Pentru noi: zice undeva să stai intr-un anumit mod când citești din cartea aia? Sau zice undeva că e interzisă muzica pe o rază de... x metri?
intreb și eu pentru o amică
Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
Foarte IMPORTANT, incepe sa citesti prima data Noul Testament.
In fiecare seara inainte de culcare, citeste cate un psalm din cartea Psalmi.
Si striga la Fiul Lui Dumnezeu in rugaciune, vorbeste cu EL, comunica cu EL.
Cel mai important lucru si intelept, pe care un om il poate face pentru viata si sufletul lui,
este citirea si studierea Cuvantului Lui Dumnezeu.
Eu cred ca nu conteaza, daca citesti Biblia la birou in camera,
in pat sau la marginea patului.
Dar cred ca lucrurile lumesti, ne distrag atentia de la citirea Cuvantului.
In momentul in care cineva se pune sa citeasca Biblia, atunci Diavolul incearca sa ii distraga atentia prin diferite moduri,
ca acel om sa nu asimileze nimic, sa nu inteleaga nimic,
sa nu se poata concentra si intr-un FINAL, acel om, sa renunte la citirea Cuvantului Lui Dumnezeu.
Parerea mea, nu ai nevoie de muzica, pentru ca nu te poti concentra 100 %
( o suta de procente )
Mare ATENTIE, in momentul cand citesti Biblia, ai nevoie de liniste, ca sa te poti concentra!
In momentul in care citesti si te concentrezi, Duhul Domnului ( adica Duhul Sfant ) se poate atinge de tine, de trupul tau de carne, de inima ta, de mintea ta!
Sunt oameni, care au fost vindecati trupeste (aveau o boala in trupul de carne), in momentul in care citeau Biblia.
Este foarte important sa il luam in SERIOS pe Domnul Dumnezeu, printr-o atitudine de smerenie si respect.
Sa continui sa citesti Biblia si un lucru foarte important, sa implinesti cuvantul Domnului.
SECRETUL?
Sa strangem Cuvantul Lui in inima noastra si sa APLICAM ceea ce EL ne cere noua, asta este SECRETUL, pe care multi oameni nu il stiu!
Psalmul 119:11
Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!
Uite ce spune Cuvantul Domnului, referitor la persoanele care fac un pas spre EL :
Evrei 11:6
Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că EL este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.
Un lucru foarte important :
Dumnezeu are nevoie de oameni SPIRITUALI si care doresc sa il slujeasca pe Fiul Lui!
Lumea este plina de oameni RELIGIOSI, care vorbesc despre Dumnezeu, dar in realitate, nu au o relatie cu Fiul Lui, nu cunosc Cuvantul Lui Dumnezeu si nu sunt calauziti de Duhul Sfant.
Implineşte ce scrie in Cuvantul Lui Dumnezeu:
Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
Sa nu uiti un lucru foarte important, suntem MANTUITI prin Fiul Lui Dumnezeu!
NU suntem MANTUITI prin oameni, CULT, TRADITIE, RELIGIE!
Ioan 14:6
Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.
Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
Evident că are importanță cum citești Biblia și mediul în care citești. Dacă ești atât de nepăsător încât să nu poți oferi o atenție deplină cuvintelor sfinte ale lui Dumnezeu și să accepți ca în fundal să se audă muzică sau alte zgomote, atunci nu ești demn de a citi Biblia. Este o lipsă de respect față de Dumnezeu și față de cuvintele sale sacre. Este important să ai un mediu liniștit, în care poți concentra atenția pe cuvintele lui Dumnezeu și să te rogi pentru înțelegere și lumină divină în timp ce citești. Nu tolerăm astfel de abateri sau comportamente nepăsătoare în fața cuvintelor sfinte ale lui Dumnezeu și trebuie să avem o atitudine serioasă și respectuoasă în timp ce le studiem.
Eu cred ca nu are importanta, important e ca acea muzica sau acel stat sa nu te deconcentreze de la ce citesti tu acolo.
Bossa100000 întreabă: