| AlexNdry a întrebat:

Buna Seara lume. Azi am mers la o capela de ortodocsi sa ma spovedesc dar parintele nu ma spovedit pentru ca sunt catolic. Si eu chiar m-am pregatit emotional de cateva zile bune. Si m-am simtit incredibil de naspa. chiar imi vine sa plang. Cand am auzit ca nu poate sa ma spovedeasca sunt cu moralul la pamant. Ajutor

9 răspunsuri:
| Mclaren12 a răspuns:

Spovedania nu te ajuta la absolut nimic. Ritualurile astea crestine nu sunt nimic mai mult decat efecte placebo pe care ti le induci singur pentru ca ritualurile in sine nu au absolut niciun efect sau semnificatie in afara de a tine oile crestine sub control.

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca tii cu tot dinadinsul sa te spovedesti de ce nu te duci la o biserica catolica de vreme ce si tu esti catolic.

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca te simti așa, dar poti sa ii spui lui Dumnezeu ceea ce ai facut si sa iti ceri iertare, deoarece până la urmă, față de el greșim. Nu te mai consuma, Dumnezeu se bucura să vadă că faci acest lucru.

| xerxes1 a răspuns:

Este un semn.
Nu ai ce cauta la ortodocsi, au mintea incuiata.Plus ca si spoveditul este diferit. Ortodocsii au un set de 400 de intrebari dintre cele mai penibile care demonstreza destul de clar mentalitatea lor din epoca pietrei.
Pe vremea cand faceam si eu parte din turma de ortodocsi mergeam la catolici la slujbe deoarece cea mai apropiata biserica ortodoxa era la 150 de km si preotul era cam ciudat.
Nu ai pierdut nimic. Dimpotriva, cine stie ce sentimente de vinovatie iti inducea prapaditul acela.
http://www.scechurch.org/biblioteca/files/spovedanie.pdf

| xerxes1 a răspuns (pentru danay72):

" Dumnezeu se bucura "
Dumnezeul vostru sau altul?
De unde stii tu cand se bucura? Ti se destainuie?
Sau asa crezi tu?
Scrie in Biblia voastra modificata acest lucru?

| gratargratar a răspuns:

Pai evident ca nu te poti spovedi la ortodocsi de vreme ce nu esti ortodox. Trebuie sa te duci la un preot catolic.
Spovedania e o taina si la taine nu participa decat cei din confesiunea respectiva: spovedanie, impartasanie, maslu etc.
Deci nu a avut nimic parintele cu tine, ci e o randuiala canonica. La fel, daca un ortodox s-ar duce la un preot catolic pentru spovedanie, nu ar fi spovedit.

Doamne ajuta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si de unde a stiut popa ca tu esti catolic?

Sincer nu pricep de ce iti vine sa plangi? Ca nu ai putut sa povestesti lucruri intime din viata ta persoanala, stand in genunchi, unui barbat necunoscut? De asta iti vine sa plangi?

| figo2222 a răspuns:

Creştinismul e la pământ...Eu sunt ateu şi parcă mă simt mai liber.Imi traiesc viața fara sa cred ca o divinitate ma priveste in fiecare zi...

| mentholinks a răspuns:

Trimite-mi mesaj cu lista ta de pacate si iti fac dezlegare. In timpul liber sunt preot.

Întrebări recente