| Norvegia22 a întrebat:

Bună seara, mai am și eu o întrebare. Cate piste are diavolul sa îl însele pe om?

5 răspunsuri:
| Seba2013 a răspuns:

Nu prea stie tot. El are controlul cu materialul de aceea vrea sa fie tot material. Poate ajunge la un nivel inalt de psihoanaliza insa nimic mai mult.

Treaba este ca materia ii fuge de sub picior. Eu am lucrat in tehnologie si a vazut cum tehnocratii lui pot pica. Si-a vazut viitorul amenintat.

Este speriat si si-a activat scoliile secrete. Toti copilasii lui care lucreaza la serviciul Secret sunt dezorientati si depasiti. Tik tocul si TPU a invins Alienul.

| gaminator a răspuns:

„Am văzut în vedenie cursele diavolului întinse peste tot pământul și am întrebat oftând: «Care va fi scăparea noastră?». Și am auzit glas zicându-mi: «Smerenia!»".
Sf. Antonie cel Mare

| StrongHeart a răspuns:

Diavolul munceste 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Stie tot ce gandesti, tot ce simti, tot ce iti place, tot ce iti gadila urechea, toate secretele tale si stie cum sa te faca slab si sa te insele cu promisiuni si iluzii amarnice.
Nu subestima fortele Intunericului.
Cu toate astea, nu are putere asupra ta decat in masura in care il lasi sa paseasca in viata ta. Daca il eviti, esti peste el si nu are nicio putere, in schimb daca il lasi putin cate putin, la final ramai tu inselat si distrus din toate punctele de vedere.

| Fabbiann a răspuns:

Pistele stau in felul in urmator.Cea mai puternica influenta o poate avea asupra ta cat si asupra oamenilor, deoarece putem fi influentati de propria constiinta care poate fi negativa si de constiinta negativa pe care o au altii(asta la nivel energetic intre oameni). Celelalte piste sunt in relativitatea timpului cum ar fi trecutul
in care putem fi captivi in el cat si in prezentul care ne face anxiosi, aceste iluzii ale timpului ne intrerupe sa traim cu adevart prezentul care de fapt conteaza cel mai mult in a simti cu adevarat pacea.Alta pista poate fi chestiile materiale cand zic,, materiale" ma refer la bani, mancare, obiecte etc.In concluzie cam orice te poate distrage de pe acest pamant ca sa pici in pacat dar tine cont ca poti depista orice ce este negativ citind enigma care ti.o lasa pe suflet.

| Norvegia22 explică (pentru StrongHeart):

Sunt într-o dilema mare și nu știu cum sa o gandesc mai bine. adică nu știu de unde vine un gând care ma omoară. De la Dumnezeu sau de la diavol.am avut câteva experiente neplăcute în legătură cu soția mea