Mergi la medic. Fa ceva analize. El iti poate prezice deocamdata soarta.
Ce sa ii spun unui medic cred ca m-a muscat in liliac dar de fapt nu am vazut nici unul in casa? Pai o sa ma scoata imediat afara
Numai Dumnezeu cunoaste viitorul dar un om care are cancer in faza finala stie ce il asteapta. Liliecii pot transmite doar turbare, daca ai fost muscat atunci fugi la spital sa te interneze, daca nu te-a muscat fugi la. spitalul de glumeti, sigur te interneaza.
Cum liliac? ai vazut ca te-a muscat? locuesti in pesteri sau unde? Cind te-a muscat, de mult timp?
Ai ceva simptome de rabie?
In apartment etaj 1, ideea de liliac mi-a venit pentru ca citisem multe articole despre rabie si pentru ca m-am trezit cu 2 nici urme pe deget si eu mi-am imaginat ca arata ca o muscatura de liliac, practic arata ca doua intepaturi una apropiata de alta nu m-au durut sau altceva au facut zgaiba dupa cateva zile si au disparate acum..toata povestea s-a intamplat acum 2 saptamanI..aratau ca niste zgarieturi ca ieri m-am trezit cu o alta zgarietura / taitura pe deget in acelasi loc
Nu am simptome de rabie
Ca să te liniştesc, până o să ajungi la psiholog, pot să-ţi spun doar că totul este rodul imaginaţiei tale tulburate. Încearcă să fii cât mai realist şi să nu-ţi hrăneşti fobiile iraţionale. Îţi doresc să-ţi treacă de la sine.
Numai Dumnezeu poate stii cand si cum vei muri. Punctele de pe degete, atata timp cat nu te-ai intalnit cu un liliac, adevarul este ca nu au cum sa fie muscatura unui liliac. Daca nu te-a muscat niciun animal, nu ai cum sa ai rabie. Daca iei totul logic, nu ai de ce sa te panichezi ca ai muri de rabie. Daca ceva te nelinisteste, incearca sa iei lucrurile logic si poate asa te vei linisti. Nu te increde in presimtiri. Sanatate
DeProfundis99 întreabă: