| RandomQuestionsAndAnswers a întrebat:

daca Dumnezeu ne-a facut pe noi, pe el cine l-a facut?

11 răspunsuri:
| HerrManelig a răspuns:

Buna intrebare dar raspunsul il ai chiar in exemplul nasterii lui Isus.
Si El Dumnezeul s-a nascut in acelasi fel ca fiul Sau Isus. Adica pe cand inca nu era nascut, a lasat-o gravida pe viitoarea Sa mama, ca astfel sa se nasca El insusi... exact asa cum s-a nascut si Fiul Sau din Treimea din care facea parte chiar el Isus.
Diferenta este ca el nu s-a nascut din fecioara Maria ci din hoasca Asheera zeita cerului, o alta Sfanta nascatoare de Dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni.

| Inferno a răspuns:

O consecinta a modului in care Dumnezeu este definit ar fi faptul ca el nu a aparut, ci exista.

| Rinn_Flo_1998 a răspuns:

E ceea mai mare prostie sa crezi ca dumnezeu asta ne-a facut pe noi ..asta e problema voastra crestini tampiti! credeti fara sa cercetati ..parintii v-au bagat in cap toate prostiile astea fiindca asa au fost invarati si ei.dar se ascunde adevarul ..http://bucurialuisatan.com/ Satanismul e religia originala, iar Zeul Lucifer e cel la care oamenii se rugau cu mi si mi de ani inainte sa apara isus ..multi jigniti asta dar ..nici nu va dati seama de ce va bateti joc, veti plati aronganta voastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca L-ar fi facut cineva, ar fi fost creatura, nu Dumnezeu, care este vesnic.

Nu stii tu, sau n-ai aflat tu ca Domnul este Dumnezeu vesnic, Care a facut marginile pamantului, Care nu oboseste si nici nu Isi sleieste puterea? Ca intelepciunea Lui este nemarginit de adanca? (Isaia 40:28)

| RandomQuestionsAndAnswers explică (pentru Rinn_Flo_1998):

E cam adevarat...

| MskDesign a răspuns:

In primul rand, Dumnezeu nu a creat nimic.In al doilea rand, Dumnezeu a fost creat de oameni si de nevoia a crede in ceva.Prin puterea religiilor se supun populatiile.

| Sl1pKnoT a răspuns:

Noi l-am creat. Dupa chipul si asemanarea noastra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Biblie se spune ca 'Dumnezeu exista din vesnicie in vesnicie'. Deci Dumnezeu exista din totdeauna

| ThePayback a răspuns:

El a fost creat de mai multi oameni, jumatate erau escroci, iar cealalta jumatate erau idioti.

| Mașka98 a răspuns:

Pe Dumnezeu nu l-a creat nimeni. El exista din totdeauna si va exista vesnic.

Întrebări similare