| AllForOneAndOneForAll a întrebat:

Am si eu o intrebare daca sunt cununat civil si cununia religioasa o fac peate 1 an 2, 3 cand am posibilitatea financiara, pana atunci pot purta verigheta sau nu?

Răspuns Câştigător
| milan9 a răspuns:

Eu as fi de acord, si ar fi bine sa se creeze o initiativa de genul: te casatoresti la starea civila, dai apoi gratis o fuga pana la Biserica sa primesti si in fata Divinului binecuvantarea unei casatorii (dorite a fi unice in viata happy ), si mai apoi, cand ai bani si timp organizezi o megapetrecere...

10 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poti s-o porti dar tot in pacatul desfranarii te gasesti

| nomad19 a răspuns:

Da

| milan9 a răspuns:

Scopul nr 1 al nuntii este primirea binecuvantarii lui Dumnezeu. Nu amana acest moment pentru un calcul financiar...
Gasesti tu sa imprumuti cateva mii de lei pe care ii restitui a doua zi dupa nunta...

| Purec a răspuns:

E simplu. te duci la popa si ii zici sa te cunune pe gratis ( nu de alta, dar toate chestille astea sunt gratuite). Daca nu vrea il ameninti ca il reclami si ca ii dai si doua peste ochii a doua zi de dimineata inainte sa se urce in Mercedes happy

| milan9 a răspuns (pentru Purec):

Reclamatul de a doua zi e atunci cand vrea sa se urce in caruta, ca mertz n-are happy Da' problema este alta... draga, baiatul se refera la petrecerea de nunta. Aceea ar fi in prima faza o problema, dar nu cred ca trebuie sa astepte un an de zile pentru asta...
Dupa ce la nunta vornicul strange de la invitati bistarii, poti plati apoi trei localuri nu doar unul singur... happy

| Purec a răspuns (pentru milan9):

Pai ce treaba are cununia religioasa cu petrecerea de nunta ca nu pricep happy ce nu poti sa petreci fara sa mergi la biserica?

| Purec a răspuns (pentru milan9):

Pai stai ca nu pricep, cine te opreste sa faci asta?happy

| milan9 a răspuns (pentru Purec):

Pai sa-i spunem si colegului... happy Ce facem, ii spui tu?

| Inferno a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

"Poti s-o porti dar tot in pacatul desfranarii te gasesti"

Pai si atunci cum mai poate sa fie Dumnezeu drept? Cu ce a gresit fata ce a postat intrebarea?
Ea a recunoscut ca nu are posibilitati financiare.

Daca este atat de importanta casatoria in biserica de ce nu intervine Dumnezeu sa ii dea un milion de dolari, ca sa aiba ban isi toata lumea-i multumita?

Unde scrie in Biblie ca este pacat sa porti verigheta daca esti casatorit sau chair necasatorit?

Daca nu scrie in Biblie atunci pe ce te bazezi cand afirmi ca e pacat?

| Inferno a răspuns (pentru milan9):

"Scopul nr 1 al nuntii este primirea binecuvantarii lui Dumnezeu."

Atunci de ce nu se poate imprumuta direct de la Dumnezeu?