De ce mai intrebi "ce parere aveti voi"? Uita-te pe intrebari si pe raspunsuri date pana acum (pe aceasta categorie) si o sa stii parerile.
Inseamna prima data cautare. Astazi sunt foarte multe surse, dar sunt neglijate.
Dintr-o religie sau confectionat 20, si fiecare le neaga pe celelalte 19. Nici nu avem nevoie de atei sa nege religia, ca o negam noi. De asta e importanta cautarea.
Religie inseamna reunirea omului cu divinitatea.
Religare =reunire
Avand in vedere ca YHWH asa zisul dumnezeu al evreilor împrumutat si de crestini, in afara de ceva tehnologie avansata nu avea caracteristici divine(iubire,compasiune, omniprezenta, omniscienta etc), te las pe tine sa tragi concluziile.
Religia inseamna Tu si Dumnezeu.
Nu cere parerea nimanui si sfatul nimanui! La Judecata de Apoi vei fi doar Tu, faptele tale si Dumnezeu.
Eu m-am saturat sa mi se zice in cine si in ce sa cred. Imi aleg singur idolii si inclinatiile pe orice plan.
Religie inseamna reconectare cu ceva superior. Acelasi lucru inseamna si termenul yoga si cam asta e, sau ma rog, a fost, principiul de baza al tuturor religiilor stravechi. Conectarea cu ceva superior, ceva diferit. Tu probabil ca privesti religia in mod foarte rudimentar. Ce reconectare poate aduce un proces psihic de reprezentare, in termenii tai, credinta?
Sufletul fiecaruia dintre noi, este o particica din divinitate.
Se refera la forma de inchinare prezentata in Biblie si aprobata de Dumnezeu. Exista peste 10000 de secte si religii, tocmai de aceea, ghidul pentru a identifica forma de inchinare placuta lui Dumnezeu e Biblia.
A fi un om religios inseamna a avea o relatie cu Dumnezeu.
Toti oameni in constientele noastre avem siguranta ca exista Dumnezeu.
Alti il accepta sau nu pentru ca traiesc intr-un mediu care ii indeparteaza de realitatea care este.
Ca si cum ar trai o viata virtual, si pana la urma iti dai cu capu de zid si te trezesti si intrebi DE CE EEE DOAMNE... cati nu sunt asa
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: