Asa e in vremurile din urma. Dragostea intre frati se va raci. Evanghelizarea trebuie sa o facem noi, cu ajutorul Lui Dumnezeu.
Noi trebuie sa fim o marturie vie pentru lume. Domnul sa faca lumea sa inteleaga ca nu religia mantuie sufletul si nu daca respecti legiile date de un om ajungi in Cer.
Pai acest lucru ar trebui sa il organizeze crestinii care sunt acolo.Chiar daca sunt putini, noi stim ca nu multimea aduce biruinta.Asa ca mobilizati-va si faceti ceva.
Eu sunt "mica" pe cale, am doar 5ani de cand m am botezat, doresc mai mult dar nu pot face nimic.se pare ca nu mai este unitate si dragoste intre frati.
Cu cât mai puțini creștini, cu atât mai bine pentru toată România. Oricum, rămâi cu dumnezeul tău dar nu-i îndoctrina pe alții.
La iasi e la fel! foarte putini crestini pentru ca FS parascheva i-a orbit pe mojoritatea oamenilor, dar avem speranta in Domnul ca pe viitor va fi mai bine
ML001 a răspuns:
La iasi e la fel! foarte putini crestini pentru ca FS parascheva i-a orbit pe mojoritatea oamenilor, dar avem speranta in Domnul ca pe viitor va fi mai bine
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Se pare ca sunt 2 soiuri
-foarte putini crestini CINE OR FI?
-si unii orbi (cei multi ) CARE SUNT ACEIA? "pentru ca FS parascheva i-a orbit pe mojoritatea oamenilor "
Iar Urzi23 a incheiat cu maiestuozitatea-i caracteristica :
A gindi este un lux pe care nu si-l permite oricine
Unii ar trebui sa puna lanturi antiderapante la minte si sa nu lase miinile sa bata pe clape ininte sa gindeasca.
FS =ce o fi? Fimiar Scarba cred ca da.
Savino23 explică (pentru Urzi23):
Cei putini sunt cei care merg pe drumul cel ingust,care duce la ISUS, iar cei multi sunt cei care merg pe drumul cel larg, care duce la PIERZARE.
ML001 a răspuns:
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Se pare ca sunt 2 soiuri
-foarte putini crestini CINE OR FI?
-si unii orbi (cei multi ) CARE SUNT ACEIA? "pentru ca FS parascheva i-a orbit pe mojoritatea oamenilor "
Iar Urzi23 a incheiat cu maiestuozitatea-i caracteristica :
A gindi este un lux pe care nu si-l permite oricine
Unii ar trebui sa puna lanturi antiderapante la minte si sa nu lase miinile sa bata pe clape ininte sa gindeasca.
FS =ce o fi? Fimi/ar Scarba cred ca da.
Pentru ca nu mai suntem pe vremea Inchizitiei. Fecare are dreptul de a crede in ce vrea sau de a nu a crede in nimic. De-aia.