In Biblie scrie "Pocăiți-vă căci Împărătia cerurilor este aproape". Nicăieri în Biblie nu zice de vreo religie și ca ar fi păcat sa îți schimbi religia, dimpotrivă, Dumnezeu ne cheamă să ne apropiem tot mai mult de El. Eu zic sa incerci sa mergi la o adunare de pocăiți și dacă îți place, poți rămâne acolo?♀️. Nu e păcat sa îți schimbi religia în niciun caz, în plus, nu mergi spre o alta religie neapărat, mergi spre o altă credință.
__". Oare daca merg la poacaiti și îmi părăsesc religia oare e bine oare? _ _ "
Oameni pocãiți,care intr-adevar au o relatie cu Dumnezeu prin Duhul Sfant, exista in toate cultele crestine. Nu este vorba de alta religie cãci sunt tot culte crestine. Te poti duce ca vizitator ori de cate ori simti tu nevoia, la orice cult, fara a deveni membru acelui cult si fara a te boteza la ei, daca nu te simti inca pregatita.
Sfatul meu ca daca nu vei avea o impresie bunã cand vei vizita un cult, sau te va deranja ceva, sa nu ii bagi pe toti "in aceeasi oala". Iar daca impresia ta va fi extraordinar de placuta, sa nu ajugi sa "idolatrizezi" acel cult, denigrandu-i pe ceilalti.
Nu este pacat sa te pocaiesti, sa iti schimbi religia sau credinta.
Dumnezeu asta vrea, ca toți oamenii să fie mântuiți. Si la ortodocși se poate sa fie pocait cineva, dar mai greu. Te poti ruga Domnului să îți arate daca sa te duci la pocaiti sauvnu, dar eu sunt sigura că daca o vei face, Domnul iti va spune sa o faci. Vorbesc ca o persoana care a venit din lume, catolici mai exact, de aproape doi ani și îți spun ca este mult mai bine acum. Ma simt MULT mai bine, sunt MULT mai fericita, ma simt implinita. Inainte traiam o viata plina de pacat, dar Domnul mi s-a descoperit și asa m-am întors la El.
Eu iti sugerez sa te pocaiesti, nu ai ce pierde, ai doar de castigat.
Domnul te iubeste nu vrea sa te pierzi, vino cat mai este timp la pocainta. Caci vor veni vremuri cand vei vrea, si nu vei mai putea.
Dumnezeu vrea ca toți sa ne pocăim și sa ne întoarcem la El. Nu e păcat sa te pocăiești, sa îți schimbi religia. Dacă tu asta vrei, fa o. Cu toată dragostea îți spun că ești pe calea cea buna, nu asculta părerile oamenilor din jurul tău. Fa ceea ce simți, ptc la finalul vieții tu vei fi trasa la răspundere ptc nu te ai pocăit, și tu vrei regreta, nu acei oameni care te împiedică sa o faci.
DeProfundis99 întreabă: