| Laura1969 a întrebat:

Buna seara! Locuiesc în Austria și pe aici lumea a devenit ciudată. Mai toți se concentrează pe vaccin! Bat tot felul de apropouri... ceea ce ma deranjează pe mine. Eu vreau sa fac ceea ce aleg eu sa fac și ceea ce doresc. Dacă acest vaccin nu ar fi atât de important pentru ei, atunci ei nu ar insista atât de mult! Parerea mea.

9 răspunsuri:
| UnOmOarecare3000 a răspuns:

Fa ceea ce alegi sa faci. Nu este nimeni stapan pe viata ta. Parerea mea.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Bună seara! Normal că este alegerea fiecăruia ce face, doar că cei nevaccinați se expun unui risc mult mai mare decât cei vaccinați (inclusiv moartea). Poate că acei oameni de care vorbiți țin la dvs. și nu vor să fiți internată în spital cu o formă gravă sau - Doamne, ferește! - în mormânt.

| ania a răspuns:

Si eu cred ca nimeni nu are dreptul sa impuna altora ce sa aleaga intre consecintele bolii si efectele negative ale vaccinului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai normal ca Austria se concentreaza pe vaccin.

E o tara educata si civilizata nu o adunatura de analfabeti functionali si conspirationisti ca Romania.

Cand te ai mutat in Austria nu ai invata ca in lumea civilizata trebuie sa stii sa convietuiesti in societate si nu sa faci doar ce vrea muschiul tau?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iar ai venit cu mizeria asta de poveste?
Inca odata... ce scrie pe certificatul de deces?

| doctorandus a răspuns:

Daca esti adulta, decizi singura ce sa faci. Dar alegerile tale au consecinte in viata reala. A fi adult presupune responsabilitate pentru alegerile proprii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

„E o tara educata si civilizata nu o adunatura de analfabeti functionali si conspirationisti ca Romania."
analfabeți funcțional, geniule

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ania):

Bineinteles, atita vreme cit iti asumi plata completa a posibilei spitalizari daca esti nevaccinat. E 25 EUR vaccinul si peste 2000 EUR (in Romania) ziua de tratament la TI.

| ContDeTest a răspuns:

Cele mai puternice caractere se formează în această perioadă de presiune socială.
E o absurditate să impui altuia să se vaccineze când nu ar fi trebuit să fii protejat și să nu-ți mai faci nicio grijă. Dovadă că scopul final este vaccinarea tuturor cu orice preț.
Dumnezeu să îți dea putere să reziști!