| BiancaMB a întrebat:

Bună poate vi se pare ciudat însă de aseară ma tot confrunt cu chestia asta am visat ca eram față în față cu bunicul meu (este mort) și ii puneam niște întrebări de genul
Tataie vei fi lângă mine mereu?
Voi pleca din tara?
Voi rămâne cu băiatul cu care sunt?
El mi-a răspuns la aceste întrebări după mi-a dat ceva de plus mi la așezat pe fata ușor și îmi spune copila tu vei avea multe necazuri de dus fi tare tataie este lângă tine și eu i-am spus este vorba despre corpul meu (sănătatea mea)? El a spus da și după a mai conținută păstrez stânga și eu i-am spus adică? Sa oprit și mi-a spus decât ca este vorba de bătăi etc și îmi spunea chestii din trecut ca și cum va fi în viitor ca ai mei vor divorța și ca eu voi rămâne cu mama (asa este în realtiate) însă este de mult chestia asta
Ce înseamă tot visul asta? Încerca să mă avertizeze?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, încerca să te avetizeze că viața nu este telenovelă sudemericană în care nu se întâmplă nimic negativ. Dacă ești avertizată, te pregătești.

5 răspunsuri:
| BiancaMB explică (pentru sadrian46):

Da dar faza este ca el era foarte calm când îmi spunea și mi-a atașat de față un ursuleț de plus și îmi explica el cum la 2 3 zile el ma vizitează mereu după pleacă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru BiancaMB):

Și? Te învață calmul. Ursulețul este reconfortant.

| BiancaMB explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc frumos

| marinaru777 a răspuns:

Este o legatura intre oameni, chiar daca au murit sufletul e viu.

| BiancaMB explică (pentru marinaru777):

Aseară am visat ca era gen prin geamul de la ușa un deget care gen ma chema la el ca de os asa și camera era goala decât un pat era in ea cel care eram eu peste tot bezna și eu ziceam în vis ca ma cheamă moartea la ea ce înseamnă asta?