Omeguta tata, tu cum scrii dar inca nu sti a citi? Ia citeste mataluta si afla unde era Adam la creatie si nu te mai da zglobiu cu intelepciunea ca miroase rau a necunoastere. P.S. Adam era in gradina Edenului, nu in Rai.
Pacatul lui satana este un lucru mult prea complicat pentru nivelul de intelegere a unui om. Ne limitam la nivelul nostru de perceptie, dar cred ca impulsul care te-a facut sa pui o asa intrebare este asemanator ca cel din Lucifer. Intai sa poti face macar a miliarda parte din ceea ce a facut Dumnezeu ca sa poti emite o asemenea intrebare.
Nu,am fost creati cu dorinta de a avea companie.De aceea i-a facut lui Adam o sotie.
A fost nevoie sa o creeze si pe Eva pentru ca barbatii nu s-ar putea descurca fara femei.
Cam stupida si sexista afirmatia ta nu crezi?
Nuup
Edenul a fost un laborator pentru experimente genetice al unor indivizi numiti Elohim.
Adam inseamna grup de persoane de sex masculin.
@danut
Deci mai pe scurt, raspunsul tau la intrebarile lui Omega este "nu stiu". De ce nu zici asa fara sa lungesti discutia cu detalii nesemnificative?
Daca raspunsul tau la niste intrebari este "nu stiu", zi pur si simplu asta nu o arde gen "misterioase ie caile domnului iar treaba asta e prea complicata pentru noi si nu putem sa intelegem". Penibil.
Satana la evrei era doar o functie provizorie cum ar fi avocat sau procuror, nicidecum un nume propriu.
Mai pe intelesul tau Satana nu exista.
Dar cum gandul creeaza, cei care se roaga chiar si la ceva inexistent, reusesc sa creeze o forma gand sau un egregor pe care il pot boteza cum vor, de exemplu Satana.
Nu sunt ideile mele, le-am citit si eu pe undeva si mi s-au parut ok.
Cand o sa incetezi cu spamul o sa putem discuta.