| Anonim8786 a întrebat:

Buna dragii.mei romani credeti voi ca noi ne-am nascut cu mai multe religii? mersi pentru raspuns, il astept cu nerabdare

11 răspunsuri:
| IceCrEaMGiRl a răspuns:

Avem o singura religie.A mea este ORTODOXA.A ta?

| charonmario a răspuns:

Nu a fost o singura religie biserica apostolica

| milan9 a răspuns:

Nu ne-am născut cu mai multe religii! A fost una singură, Biserica apostolică. Mergând pe firul istoriei, fiecare moment din această istorie poate demonstra cu uşurinţă că suma de învăţături lăsată de Hristos Bisericii şi de Apostoli, primelor comunităţi creştine, a rămas neschimbată în această Biserică.

Ea este Biserica în care nu s-a mai adăugat nimic esenţial în învăţătura ei de credinţă faţă de primul secol creştin! Această Biserică,,, strămoşească", pentru că a însoţit întreaga istorie a românilor, completa istorie a creştinismului, a fost numită mai târziu, Biserica Ortodoxă, pentru a fi delimitată conceptual de Biserica Catolică din "apus".

Multitudinea de cărţi ale Părinţilor Bisericii din primele secole ale creştinismului confirmă ceea ce este astăzi în învăţătură, Ortodoxia.

| olgun a răspuns:

Nu a-ti avut nici o religie la nastere, v-au crestinat pe cand nu erati capabili sa distingeti binele de rau, se numeste corupere de minori si se pedepseste cu inchisoarea happy.

| LoveToHate a răspuns (pentru olgun):

laughing) Foarte tare.laughing

| olgun a răspuns (pentru LoveToHate):

Ce te razi draga, nu sti ca rasul ingrasa? tongue

| LoveToHate a răspuns (pentru olgun):

Ehh.o data pe zi pot sa rad, nu?happy

| olgun a răspuns (pentru LoveToHate):

Binenteles ca da! Femia fermecatoare de la avatar esti chiar tu?

| danay72 a răspuns:

Religiile au aparut de la interpretari si de la modul in care este inteleasa o idee biblica.Iar in Romania, comparativ cu alte tari, sunt putine religii, pentru ca aici se merge mult pe respectarea traditilor si obiceiurilor din mos stramosi.

| Laura1092 a răspuns:

Exista o singura adevarata credinta : cea pe care au avut-o si apostolii lui Isus. Celelalte sunt doar lucruri pagane.

| olgun a răspuns (pentru Laura1092):

Ce credinta au avut Iisus si apostolii lui?