multumesc, si cine ma ajuta primeste o funda mare si un vot!

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Doamne Dumnezeul meu.Vin inaintea sfinteniei tale si iti multumesc caci si in aceasta zi ti-ai aratat bunatatea Ta fata de mine.Mi-ai dat putere sa ma ridic din asternutul meu, iti multumesc pentru ca mi-ai mai daruit o zi de care sa ma pot bucura.Iti multumesc ca mi-ai aratat dragostea Ta la cruce daruind pe Fiul Tau ca jertfa de rascumparare pentru mine.Iti multumesc caci in aceasta Jertfa m-ai cuprins si pe mine.Iti multumesc pentru purtarea Ta de grija in fiecare zi,pentru familia mea minunata,pentru tot ce mi-ai daruit. Ajuta-ma sa umblu in Caile Tale,in oranduirile tale, in ascultare de Cuvantul Tau, sa cultiv roada Duhului Sfant in viata mea.Imi cer iertare daca te-am intristat prin gandirea mea, prin cuvintele mele, prin atitudinea sau comportamentul meu. Ajuta-ma sa traiesc ca un adevarat copil de Dumnezeu.

3 răspunsuri:
| chelstone a răspuns:

Sa inventezi o rugaciune?! Vrei sa o prezinti la Salonul de inventica de la Geneva?! Cred totusi ca nu au sectiunea poezie si nici religie...

| вèiiiвiii a răspuns:

Rugaciunea nu este ceva care trebui inventatwinking. Este acea comunicare dintre tine si Dumnezeu/creatorulwinking...
E ceva personal si mai presus de atat este ceva sfant love struck.winking
Baftawinking!

| bogdancyp a răspuns:

Sunt atatea rugaciuni in ceaslov, la ce trebuie sa mai inventim noi altele?