| Allergikaa a întrebat:

Buna imi puteti si mie spune ce parere aveti despre atei? Cel mai fain raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| WeedGamer a răspuns:

Ateii nu cred in nimic, is oameni care nu cer ajutori de la "divinitati" si isi traiesc viata, dand tot ce pot fara sa spere in zadar...

53 răspunsuri:
| Allergikaa explică (pentru anonim_4396):

Daca ai un argument logic il poti scrie si aici de ce fata in fata?

| eucumine010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca aveai niste argumente solide le expuneai aici, dar nu ai. De aceea te retragi. Succes si noapte buna.

| Allergikaa explică (pentru anonim_4396):

Noapte buna si tiehappy

Răspuns utilizator avertizat
| Allergikaa explică (pentru gorlan):

Sa dus la culcarehee hee. Nici eu nu cred ca avea argumente si de asta a pleccat. dar ma rog.

| Marius94_5839 a răspuns (pentru gorlan):

Atei: 0
Crestini: 1

big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allergikaa):

Nu.Cea mai vizionata, cum zici, este" Conversatii'.dar nu asta comteaza ci regulamentul.

| ge0rg3 a răspuns:

Sunt ateu.Primu care imi aduce dovada ca dzeu exista ii dau un 10!

| richarddawkins a răspuns (pentru Allergikaa):

Din moment ce sunt ateu cum sa nu stiu definitia din cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Desi ti-am citit majoritatea postarilor la care faci referire, nu am gasit nici un argument PLAUZIBIL, care sa poata dovedi la ce m-am referit eu.Eu pot fi convins si online, dar nu cu afirmatii fara acoperire, adica vorbe goale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragul meu, ma faci sa cred ca fie nu ai inteles interbarile, fie ai raspuns, numai de dragul de a da un raspuns. 1.Nu cred ca ateii considera credinciosii irationali, la modul general.Referirea poate fi facuta numai privind dovezile irefutabile despre existenta divinitatii. 2.Este doar o parere a ta pe care nu o poti generaliza.3."Gramada" asta de care vorbesti, ca sa poata fi crezuta, ar trebui dovedita cu ceva exemple concrete, in caz contrar e vorba-n vant. 4. Ce vrea sa insemne :"oricare", drept raspuns la :"Ce intelegi prin a-ti forma o idee fixa"? 5.Neraspunzad,confirmi ca "si tacerea-i un raspuns". Deci principalul este cum aspunzi, nu ca raspunzi.

| monstrulet a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti singurul increzut de aici.

| WeedGamer a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai oameni buni linistiti-va.In primul rand copile parca dumnezeul tau iti zice sa-i respecti pe cei din jurul tau ca pe cei apropiati tie.Eu sunt ateu dar ii respect pe credinciosi.Credinta lor.Tu pe de alta parte, mare credincios cica, te iei aiurea. Daca tu crezi in dumnezeu nu te mai da mare cand nici nu aduci argumente.Multi oameni fie atei, fie credinciosi uita de partea umana si cred ca cei care cred sau nu cred ca ei sunt idioti.Toti suntem egali indiferent de ce credem.

| muffy1 a răspuns:

Ca ateu pot spune ca sunt om, asta e parere amea despre atei si despre ceilalti oameni de orice religie. atat.
da, sunt increzut, sunt impocrit, am multe defecte, dar avem cu totii defectele astea. imi place ca s-a ajuns la o cearta deespre faptul ca ateii sunt increzuti, de parca cei ce zic asta nu au defecte, si cumva faptul ca ei cred in o zeitate ii scuteste, ii face oameni perfecti. macar pot sa nu mai manance caca*t cu ipocrizia si sa recunoasca ca si ei la fel au situati icand sunt increzuti si ipocriti si avem cu totii aceleasi defecte de personalitate unori.
cat priveste faptul ca suntem increzuti pentru ca nu accepatam argumentele "logice", pe site asa zisele argumente sunt : uu uite la natura ce frumoasa e deci dzeu exista, sau de am evoluat din maimuta de ce mai exista maimute. astea nu sunt argumente logice, nici macar ilogice, oamenii care fac asemenea argumente merita opriti din reproductie, fac rau speciei de se inmultesc, de esti asa de prost sa vii cu argumente din astea nu meriti sa faci alti prosti, si cumva cei care fac astfel de argumente cred pe altii increzuti pentru ca le explica o notiune rar intalnita in capul lor numita REALITATE. nu e nimeni increzut ca explica realitatea, ii face doar pe ei prosti ca nu o accepta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca e treaba lor.

| Fyggy a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce "argumente" dati voi astia credinciosi si noi nu le credem?
Ca un om merge pe apa? E ilogic.Ateul a realizat deja ca tot legat de religie este ilogic.Nu ai ce argumente de folosit ca sa convingi un ateu sa creada, pe cand ateii au o gramada de explicatii stiintifice. Daca te certi cu un credincios si ii aduci argumente, o sa o tina tot pe a lui...
Sti cum am devenit eu ateu? M-am gandit ca in bible si in biserici se spune ca Dumnezeu te testeaza, bla bla(din moment ce te dai credincios ma gandesc ca le sti pe toate).Dar in bibile gasesti toate scuzele pentru care Dumnezeu sa nu fie vazut sau simtit fizic.

| FucktheSystem a răspuns:

Niște țărani care nu pot să își dea seama că Dumnezeu există când se uită la copacii de pe stradă.

| aliceinchains a răspuns:

O sa vezi ca majoritatea ateilor sunt oameni inteligenti, cu care ai ce discuta. Mai sunt si lichele, ca-n fiecare caz...

| opsy091 a răspuns:

Eu sunt ateu. Sincer am crestin in clasa, care sunt incuiati. Nu au voie sa asculte decat muzica religioasa, nu au voie sa mearga in cluburi. Le interzice religia aceste lucruri si altele. O colega are 11 frati straight face iar mama ei are 65 de ani o.O sincer am ramas lat. Mie mi se pare ca religia se implica prea mult in vietile noastre si incearca sa ne impuna anumite reguli. Mi se pare o prostie. Nu am nevoie sa imi spuna ea ce este rau sau ce este bun. Pot judeca si singur si sa imi dai seama. Toti cei de la mine din familie sunt crestini, dar sincer cat timp nu este nimic demonstrabil pentru mine este degeaba. Numai din povesti o tinem. Nu s-a demonstrat niciodata.

| opsy091 a răspuns (pentru WeedGamer):

Dar crestinii nu cred in zadar? Ei cred la acel Dumnezeu si spera la ceva mai bun si la urma se trezesc ca nu au primit nimic. Crestinii sunt mult mai aerieni si crede-ma ca ei spera in zadar nu noi.

| Chrisa28 a răspuns:

Ateii nu cred in Dumnezeu, nu cred in bine si rau, Rai si Iad.

| neluioan a răspuns:

Atei? ce intelegi prin atei? eu inteleg urmatoarele:sint oameni care privesc realitatea de dincolo de religia impusa de 2000 de ani de niste indivizi doritori de putere dar care nu si-o puteau impune decit daca inventau o divinitate foarte puternica care lua legatura doar cu ei si doar prin vise sau paduri si de fiecare data nu existau martori, acestia sa fie ATEII?

| DarwinCharles a răspuns:

Cand vad ce se scrie aici, ma apuca rasul.

Dragi prieteni, credinciosi, orice om are dreptul de a alege in ce sa creada si in ce nu. Chiar religia voastra indeamna la asa ceva. Ce faceti, va contraziceti propria religie? Un om care nu crede in ce crezi tu, nu inseamna ca prost. Daca asa il catalogati voi, inseamna ca nu aveti pic de "materie cenusie" in cap. Daca ateii, care nu cred in nicio divinitate sunt prosti, atunci musulmanii care cred in alt zeu decat cel in care credeti voi, cum ii numim? Sau pe budhistii care cred in Budha, cum ii numim? Toti se inseala, numai voi aveti dreptate? Nu vi se pare a fi asta un pic de nebunie? Numai un nebun are impresia ca doar ce spune el este adevarat si toti ceilalti se inseala. Repet, fiecare e liber sa creada in ce vrea sau sa nu creada.

Vorbiti de dovezi? Sa-mi aduca un crestin O SINGURA dovada ca exista dumnezeu, sa-mi dovedeasca un crestin existenta vreunui zeu si atunci voi crede si eu in el.