| alexutza222 a întrebat:

Maine noapte vreau sa-mi pun busuioc sub perna ca sa-mi visez ursitul(si mama si-a pus si l-a visat pe tata!). Ideea este ca nu am busuioc, nu sunt prea bisericoasa si nu stiu maine cum sa fac sa fac rost de busuioc sfintit. Maine daca ma duc pe la 12 la biserica oare mai gasescd vreun buchetel de busuioc, nu-s nici prea matinala. Sau de-ala din piata nesfintit merge? Cum sa fac?

13 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu merge dragă, trebuie neapărat să fie sfinţit busuiocul, altfel nu-l mai visezi...numai să ai grijă să nu fie "sfinţit" de vreun patruped!

| costis a răspuns:

Merge si cu un cocean de porumb. Dar e obligatoriu sa fie pisat de iapa.

NOname
| NOname a răspuns:

Ce fac superstiţiile din oameni...

| heyromania a răspuns:

Poti sa mergi la preot sigur o sa-ti dea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Uite draga! http://www.realitatea.net/......51230.html
bine ar sa nu-ti prea mari sperante!

| milan9 a răspuns:

Alexutza, ce nu laşi tu superstitiile astea păgâne (ce n-au legatura cu Biserica, cu Dumnezeu) şi în schimb să mergi tu mai de dimineata aşa (nu chiar la 12... dar pe la 9 sau 10 ai putea totuşi cred happy ) şi faci o rugăciune să fie ceva de bine, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, ca acest lucru este esential. Ce zici? happy

| sublime89 a răspuns:

N-o sa-ti gasesti ursitul daca iti pui busuioc sub perna. O sa-l gasesti daca il cauti. Dar poti sa incerci, sa te convingi ca nu visezi pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o oglinda limpezita cu apa cu sare

| Dumniezău a răspuns:

Ba da' credula esti. vorbesc foarte serios.Tu crezi ca daca iti pui o planta sub perna vei afla cine-i viitoru' tau sot? Mai scuteste-ma..nici aia de la gradinita daca le spui asta nu cred.Astea sunt numai minciuni..si inainte sa zici ceva.fa ce vrei tu. pune-ti planta sub perna..si ai sa vezi ca am spus adevarul in legatura cu chestia asta.
O sa astept un raspuns.

| 1DeadMemories a răspuns:

Tare ar fi sa ai un vis cu Brad Pitt sau mna, unu mai in trend, mai tinerel, sa-l astepti toata viata sa-ti bata la poarta laughing))

| secessumaeternum a răspuns:

Mergi si cu canepa dar trebuie pusa in pipa

| secessumaeternum a răspuns (pentru secessumaeternum):

Voiam sa scriu merge

| alexutza222 explică (pentru secessumaeternum):

Eu vorbesc foarte serios, lasa glumele. Pune-ti si tu sub perna si poate iti vei visa ursitul (daca esti fata, bineinteles), daca ai busuioc.