Eu vorbesc foarte serios, lasa glumele. Pune-ti si tu sub perna si poate iti vei visa ursitul (daca esti fata, bineinteles), daca ai busuioc.
N-o sa-ti gasesti ursitul daca iti pui busuioc sub perna. O sa-l gasesti daca il cauti. Dar poti sa incerci, sa te convingi ca nu visezi pe nimeni.
Alexutza, ce nu laşi tu superstitiile astea păgâne (ce n-au legatura cu Biserica, cu Dumnezeu) şi în schimb să mergi tu mai de dimineata aşa (nu chiar la 12... dar pe la 9 sau 10 ai putea totuşi cred ) şi faci o rugăciune să fie ceva de bine, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, ca acest lucru este esential. Ce zici?
Ba da' credula esti. vorbesc foarte serios.Tu crezi ca daca iti pui o planta sub perna vei afla cine-i viitoru' tau sot? Mai scuteste-ma..nici aia de la gradinita daca le spui asta nu cred.Astea sunt numai minciuni..si inainte sa zici ceva.fa ce vrei tu. pune-ti planta sub perna..si ai sa vezi ca am spus adevarul in legatura cu chestia asta.
O sa astept un raspuns.
Tare ar fi sa ai un vis cu Brad Pitt sau mna, unu mai in trend, mai tinerel, sa-l astepti toata viata sa-ti bata la poarta ))
Uite draga! http://www.realitatea.net/......51230.html
bine ar sa nu-ti prea mari sperante!
Nu merge dragă, trebuie neapărat să fie sfinţit busuiocul, altfel nu-l mai visezi...numai să ai grijă să nu fie "sfinţit" de vreun patruped!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: