Nu te mai lua dupa toti preotii ca nu-s cu nimic mai buni decat asazisi atei ce bantuie pe aici, toti au aceiasi suferinta dar cu nume diferite.
Roaga-te in singuratate lui Dumnezeu si spune-i necazurile tale si ce te-au facut sa faci o asa promisiune. Dumnezeu iti va acorda iertarea daca o vei cere cu sinceritate si sa stii ca Dumnezeu NU pedepseste familia pentru greseala ta. Cere-ti iertare si o vei capata. Lasa-i pe redusii mintali sa se zbata in neputintele lor si ni-i mai baga in seama, sfaturile si parerile ateilor sunt ca praful de pe toba.
Eu primesc doar neputinta TA de a raspunde la subiect vital pentru viata dar nu conteaza. In privinta dinozaurilor ai ceva nelamuriri, nu cu mine ai discutat. Opinia mea privind dinozaurii este total necunoscuta tie si nu mai amesteca lucrurile ca de ciorbe ateiste suntem satui. In Cartea Aceia nu scrie nimic despre dinozauri, asta asa ca pentru tine. La geologie nu ma pricep ci accept doar expunerile celor ce au o logica in ceea ce sustin.
De unde si pana unde armonios si functional? Ai uitat ca poti da in orice moment in cancer? Ca nu esti imun la toate virusurile? Ca unii au alergii si pot muri? Si lista poate continua. Eu numai armonios nu vad in bolboroselile tale.
"sustinerile voastre cretinoide", draga Danut, sentimentul este reciproc.