| GabrielaMariana a întrebat:

Este o intrebare relativ stupida dar sunt curioasa sa aflu si parerile voastre. Credeti ca luna viitoare va fi cu adevarat sfarsitul Lumii? ....La inceput am tratat acest zvon cu indiferenta dar vazand cum se pregatesc americanii de "Apocalipsa" nu a mai sunat ca o gluma ca pana acum.

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu, nu cred ca va veni sfarsitul lumii.
In primul rand, asta se spune doar datorita profetiilor mayase.
Calendarul maya este impartit in mai multe unitati, una dintre acestea fiind intitulata b'ak'tun (care cuprinde 400 de ani). Pe 21 decembrie 2012 se incheie cel de-al 13 b'ak'tun, fiind inceputul unui nou ciclu. Si se spune ca mayasii nu se gandeau neaparat la 'sfarsitul lumii', dar s-au gasit unii fanatici care sa spuna ca vom avea parte de o apocalipsa exploziva, dar mai sunt unii care cred ca va incepe o era a pacii si armoniei. Parerile sunt impartite, dar normal ca cele cu apocalipsa sunt mai intens mediatizate.
Nu iti fa griji, am supravietuit si la 6.06. 2006, si 11.11. 2011, si nu mai stiu cate 'apocalipse'.
O seara buna!

6 răspunsuri:
| KanekKi a răspuns:

E o prostie nu stiu de ce crede toata lumea asta si plus ca pe alimente scrie ca expira in 2013laughing=]]

| GabrielaMariana explică (pentru KanekKi):

laughing mda laughing

| Thunderstruck a răspuns:

Deci mai mult ca sigur esti un copil.Sa-ti explic, intrebarea asta a mai fost pusa de 1540 de ori doar la categoria asta.Ai fi putut sa cauti, dar iti zic eu. Dupa parerea mea cu siguranta nu va veni sfarsitul lumii luna viitoare. Dupa parerea NASA cu siguranta nu va veni sfarsitul lumii luna viitoare. Daca te linisteste si te tine in frau, ca na, asta e rolul ei, in biblie scrie ca nu vine sfarsitul lumii decat cand vrea Yahve (dumnezeu, daca e mai usor). Doar niste oameni bolnavi la cap pot crede ca vine sfarsitul lumii in 2012...Baietii destepti profita de aceasta schema si fac milioane sau miliarde de dolari.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Nu cred ca va fi Sfarsitul.
Doar Domnul stie data.Cred ca nici Fiul nu stie data, dar altminteri noi niste oameni?

Si daca ar fi, scaparea e Domnul.O zi buna!

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Unii sunt foarte creduli. Este doar un mit, doar o legenda. Daca li s-a terminat calendarul lor, nu inseamna ca au prevestit cumva. Asta se numeste mitologie.

Mai bine ne-am vedea de sfarsitul sufletelor noastre. Dumnezeu a zis ca nimeni nu stie cand va fi, nici macar ingerii. Insa pana la A doua Venire va trebuii sa fie si acea Apocalipsa prezentata in Biblie. Insa nu trebuie sa ne temem daca credem in Dumnezeu "şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin." Acestea fiind Cuvintele Lui. Insa noi trebuie sa fim pregatiti oricand.
Un Sfant a zis "Munceşte ca şi cum n-ai muri niciodată, dar îngrijeşte-te de suflet ca şi cum ai muri mâine!"

Răspuns utilizator avertizat